Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    29. Lipanj 2019. 23:44

Regina kraljice 😂🙈 bas si me nasmijala sad
    Deja mg je super, al meni se tijelo brzo navikne i opet po starom sto se probave tiče 

• ReginaP
    30. Lipanj 2019. 00:17

Ja sam se bojala da ću imati problema s probavom zbog dodatnog željeza, ali da se ne ureknem za sad sve uredno 😆 e sad jel to od magnezija, od puno vode ili zobenih koje doručkujem vecinom ili svega skupa stvarno ne znam haha al doduše ja se baš nekad krkam magnezijem. Pijem solgarov prenatal I uz to su me znali budit grčevi u listu pa mi je gin rekla da navečer popijem još 400 mg magnezij citrata i ja ko nova 😅

Julie
    30. Lipanj 2019. 06:18

Jutro svima  ☀️

Julie
    30. Lipanj 2019. 06:48

Deja do kad ostajete? Mi danas idemo doma.

• Pikulica19
    30. Lipanj 2019. 06:58

Jutro svima 🥰🌞

Frajla
    30. Lipanj 2019. 08:10

Jutreko
    Ljubomorna sam na cure na moru 🙈
    Al neka, bit cete i vi na mene u 9 mj 🤪
    Za oblacenje sam i mislila ova odjelca bez rukava plisana, na tregere kao. Ona s rukavima su mi pidjame 😆
    Zivotinje volim, al vise na daljinu. Nemam bas zelju imati neku doma, pogotovo macu. Bliska frendica ima macu i ja pitam za nju i kupim joj nesto vezano za mace nekad, npr jedno godine sam bas fora natpis za objesit na zid ("home without cat is just a house"). Ne vesele naa ave iste stvari i to je ok.
    Kumove smo izabrali iz slavonije, ali smo tamo i radili krstenje. Muz je imao cak ideju da krstimo u zg, a da u slavoniji samo proslavu radimo. Njima nebi bio problem doci, ali meni bilo bezveze to tako razdvajati.

• renata.koscec
    30. Lipanj 2019. 08:10

Jutro, uzivam u kavici, u miru. Mala jos spava, muz treba kroz pola sata doci iz nocne, reko da iskoristim vrijeme 😊.
    Sto se tice zivotinja, volim ih ali mi nisu za stan. Nekad davno sam imala micu, poslije vise nista. Kod sveki imamo psa ali je vani u dvoristu. Rijetko ulazi u kucu. Grozim se kad dodjem kod frenda a stan je pun dlaka mada redovito ciste i imaju malo dijete ali psece dlake su doslovce svuda 
    Sto se tice kumstva, najbolje razmisliti kome bi dijete mogli uz svo povjerenje dati, nedaj Boze recimo da vam se nesto dogodi, da se netko mora brinuti za njega a da nisu vasi roditelji. Moja naj frendica mi je vjencana kuma ali nikad je ne bi uzela za kumu djetetu, nije naj tip, ne zeli i nema djecu i to je njen izbor. 

Julie
    30. Lipanj 2019. 08:36

Frajla i Renata kakve pidame uzeti? Tanke ili pliš? Ja ni ne raspoznajemo nekad pidami od kompleta pogotovo ako je plis 😂🙈

• renata.koscec
    30. Lipanj 2019. 08:47

Julie

Frajla i Renata kakve pidame uzeti? Tanke ili pliš? Ja ni ne raspoznajemo nekad pidami od kompleta pogotovo ako je plis 😂🙈

Ja sam uzimala pamucne. U plisu ce im biti vruce. Moja je rodjena krajem studenog i obukla bi joj tanki bodi, kratke carapice i pamucnu, jednodjelnu pidzamicu. Spavala je u tankoj vreci. U stanu nam nije preko 23 jer ne volimo pretoplo a nije ni zdravo za bebu. I dan danas joj nije nikad hladno i uredno se otkriva nocu 😊

Frajla
    30. Lipanj 2019. 09:30

Ja sam za pocetak imala plisane ili onaj deblji pamuk iz nexta. S tim da mi spavacu ne grijemo i spavamo s otkipanim prozorom.
    Ako je bila sa stopalima nisam mu stavljala carapice. Ali sam ispod bodi dugih rukava stavljala, jer oni ne mogu pokriti rukice (osim ako je vreca dugih rukava). A inace isto ne volim nesto oblaciti preko dugih rukava (npr dugi bodi, pa preko majica).
    Nece naravno bebi nist biti ako spava i u onome sto nosi preko dana, jer to malo je uglavnom sve udobno i ne stisce ih, ali ja sam nekako te pidjame uvela od pocetka...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.