Pikulica-misici su mi atrofirali ovih nekoliko mjeseci, pa im je ovo plivanje sad sok valjda 😂😂 Joooooj, to nas ceka cijelo ljeto, kako je tek ljudima koji imaju stan na Jarunu🙄🤦♀️ A vidim da nam je i Frajla blizu negdje 😁
Frajlamoguce da smo se srele🙃 A ima i par trudnica ovdje 😊☺️☺️ Sad moram samo gledati koja trudnica vodi peseka☺️😁😁
Negoooo, da li je vama trbuh lijepo okrugli ili? Meni stalno visi na lijevu stranu😂😂 Curka se smjestila tu🤗
Preslatka je robica iz c&a, vidjela sam to sve, htjela sam ovaj zeleni kompletic kupiti, ali nisam, imam dosta svega za prvu ruku… 🤪
U klari sam - tako blizu, a tako daleko 😂
Julie presica je bas fotogenicna 🥰
Irma bas sam neki dan vidjela u C&A te 🐇 sve je u 🐰… Muzu nisam smjela nit poslat ih on ih obozava, vec sam ga pitala Hoce beba imati po njemu sve u zecicima da znam reagirat? Jer pikirali krevetic pa eto robica pa prva plisana igrackica pa dekica 😂🐰🐰🐰
Sad ce me napast ljubiteljice 🐰, ali meni su najsladji u gulasu 🤭
Deja🥰 mozda ti je upala misica od plivanja 🏊♀️, sve se bojim hoce i meni tako 🤣 ma samo uzivaj jer ovdje nebi spavala opet me s Jaruna muzika u 3h probudila 🙄🤦🏼♀️
Ja mislim da meni taj na zeku bude za izlazak bas mi preslatko i jos ima tockice sto ja obozavam😂
Je stvarno su preslatki... Cekam ovaj mjesec u H&Mu jesensko da dodje pa ako tamo nesto ne uhvatim onda cu isto otici u C&A, slikala sam ih par a izmedju njih je i taj s tockicama i zekom.
Nego samo da znate, s obzirom da ne znamo kolike ce nam tocno bebice biti i ako urane u C&A vam je najmanji broj 42 a u H&M je 48 i to ne bas od svega ali eto ovog preslatkog zekicu sam vidjela u 42.... 🐰
Rennie je isto za zgaravicu. Reflustat nisam znala da smijem u trudnoci, ali ja inace imam gastritis i obizavam taj reflustat. On mi zna pomoci, a meni je i prefin.
Jooj moram vam se pozaliti jer sam se bas uzrujala jakoo. Susjedi preko puta imaju dvoje djece mali je valjda 3 razred a mala oko 4 godine mislim.. Uglavnom nabavili su im dva zlatna retrivera da se eto djeca imaju s cim zabavljati. I svako malo dolaze jos neka djecurlija i onda natezu i vijaju te pse po dvoristu i maloprije jedan od pasa pocne onako jakooo cviliti i sve jace i jace i ja izadjem van i stanem ispred da vidim sta rade. Pas se toliko derao da je pola ulice izaslo van i vikne meni susjeda sta je bilo i ja njoj samo kazem kako za neke ljude zbilja nisu zovotinje... I na to se kretencina okrene i vidi di ja gledam sta radi i kaze on sta je bilo onak kao da sam dosla pitat za casu secera a ja mu onako bezobrazno rekla: sta je bilooo?? Ovako maltretirat zivotinje to je vama u redu? Jos jednom i zovem policiju i udrugu za zastitu zivotinja govno jedno bezobrazno. Nastavio mi je srat nesto i samo sam mu rekla dodji samo ako smijes u moju kucu. nisam vidjela sta rade psu nego samo sam vidjela da drze povodac u ruci tata od djeteta i mali je bio pored tog psa ali nisam vidjela sta mu radi jer je onako u uvucenom djelu ulaza stajao ali sigurno nista ljepo nije radio psu kad je pas toliko cvilio. Uhh tlak mi je na 200 skocio slaba sam na zivotinje jakoo.
Jooj moram vam se pozaliti jer sam se bas uzrujala jakoo. Susjedi preko puta imaju dvoje djece mali je valjda 3 razred a mala oko 4 godine mislim.. Uglavnom nabavili su im dva zlatna retrivera da se eto djeca imaju s cim zabavljati. I svako malo dolaze jos neka djecurlija i onda natezu i vijaju te pse po dvoristu i maloprije jedan od pasa pocne onako jakooo cviliti i sve jace i jace i ja izadjem van i stanem ispred da vidim sta rade. Pas se toliko derao da je pola ulice izaslo van i vikne meni susjeda sta je bilo i ja njoj samo kazem kako za neke ljude zbilja nisu zovotinje… I na to se kretencina okrene i vidi di ja gledam sta radi i kaze on sta je bilo onak kao da sam dosla pitat za casu secera a ja mu onako bezobrazno rekla: sta je bilooo?? Ovako maltretirat zivotinje to je vama u redu? Jos jednom i zovem policiju i udrugu za zastitu zivotinja govno jedno bezobrazno. Nastavio mi je srat nesto i samo sam mu rekla dodji samo ako smijes u moju kucu. nisam vidjela sta rade psu nego samo sam vidjela da drze povodac u ruci tata od djeteta i mali je bio pored tog psa ali nisam vidjela sta mu radi jer je onako u uvucenom djelu ulaza stajao ali sigurno nista ljepo nije radio psu kad je pas toliko cvilio. Uhh tlak mi je na 200 skocio slaba sam na zivotinje jakoo.
Uzas, mrzim ljude koji maltretiraju jadne zivotinje 😣😣
Manich ja da sam to vidjela ja bi to napravila, ne bi mi bilo prvi put. Mrzim ljude koji maltretiraju djecu i zivotinje.
Frajla točno to, mini gradić..... srele smo se već negdje sigurno
Deja ako nas vidiš samo se javi 🤗
Curke sto mislite o tim jednodijelnim odjelcim? Jel bebama vruće u tom plišu i bodiju i još s tim dole čarapicama? Nisam to bas kupovala, imam nešto malo ali opet nisam pametna pa vi pogotovo koje imat djecu dajte mišljenje.
Rennie je isto za zgaravicu. Reflustat nisam znala da smijem u trudnoci, ali ja inace imam gastritis i obizavam taj reflustat. On mi zna pomoci, a meni je i prefin.
Prefiin? 😱 blago tebi 😊 je je smijes, pitala sam doktoricu i jos procitala u uputstvima - pise da pomaze kod zgaravica u trudnoci, tak da eto, mozda je samo meni sokantan okus 😂
Curke sto mislite o tim jednodijelnim odjelcim? Jel bebama vruće u tom plišu i bodiju i još s tim dole čarapicama? Nisam to bas kupovala, imam nešto malo ali opet nisam pametna pa vi pogotovo koje imat djecu dajte mišljenje.
Pa nakon koji mjesec dana znam da je dr. mojoj seki govorila da obuce dijete kao sto bi i sebe i ako je zimogroznije onda u setnjici laganom dekicom pokrijete a po zimi opet kako grijes, ako ti hodas u kuci u kratkim rukavima naravno da ce i djetetu biti vruce u debljim stvarima tipa i tom plisu, ne kazem da i ono bude u kratkima ali u bodicu i dole neke pamucne hlacice ili stramplice, ako je manja temperatura gdje je i tebi u kuci za duge rukave onda njima nije u plisu vruce... Ali skuzi se po njima skroz nekako, svako dijete je drugacije ako mu se glavica znoji znaci da je misicu vruce pa ga se malo raspremi 🥰
Pa nakon koji mjesec dana znam da je dr. mojoj seki govorila da obuce dijete kao sto bi i sebe i ako je zimogroznije onda u setnjici laganom dekicom pokrijete a po zimi opet kako grijes, ako ti hodas u kuci u kratkim rukavima naravno da ce i djetetu biti vruce u debljim stvarima tipa i tom plisu, ne kazem da i ono bude u kratkima ali u bodicu i dole neke pamucne hlacice ili stramplice, ako je manja temperatura gdje je i tebi u kuci za duge rukave onda njima nije u plisu vruce… Ali skuzi se po njima skroz nekako, svako dijete je drugacije ako mu se glavica znoji znaci da je misicu vruce pa ga se malo raspremi 🥰
Ma znaš sto sam mislila? Da mu obučem normalne hlačice i majicu, debljinu odjeće ću prilagoditi nego da bude dvodjelno.
Sortiraj odgovore
Najstariji