Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    29. Lipanj 2019. 10:17

Irma super je robica. Eh da, te sve male stvarcice kostaju puno novaca 😏
    Julie i Deja uzivajte u puli. To je tak velik grad da ste se sigurno vec 5 put srele, a nemate pojma 😆

• Noemi1
    29. Lipanj 2019. 10:35

renata.koscec

Jutro cure,

Mala me zarazila kasljanjem pa sad i ja kasljucam. Sto ono smijem za kasalj? Imala sam one isla nesto pastile, pocuclala par ali jos kasljem. Imam i med za kasalj ali ne znam da li zbog sastava smijem (fotka sastava u prilogu). Inace je odlican za smirivanje kaslja.
    Takodjer me od svega vraga pocela zgaravica muciti. Zapamtila sam mineralnu, ali sto jos pomaze?

Cure su pisale za zgaravicu da pomaze donat mg i bademi, meni to bas i ne pomaze. Probala sam reflustat (kupi se u ljekarni, bez recepta, namjenjen je trudnicama), okus je odvrataaaan (pljunila sam, pa ne znam jel pomaze), probala sam i sodu, al nista. Eventualno sladoled pomogne na kratko 😁

• Pikulica19
    29. Lipanj 2019. 10:54

Deja1988

Pikulica-misici su mi atrofirali ovih nekoliko mjeseci, pa im je ovo plivanje sad sok valjda 😂😂 Joooooj, to nas ceka cijelo ljeto, kako je tek ljudima koji imaju stan na Jarunu🙄🤦‍♀️ A vidim da nam je i Frajla blizu negdje 😁
    Frajlamoguce da smo se srele🙃 A ima i par trudnica ovdje 😊☺️☺️ Sad moram samo gledati koja trudnica vodi peseka☺️😁😁
    Negoooo, da li je vama trbuh lijepo okrugli ili? Meni stalno visi na lijevu stranu😂😂 Curka se smjestila tu🤗
    Preslatka je robica iz c&a, vidjela sam to sve, htjela sam ovaj zeleni kompletic kupiti, ali nisam, imam dosta svega za prvu ruku… 🤪

I meni su atrofirali, a to ide tako kad smo mirovale 3-4mj, i sama setnja na nogama mi je bila tesko padala 🤣, ali bolje je sada.
    Deja i Julie lijep provod u Puli 🥰 opustite se i samo uzivajte 😘

• irma123
    29. Lipanj 2019. 11:48

Julie

Jutro svima ☀️
    Irma Robića je predivna 🥰🥰🥰🥰 gdje ste to kupovali? Bas mi se sviđa pa da procekiram ❤️
    Mi smo isto u Puli i jučer čitav samo smatrali, jeli i uzivali na moru. Vodili smo i presicu pa se i prasica isto kupala.
    Onda sam sad sve ujutro čitala. Ugl još dvije curice 💖
    Ovo je totalno ženska grupica 😂🙈🥰
    Uživajte danas 😊

Ovo sa slike smo u c&a i h&m, ima nes sto  smo u bubamaro uzeli al to sam zaboravila slikat ostalo mi u autu haha al tam smo sam nekakve hlacoce i jedan bodi i u nasicama u nekoj trg pinko tak nes smo uzeli trakice za glavu koje su preeeslatke😊

• irma123
    29. Lipanj 2019. 11:49

Pikulica19

Julie presica je bas fotogenicna 🥰
    Irma bas sam neki dan vidjela u C&A te 🐇 sve je u 🐰… Muzu nisam smjela nit poslat ih on ih obozava, vec sam ga pitala Hoce beba imati po njemu sve u zecicima da znam reagirat? Jer pikirali krevetic pa eto robica pa prva plisana igrackica pa dekica 😂🐰🐰🐰
    Sad ce me napast ljubiteljice 🐰, ali meni su najsladji u gulasu 🤭
    Deja🥰 mozda ti je upala misica od plivanja 🏊‍♀️, sve se bojim hoce i meni tako 🤣 ma samo uzivaj jer ovdje nebi spavala opet me s Jaruna muzika u 3h probudila 🙄🤦🏼‍♀️

Ja mislim da meni taj na zeku bude za izlazak bas mi preslatko i jos ima tockice sto ja obozavam😂

Frajla
    29. Lipanj 2019. 12:26

Deja1988

Pikulica-misici su mi atrofirali ovih nekoliko mjeseci, pa im je ovo plivanje sad sok valjda 😂😂 Joooooj, to nas ceka cijelo ljeto, kako je tek ljudima koji imaju stan na Jarunu🙄🤦‍♀️ A vidim da nam je i Frajla blizu negdje 😁
    Frajlamoguce da smo se srele🙃 A ima i par trudnica ovdje 😊☺️☺️ Sad moram samo gledati koja trudnica vodi peseka☺️😁😁
    Negoooo, da li je vama trbuh lijepo okrugli ili? Meni stalno visi na lijevu stranu😂😂 Curka se smjestila tu🤗
    Preslatka je robica iz c&a, vidjela sam to sve, htjela sam ovaj zeleni kompletic kupiti, ali nisam, imam dosta svega za prvu ruku… 🤪

U klari sam - tako blizu, a tako daleko 😂

• Pikulica19
    29. Lipanj 2019. 15:00

irma123

Pikulica19

Julie presica je bas fotogenicna 🥰
    Irma bas sam neki dan vidjela u C&A te 🐇 sve je u 🐰… Muzu nisam smjela nit poslat ih on ih obozava, vec sam ga pitala Hoce beba imati po njemu sve u zecicima da znam reagirat? Jer pikirali krevetic pa eto robica pa prva plisana igrackica pa dekica 😂🐰🐰🐰
    Sad ce me napast ljubiteljice 🐰, ali meni su najsladji u gulasu 🤭
    Deja🥰 mozda ti je upala misica od plivanja 🏊‍♀️, sve se bojim hoce i meni tako 🤣 ma samo uzivaj jer ovdje nebi spavala opet me s Jaruna muzika u 3h probudila 🙄🤦🏼‍♀️

Ja mislim da meni taj na zeku bude za izlazak bas mi preslatko i jos ima tockice sto ja obozavam😂

Je stvarno su preslatki...  Cekam ovaj mjesec u H&Mu jesensko da dodje pa ako tamo nesto ne uhvatim onda cu isto otici u C&A, slikala sam ih par a izmedju njih je i taj s tockicama i zekom.
    Nego samo da znate, s obzirom da ne znamo kolike ce nam tocno bebice biti i ako urane u C&A vam je najmanji broj 42 a u H&M je 48 i to ne bas od svega ali eto ovog preslatkog zekicu sam vidjela u 42.... 🐰

• Kengurica
    29. Lipanj 2019. 15:39

Rennie je isto za zgaravicu. Reflustat nisam znala da smijem u trudnoci, ali ja inace imam gastritis i obizavam taj reflustat. On mi zna pomoci, a meni je i prefin.

29. Lipanj 2019. 15:41

Jooj moram vam se pozaliti jer sam se bas uzrujala jakoo. Susjedi preko puta imaju dvoje djece mali je valjda 3 razred a mala oko 4 godine mislim.. Uglavnom nabavili su im dva zlatna retrivera da se eto djeca imaju s cim zabavljati. I svako malo dolaze jos neka djecurlija i onda natezu i vijaju te pse po dvoristu i maloprije jedan od pasa pocne onako jakooo cviliti i sve jace i jace i ja izadjem van i stanem ispred da vidim sta rade. Pas se toliko derao da je pola ulice izaslo van i vikne meni susjeda sta je bilo i ja njoj samo kazem kako za neke ljude zbilja nisu zovotinje... I na to se kretencina okrene i vidi di ja gledam sta radi i kaze on sta je bilo onak kao da sam dosla pitat za casu secera  a ja mu onako bezobrazno rekla: sta je bilooo?? Ovako maltretirat zivotinje to je vama u redu? Jos jednom i zovem policiju i udrugu za zastitu zivotinja govno jedno bezobrazno. Nastavio mi je srat nesto i samo sam mu rekla dodji samo ako smijes u moju kucu. nisam vidjela sta rade psu nego samo sam vidjela da drze povodac u ruci tata od djeteta i mali je bio pored tog psa ali nisam vidjela sta mu radi jer je onako u uvucenom djelu ulaza stajao ali sigurno nista ljepo nije radio psu kad je pas toliko cvilio. Uhh tlak mi je na 200 skocio slaba sam na zivotinje jakoo. 

29. Lipanj 2019. 15:54

Manich

Jooj moram vam se pozaliti jer sam se bas uzrujala jakoo. Susjedi preko puta imaju dvoje djece mali je valjda 3 razred a mala oko 4 godine mislim.. Uglavnom nabavili su im dva zlatna retrivera da se eto djeca imaju s cim zabavljati. I svako malo dolaze jos neka djecurlija i onda natezu i vijaju te pse po dvoristu i maloprije jedan od pasa pocne onako jakooo cviliti i sve jace i jace i ja izadjem van i stanem ispred da vidim sta rade. Pas se toliko derao da je pola ulice izaslo van i vikne meni susjeda sta je bilo i ja njoj samo kazem kako za neke ljude zbilja nisu zovotinje… I na to se kretencina okrene i vidi di ja gledam sta radi i kaze on sta je bilo onak kao da sam dosla pitat za casu secera a ja mu onako bezobrazno rekla: sta je bilooo?? Ovako maltretirat zivotinje to je vama u redu? Jos jednom i zovem policiju i udrugu za zastitu zivotinja govno jedno bezobrazno. Nastavio mi je srat nesto i samo sam mu rekla dodji samo ako smijes u moju kucu. nisam vidjela sta rade psu nego samo sam vidjela da drze povodac u ruci tata od djeteta i mali je bio pored tog psa ali nisam vidjela sta mu radi jer je onako u uvucenom djelu ulaza stajao ali sigurno nista ljepo nije radio psu kad je pas toliko cvilio. Uhh tlak mi je na 200 skocio slaba sam na zivotinje jakoo.

Uzas, mrzim ljude koji maltretiraju jadne zivotinje 😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.