Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    29. Lipanj 2019. 19:36

Meni su bila zgodna ta jednodjelna odjelca za prvih par mjeseci. Nije to nista toplije od ternerkice neke prosjecne debljine. Za prve tjedne je preporuka da djete na prsima ima duplo, pa sad hoce to biti neki bodic, pa gore majica/vestica ili odjelce dode na isto. A odjelca su prokopcana medu nogama, pa je zgodno i za presvlačenje. A prostor ne treba pregrijavati, 20-22 bih rekla da nije za kratku majicu za nekog tko samo lezi. I meni naravno zna biti (po zimi) vruce doma kad nesto radim, ali ako se zavalim na kauc bome uzimam dekicu za preko leda

• MonaL.
    29. Lipanj 2019. 19:42

Trudnice,da li je koja od vas slučajno i heparinska trudnica? 

PatyDi
    29. Lipanj 2019. 21:38

Prvo da komentiram mucenje zivotinja sto definitivno osudjujem, ali s druge strane, ne volim ih toliko da imam doma neku (okej, kod mene na selu su uvijek bile i sad jesu, ali ja se ne bavim njima bas) i na pse gledam samo kao na zivotinje, jesam li radi toga losa osoba? Nekome je nezamislivo sto sam mrtva hladna primila info da je od deckove sestre pas uginuo kojeg su imali godinama, ali meni je nezamislivo da ona otkako je saznala da ce postati teta nije nam se ni jednom javila i pitala nis vezano uz bebu, a kad je bila u posjetu samo se pricalo o psu (koji je jos bio ziv tada)... svatko ima svoje prioritete...
    A sad oblacenje bebe 🤗 jedva cekam da ga preskidam 🤩 imam i ja par tih plisanih, ali sve sam dobila, ja ih ne planiram kupovati. Isto tako ne planiram oblaciti duplu robicu tipa body dugih rukava i duga majica preko osim ak smo vani i vani je bas zima...a body kratkih rukava ispod majice mi nikako nema smisla tak da ce imati onaj bez rukava, zato se sad po ljeti moram naoruzati njima 😅 najvise mi se svidja opcija body s dugim rukavima i preko jednodijelno odijelce bez rukava, naravno pricam o zimskom razdoblju 😊  I jos uvijek nisam odabrala u cemu ce izaci iz bolnice 🤔

29. Lipanj 2019. 21:51

I ja muku mucim u cemu ce beba izaci van, prvo mi je problem kolika ce biti nez koliki br da pripremim i nez bili jednodjelni bodi ili kakvo odjelce, sad samo s tim razbijam glavu a kad dodem u trg uopce mi se nista ne svida, a nemogu putovati daleko di bi imala veci izbor 😒

PatyDi
    29. Lipanj 2019. 22:07

ayla

I ja muku mucim u cemu ce beba izaci van, prvo mi je problem kolika ce biti nez koliki br da pripremim i nez bili jednodjelni bodi ili kakvo odjelce, sad samo s tim razbijam glavu a kad dodem u trg uopce mi se nista ne svida, a nemogu putovati daleko di bi imala veci izbor 😒

A tvoja je mj dana ranije tak da ce sigurno biti toplo, ali s velicinom i ja muku mucim hehe planiram pripremiti vise toga pa onda odlucit kad vidim kak je velik dok se rodi i kakvo ce biti vrijeme 😊

29. Lipanj 2019. 22:24

DijMar

ayla

A tvoja je mj dana ranije tak da ce sigurno biti toplo, ali s velicinom i ja muku mucim hehe planiram pripremiti vise toga pa onda odlucit kad vidim kak je velik dok se rodi i kakvo ce biti vrijeme 😊

A svi savjetuju dugacko premda je vrijeme lipo tako da mora biti body + odjelce 

• Pikulica19
    29. Lipanj 2019. 22:24

DijMar

Prvo da komentiram mucenje zivotinja sto definitivno osudjujem, ali s druge strane, ne volim ih toliko da imam doma neku (okej, kod mene na selu su uvijek bile i sad jesu, ali ja se ne bavim njima bas) i na pse gledam samo kao na zivotinje, jesam li radi toga losa osoba? Nekome je nezamislivo sto sam mrtva hladna primila info da je od deckove sestre pas uginuo kojeg su imali godinama, ali meni je nezamislivo da ona otkako je saznala da ce postati teta nije nam se ni jednom javila i pitala nis vezano uz bebu, a kad je bila u posjetu samo se pricalo o psu (koji je jos bio ziv tada)… svatko ima svoje prioritete…
    A sad oblacenje bebe 🤗 jedva cekam da ga preskidam 🤩 imam i ja par tih plisanih, ali sve sam dobila, ja ih ne planiram kupovati. Isto tako ne planiram oblaciti duplu robicu tipa body dugih rukava i duga majica preko osim ak smo vani i vani je bas zima…a body kratkih rukava ispod majice mi nikako nema smisla tak da ce imati onaj bez rukava, zato se sad po ljeti moram naoruzati njima 😅 najvise mi se svidja opcija body s dugim rukavima i preko jednodijelno odijelce bez rukava, naravno pricam o zimskom razdoblju 😊 I jos uvijek nisam odabrala u cemu ce izaci iz bolnice 🤔

DijMar volim zivotinje i protiv sam nasilja opcenito al nemam ih i isto imam tu situaciju samo s muzevom sestrom, koja nit jednom nije pitala za mene i necaka svoga, ali o zecevima je glavna tema u toj kuci. Bas me zanima hoce se ista promjenit kad se rodi 🤷‍♀️
    Ne ocekujem nista i samo sam realna ali nisam tako niti odgojena niti sam ja tako postupala s sekinom djecicom pa mi je nepojmljivo.

Uffff necu vise pisat o o ovakvim temama, samo se uzrujam. 

Kako vi birate kumu/kuma za svog bebaca ili ako vam je prvo ko meni kako cete ih izabrat? Sto su vam kriteriji? 

29. Lipanj 2019. 22:30

Pikulica19

DijMar

Prvo da komentiram mucenje zivotinja sto definitivno osudjujem, ali s druge strane, ne volim ih toliko da imam doma neku (okej, kod mene na selu su uvijek bile i sad jesu, ali ja se ne bavim njima bas) i na pse gledam samo kao na zivotinje, jesam li radi toga losa osoba? Nekome je nezamislivo sto sam mrtva hladna primila info da je od deckove sestre pas uginuo kojeg su imali godinama, ali meni je nezamislivo da ona otkako je saznala da ce postati teta nije nam se ni jednom javila i pitala nis vezano uz bebu, a kad je bila u posjetu samo se pricalo o psu (koji je jos bio ziv tada)… svatko ima svoje prioritete…
    A sad oblacenje bebe 🤗 jedva cekam da ga preskidam 🤩 imam i ja par tih plisanih, ali sve sam dobila, ja ih ne planiram kupovati. Isto tako ne planiram oblaciti duplu robicu tipa body dugih rukava i duga majica preko osim ak smo vani i vani je bas zima…a body kratkih rukava ispod majice mi nikako nema smisla tak da ce imati onaj bez rukava, zato se sad po ljeti moram naoruzati njima 😅 najvise mi se svidja opcija body s dugim rukavima i preko jednodijelno odijelce bez rukava, naravno pricam o zimskom razdoblju 😊 I jos uvijek nisam odabrala u cemu ce izaci iz bolnice 🤔
    DijMar volim zivotinje i protiv sam nasilja opcenito al nemam ih i isto imam tu situaciju samo s muzevom sestrom, koja nit jednom nije pitala za mene i necaka svoga, ali o zecevima je glavna tema u toj kuci. Bas me zanima hoce se ista promjenit kad se rodi 🤷‍♀️
    Ne ocekujem nista i samo sam realna ali nisam tako niti odgojena niti sam ja tako postupala s sekinom djecicom pa mi je nepojmljivo.

Uffff necu vise pisat o o ovakvim temama, samo se uzrujam.

Kako vi birate kumu/kuma za svog bebaca ili ako vam je prvo ko meni kako cete ih izabrat? Sto su vam kriteriji?

Da vas utjedim, mene moja rodena sestra nista nepita da bi me nazvala nedaj boze a kad sam ju trazila pomoc rekla je da nema vremena i jos puno toga al nije vrijedno spomena 😬

• Pikulica19
    29. Lipanj 2019. 22:30

Listaaaa 🥰
    KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

29. Lipanj 2019. 22:34

Ja za kumu planiram svoju frendicu ili od bratica zenu jos se dvoumim, gledam da ta osoba drzi do kumstva a ne ajd da to obadiram

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.