Manich ja da sam to vidjela ja bi to napravila, ne bi mi bilo prvi put. Mrzim ljude koji maltretiraju djecu i zivotinje.
Frajla točno to, mini gradić..... srele smo se već negdje sigurno
Deja ako nas vidiš samo se javi 🤗
Curke sto mislite o tim jednodijelnim odjelcim? Jel bebama vruće u tom plišu i bodiju i još s tim dole čarapicama? Nisam to bas kupovala, imam nešto malo ali opet nisam pametna pa vi pogotovo koje imat djecu dajte mišljenje.
Rennie je isto za zgaravicu. Reflustat nisam znala da smijem u trudnoci, ali ja inace imam gastritis i obizavam taj reflustat. On mi zna pomoci, a meni je i prefin.
Prefiin? 😱 blago tebi 😊 je je smijes, pitala sam doktoricu i jos procitala u uputstvima - pise da pomaze kod zgaravica u trudnoci, tak da eto, mozda je samo meni sokantan okus 😂
Curke sto mislite o tim jednodijelnim odjelcim? Jel bebama vruće u tom plišu i bodiju i još s tim dole čarapicama? Nisam to bas kupovala, imam nešto malo ali opet nisam pametna pa vi pogotovo koje imat djecu dajte mišljenje.
Pa nakon koji mjesec dana znam da je dr. mojoj seki govorila da obuce dijete kao sto bi i sebe i ako je zimogroznije onda u setnjici laganom dekicom pokrijete a po zimi opet kako grijes, ako ti hodas u kuci u kratkim rukavima naravno da ce i djetetu biti vruce u debljim stvarima tipa i tom plisu, ne kazem da i ono bude u kratkima ali u bodicu i dole neke pamucne hlacice ili stramplice, ako je manja temperatura gdje je i tebi u kuci za duge rukave onda njima nije u plisu vruce... Ali skuzi se po njima skroz nekako, svako dijete je drugacije ako mu se glavica znoji znaci da je misicu vruce pa ga se malo raspremi 🥰
Pa nakon koji mjesec dana znam da je dr. mojoj seki govorila da obuce dijete kao sto bi i sebe i ako je zimogroznije onda u setnjici laganom dekicom pokrijete a po zimi opet kako grijes, ako ti hodas u kuci u kratkim rukavima naravno da ce i djetetu biti vruce u debljim stvarima tipa i tom plisu, ne kazem da i ono bude u kratkima ali u bodicu i dole neke pamucne hlacice ili stramplice, ako je manja temperatura gdje je i tebi u kuci za duge rukave onda njima nije u plisu vruce… Ali skuzi se po njima skroz nekako, svako dijete je drugacije ako mu se glavica znoji znaci da je misicu vruce pa ga se malo raspremi 🥰
Ma znaš sto sam mislila? Da mu obučem normalne hlačice i majicu, debljinu odjeće ću prilagoditi nego da bude dvodjelno.
Imam jedan smijesan primjer...
Vozim necakinju i njezinu frendicu u skolu 1.razred, vani 3.mj ali temp. je bila oko 20°. I necakinja i ja u kratkim rukavima a curica je na sebi imala vunenu kapu s cuflekom i na moje jel joj vruce kaze da nije i da joj je ok. Onda mi seka kaze da njezina mama zahtjeva da se toplo obuce, znaci ili je mozda zimogrozna ili je mozda neki drugi problem tu s mamom 🤷♀️ ali nit ne zanima me.
Tako i s bebama i manjom djecicom, cut cete svasta a sta je ispravno najbolje je da same po sebi i bebi procjenite. 🥰
Pa nakon koji mjesec dana znam da je dr. mojoj seki govorila da obuce dijete kao sto bi i sebe i ako je zimogroznije onda u setnjici laganom dekicom pokrijete a po zimi opet kako grijes, ako ti hodas u kuci u kratkim rukavima naravno da ce i djetetu biti vruce u debljim stvarima tipa i tom plisu, ne kazem da i ono bude u kratkima ali u bodicu i dole neke pamucne hlacice ili stramplice, ako je manja temperatura gdje je i tebi u kuci za duge rukave onda njima nije u plisu vruce… Ali skuzi se po njima skroz nekako, svako dijete je drugacije ako mu se glavica znoji znaci da je misicu vruce pa ga se malo raspremi 🥰
Ma znaš sto sam mislila? Da mu obučem normalne hlačice i majicu, debljinu odjeće ću prilagoditi nego da bude dvodjelno.
Aha, pa to opet na tebi ako bljucne lakse je majicu promjenit nego ga skidat skroz... Ali kad si razmislim ma isto mi je i dvodjelno i jednodjelno iako jednodjelno ne ide preko glavice pa je prakticnije 😉
Imam jedan smijesan primjer…
Vozim necakinju i njezinu frendicu u skolu 1.razred, vani 3.mj ali temp. je bila oko 20°. I necakinja i ja u kratkim rukavima a curica je na sebi imala vunenu kapu s cuflekom i na moje jel joj vruce kaze da nije i da joj je ok. Onda mi seka kaze da njezina mama zahtjeva da se toplo obuce, znaci ili je mozda zimogrozna ili je mozda neki drugi problem tu s mamom 🤷♀️ ali nit ne zanima me.
Tako i s bebama i manjom djecicom, cut cete svasta a sta je ispravno najbolje je da same po sebi i bebi procjenite. 🥰
Onda znaci da cu i ja svoju zamotavati kao sebe 😁 meni uvijek ledeno osim ljeti 🤭
Onda znaci da cu i ja svoju zamotavati kao sebe 😁 meni uvijek ledeno osim ljeti 🤭
😂😂😂😂😂😂
I nosis vunenu kapu na +20?🤭
😂😂😂😂😂😂
I nosis vunenu kapu na +20?🤭
Kapu inace nenosim, nit sal, ni rukavice al sam jako zimogrozna pogotovo na noge, ljeti sam znala nositi po dvoje carapa koliko mi je bilo ledeno al evo jedino ovo ljeto mi nije ledeno jer mi cirkulacija bolje radi najvjerojatnije zbog trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji