Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    30. Lipanj 2019. 11:41

Joj ja zivotinje obozavaaam. Trenutno imam dve mace jednu smo negdje prije uzeli nju jos dresiramo a drugu imamo vec godinu dana i stvarno je odlicna slusa bolje neg neki pas zna kad se kaze ne da ne smije i nece i bas je dobra stvarno se nemam na sta pozalit. I jos planiramo uzet kangala jednog od muzevog tate jer ga on vise nece al to smo jos u pregovorima jer je vec velik taj pas pa nije za zezat. A uzet cmoo stene cane corso imali smo vec al je svekrva ostavila otvorenu kapiju i ona je pod vlak osla jer smo zivjeli blizu stanice i muz je bas bio depresivan jako dugo radi toga to je bila njegova prva zivotinja a od mame ni oprosti nije cuo sto ga jos vise pogodilo.. al ugl imat cmo dvoriste puno zivotinja haha ja sam i za da uzmemo maltezera jos jednog jer ja vec imam sam je kod mame  jer mi ga neda vezala se jako za njega pa da imam neko malo bijelo klupko haha 

30. Lipanj 2019. 11:43

Muz mi nije na terenu al nebi bome volila da je, kada mi je spomeno da zeli poloziti kategoriju da moze voziti sleper i da bi mu bila veca placa i sve ja sam samo rekla da meni muz na terenu netreba ako ce polagat nek polozi al men sofer netreba neg muz koji ce biti uz mene i dite, znam da sad ovo nema veze s tim sta si ti pitala al hocu rec da bi poludila da nije s menom i najvjerojatnije bi ga sazivala 0-24 

• irma123
    30. Lipanj 2019. 11:49

DijMar

Cure kojima su partneri na terenu/brodu (moj je u šleperu), radite li i vi "nepotrebnu paniku" ukoliko se ne čujete neko određeno vrijeme s njima? Okej, jasno mi je kad radi da se često ne može javiti pa zove natrag, to je radni tjedan, ali npr kad znam da je slobodan i ne čujemo se neka 2-3 sata ja sam pomalo na iglama već, a on nekad ostavi mob u kabini i ode van pričat s kolegama i ja ga naravno ne mogu dobiti…ne, nije od hormona, tako je bilo i prijeNaravno, ako ja nemam zanimaciju neku…i tu onda nastanu rasprave da ja njemu ne dam disati…inače, ja sam pomalo kontrolfrik i jako se borim protiv toga te se nadam kao dijete neću ubijati s time

Moj fala bogu nije nebi mu ni dala. Al i tata i brat su mi  vozaci te od tatine zene sin i od brata brat(duga prica haha) isto. I stvarno kapa do poda zenama koje mogu tak al eto ja nebi mogla😂 previse sam ja ljubomorna da bi uspjela tak 😂

luce35
    30. Lipanj 2019. 12:08

Grizli

Jutro cure! Oprostite na upadu u temu, ja sam sa zimskih pa imam pitanje ako ima koja ivf trudnica ovdje da je uzinala Decortin? Ako ima koja zanima me da li je postepeno ukidala terpaiju smanjivanjem doze kroz par dana/tjedana ili u 12tt samo jednostavo prestala pit tablete? Na nalazu mi pise samo ex 12tt pa sam malo zbunjena jer znam da se kortici ukidaju postepeno. Hvala i jos jedna isprika na upadu. Sretno svima na temi s trudnocom!

Ooo Grizli pa vec si 10 tj 😍😍, sjecam se ko jucer kad smo tamo na temi cekali tvoj test. Zelim ti divnu trudnocu 😀.
    Na tvoje pitanje neznam odgovor al morala sam te pozdravit 😁

Julie
    30. Lipanj 2019. 12:18

Deja kakv torzo si uhvatila 😂🙈 tip je neki kompleksas garantiram 😂😂😂😂😂😂
    Sto se tiče žena čiji muževi rade po terenu, svaka vam čast, ja to ne bi mogla. Mislim sve se može ali sad mi je u glavi da nebi pogotovo uz obaveze koje dolaze sa malom bebom plus imamo dva psa.
    Irma sad čitam sto bi ti željela od životinja i mislim si gle ovo ko da sam ja pisala. Ja sam imala prije hrčka, pa zečicu koja mi je uginula prije 2 godine, a imala sam ju 10 i posljednjih 5 godina imam ovu moju crnu pantericu. Meni je kuca bez zivotinje prazna kuca.

• renata.koscec
    30. Lipanj 2019. 12:35

Cure, u nextu imate 50 % snizenja i ima puno toga malih brojeva. Za moju curku sam slabo nesto nasla.
    Ovo malo cudo u busi mi je jucer i danas mirno, slabo se javlja. Mrzim te faze kad su mirnije, jedan dan luduju, pa se primire pa opet.

Julie
    30. Lipanj 2019. 12:50

renata.koscec

Cure, u nextu imate 50 % snizenja i ima puno toga malih brojeva. Za moju curku sam slabo nesto nasla.
    Ovo malo cudo u busi mi je jucer i danas mirno, slabo se javlja. Mrzim te faze kad su mirnije, jedan dan luduju, pa se primire pa opet.

Ima u Puli Next pa ćemo otići sad

PatyDi
    30. Lipanj 2019. 13:09

Julie

renata.koscec

Ima u Puli Next pa ćemo otići sad

Nema ga u Puli...najblize je Rijeka...barem ga ja ne mogu naci

• Pikulica19
    30. Lipanj 2019. 13:14

DijMar

Cure kojima su partneri na terenu/brodu (moj je u šleperu), radite li i vi "nepotrebnu paniku" ukoliko se ne čujete neko određeno vrijeme s njima? Okej, jasno mi je kad radi da se često ne može javiti pa zove natrag, to je radni tjedan, ali npr kad znam da je slobodan i ne čujemo se neka 2-3 sata ja sam pomalo na iglama već, a on nekad ostavi mob u kabini i ode van pričat s kolegama i ja ga naravno ne mogu dobiti…ne, nije od hormona, tako je bilo i prijeNaravno, ako ja nemam zanimaciju neku…i tu onda nastanu rasprave da ja njemu ne dam disati…inače, ja sam pomalo kontrolfrik i jako se borim protiv toga te se nadam kao dijete neću ubijati s time

Znam na sto mislis... Moj vozi ADR cisternu zapadna i srednja Europa i da ga netko i udari odostraga sto on ne moze predvidit grune ga u zrak skup s opasnim produktom pa razumijem brigu i nervozu ako se ne javlja. I da jebeno me peru hormoni po tom pitanju brige i on to zna, ali mi dosta pricamo jer djelujemo smirujuce jedno na drugo (hvala Bogu na kabinama koje u sebi imaju handsfree jer stroza su malo pravila po pitanju i slusalica i svega u voznji) i vise je usredotocen na cestu pa vodimo laganije temice. A vikend kad mu je slobodan smo se dogovorili da nek bude s kolegama i da me on zove kad bude u kabini, ipak zna proc i po tjedan dva gdje ih ne vidi pa znam da je i on zeljan drustva s ljudima na svom jeziku, a mi se cujemo svaki dan skoro nekad i po par sati, duge voznje. Uglavnom tesko je i njemu pogotovo kad nisam mogla mrdnut dalje od kreveta a on nije mogao biti uz mene stalno i pomagat mi i to ga je vise patilo neg mene jer su moji bili uz mene i pomagali mi, ali djabe mu govorit kad se brine. Bio je prije oprezan, a sad znam da je jos i vise, jer je potreban i meni a i djetetu. Radi s kiselinama i bitno je da je usredotocen na utovar i istovar pa biram kad cu mu nesto reci. Uglavnom i njima je tesko jer su u toj kabini od 3kvadrata tjednima, pa razumijem kad dodje kuci da dobije osjecaj za veci prostor spavanja kuhanja itd.
    Samo ja kad nekome to pricam ne shvacaju, jer nisu u takvom zivotu, nit tata njegov ne shvaca neke stvari i zali sina koji svaki dan dodje svojoj zeni u stan i koji se svaki dan po par puta moze istusirat i imati normalan zivot, pa se onda ne cudim za druge ljude. 🤷‍♀️

• Pikulica19
    30. Lipanj 2019. 13:18

Grizli

Deja i Pikulica hvala vam cure. Doduse ja sam od pocetka na samo 1x1. Pa ne znam dal onda se isto smanje na mozda pola tablete dnevno. Koliko vremenski ste bile na terpaiji 1x1? Nisam imala vecu dozu nikad, a dali su mi Decortin jer nisu vise imali sto drugo ubaciti a da nismo probali. Tako da kod mene je on dan na blef.

A da si nazoves onda humanu rep. gdje se vodis pa pitas. Ja sam pila zadnji tjedan 1*1. To ti je pomoc zutom tijelu da pomogne fetusu, a poslije nastaje pupcana vrpca pa nije potreban. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.