Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deewillow
    29. Lipanj 2019. 08:25

Pikulica19

21-17

KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

Cure, samo kratko da se javim. Tek sad vidim ovu vasu tablicu 🙈 kad sam se tek uclanjivala u forum, nisam ju bas mogla lako pronaci, pa sam u grupi zimske bebe, iako mi je termin oko 25.11. S tim da su tri razlicite gin.do sad potvrdile da je beba veca od prosjeka, i tako vec zadnja skoro dva mjeseca, tako da se mozda rodi i malo ranije, recimo sredinom studenog 😊 zato cu biti slobodna, pa i ovu vasu grupu skicati 😉 hvala❣

• renata.koscec
    29. Lipanj 2019. 08:52

Jutro cure,

Mala me zarazila kasljanjem pa sad i ja kasljucam. Sto ono smijem za kasalj? Imala sam one isla nesto pastile, pocuclala par ali jos kasljem. Imam i med za kasalj ali ne znam da li zbog sastava smijem (fotka sastava u prilogu). Inace je odlican za smirivanje kaslja.
    Takodjer me od svega vraga pocela zgaravica muciti. Zapamtila sam mineralnu, ali sto jos pomaze?

Julie
    29. Lipanj 2019. 09:27

Deja1988

Juliepreslatka je presica😂😂😂 😍😍😍😍💓💓 Neka i ona uziva i rashladi se☺️ Znaci i ti si u Puli 😁

Bravo curke za sve preglede i zdrave bebice😍🤗
    DijMarTi ides na salsu? 😁😁 Ja imam upalu misica, ali ne znam od cega, vjerojatno od ovih silnih stepenica i brijegova🙈😁😁 Sad sam se nahodala kao sto nisam sveukupno u ovih 6mj🤪😂😂🤭

Hvala ti  🥰 nekako se nas dvije pratimo  😂🙈

PatyDi
    29. Lipanj 2019. 09:31

Deja, ne idem, ali da imam jos koju trudnicu mozda i bi 🤣 Meni je presmijesno kad trudnica plese, ne znam zasto 🤣🤣🤣 Sad je par dana bilo bas na trgu i pocinjalo taman kad sam ja zavrsavala s cuvanjem pa sam malo onako s malim kao plesala, ali sam se sama sebi smijala s tim trbuhom 🤣

Frajla
    29. Lipanj 2019. 09:32

renata.koscec

Frajla

LollyBB

Evo i mene nakon cijelog dana aktivnosti. Ipak nisam otišla u Waikiki danas nego u H&M kupila još jednu haljinu. Bitno mi je da leprša jer se znojim ko blesava i ne mogu neke pripijene podnijet trenutno. Otišla s frendicom na kavu i ručak, držim se klimatiziranog koliko mogu jer mi ove vrućine teško padaju. A o jučerašnjem danu da ne pričam.
    ….

Bolnica prijavljuje patronazi. Mene, kad sam kcer rodila, nakon tri dana vec zvala patronazna kad da dodje a ja jos u bolnici.
    Mislim da prijava u maticni ide prema.mjestu stanovanja ali nisam sigurna. Mi smo malu prijavili na crnomercu ali kako zivimo na vrpcu, to i onako tamo spada. Rodjena je u vinogradskoj.

Moguce radi bolnica prijavu patronazi i u zg, ako i ne moze se naknadno nazvati. Nama je tecaj eto drzala patronazna i rekla je da se unaprijed javimo svojim patronaznama. Pa nije losa opcija i njima je zgodno znati unaprijed s koliko zena trebaju racunati u odredenom periodu. A pogotovo u ovim situacijama gdje je prijavljena jedna adresa, a zivi  se na drugoj, cega ima jaaaaako puno, pogotovo kod podstanara. Neke cak idu kuci prije poroda, a mozete ih i pitati ako vas nesto zanima, sto pripremiti za bebu, pogtovo npr za njegu pupka jer svaka bolnica radi po svom i o vec znaju napamet kako ga koja bolnica ostavi.
    A ovo da bolnica salje papire u maticni kojem ona pripada ja 100% (ako se nije promjenilo u zadnjih god dana). Mi smo iz novog zg isli u cernomerec. Tamo idu papiri iz vinogradse i sv duha. Jer dijete nema jos adresu i ne pripada nigdje pije prijave

Frajla
    29. Lipanj 2019. 09:37

Pikulica19

Prijavu djeteta se može izvršiti:
    1.putem sustava e-Građani i2.u matičnom uredu Črnomerec ili bilo kojem matičnom uredu izvan Grada ZagrebaZa prijavu pod 1.·kada oba roditelja prijavu rade od kuće potrebno je da oba roditelja posjeduju novu e-Osobnu iskaznicu te čitač pametne kartice.·kada majka prijavljuje od kuće a otac ide mu matični ured, majka mora posjedovati novu e-Osobnu iskaznicu te čitač pametne kartice·eOI je dobro čim prije izvaditi, ukoliko je nemate, jer je cijena viša, ako se traži hitna izrada osobne.
    Evo kako su meni odgovorili sto treba za e-prijavu a sam postupak prijave preko e-gradjani da pogledam na netu. 🤗

Ovo je e-novorodence, znaci rodni list, domovnica i ostalo sto se radi u maticnom. Treba imati razinu 4, znam da preko osobne moze, preko m-tokena ne moze.
    A ovo e-beba je od grada zg 😉, za traziti tu naknadu, da se ne moraju nositi papiri osobno, al kazem, nisam gledala sta se mora imati i kako radi. Ionako je rok za to traziti 6 mjeseci, pa cu valjda nekad  stici odnjeti osobno ak nista drugo

• Pikulica19
    29. Lipanj 2019. 09:55

Frajla

Pikulica19

1.putem sustava e-Građani i2.u matičnom uredu Črnomerec ili bilo kojem matičnom uredu izvan Grada ZagrebaZa prijavu pod 1.·kada oba roditelja prijavu rade od kuće potrebno je da oba roditelja posjeduju novu e-Osobnu iskaznicu te čitač pametne kartice.·kada majka prijavljuje od kuće a otac ide mu matični ured, majka mora posjedovati novu e-Osobnu iskaznicu te čitač pametne kartice·eOI je dobro čim prije izvaditi, ukoliko je nemate, jer je cijena viša, ako se traži hitna izrada osobne.
    Evo kako su meni odgovorili sto treba za e-prijavu a sam postupak prijave preko e-gradjani da pogledam na netu. 🤗

Ovo je e-novorodence, znaci rodni list, domovnica i ostalo sto se radi u maticnom. Treba imati razinu 4, znam da preko osobne moze, preko m-tokena ne moze.
    A ovo e-beba je od grada zg 😉, za traziti tu naknadu, da se ne moraju nositi papiri osobno, al kazem, nisam gledala sta se mora imati i kako radi. Ionako je rok za to traziti 6 mjeseci, pa cu valjda nekad stici odnjeti osobno ak nista drugo

Ako sam dobro pohvatala za prijavu djeteta u maticni imas 30dana, za prijavu naknadu od grada imas 6mj i ovu naknadu od Hzzoa imas 4mj?
    Mozda sam nest pobrkala 😂

Frajla
    29. Lipanj 2019. 10:15

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

A ovo e-beba je od grada zg 😉, za traziti tu naknadu, da se ne moraju nositi papiri osobno, al kazem, nisam gledala sta se mora imati i kako radi. Ionako je rok za to traziti 6 mjeseci, pa cu valjda nekad stici odnjeti osobno ak nista drugo

Ako sam dobro pohvatala za prijavu djeteta u maticni imas 30dana, za prijavu naknadu od grada imas 6mj i ovu naknadu od Hzzoa imas 4mj?

Od grada (ovo je za zg) je 6 mjeseci
    Ovo ostalo sam zaboravila, tako nesto 30-45 dana. A hzzo ti rijese odmah u maticnom. I adresu.
    Sada se hB mora samo u maticni. I eto ako ces prijavljivati djete na poreznu zbog olaksice onda treba u mup (isto ima u remetincu 😂) po jmbg. I to je muz iso sam, al ne sjecam se jel mi mozda donosio doma neki papir da popisem 🤔
     Al ako ti dragi prima placu vani, a ti ces biti na porodiljnom onda to ima smisla tek kad pocnes raditi.

• Pikulica19
    29. Lipanj 2019. 10:15

Julie presica je bas fotogenicna 🥰
    Irma bas sam neki dan vidjela u C&A te 🐇 sve je u 🐰... Muzu nisam smjela nit poslat ih on ih obozava, vec sam ga pitala Hoce beba imati po njemu sve u zecicima da znam reagirat? Jer pikirali krevetic pa eto robica pa prva plisana igrackica pa dekica 😂🐰🐰🐰
    Sad ce me napast ljubiteljice 🐰, ali meni su najsladji u gulasu 🤭
    Deja 🥰 mozda ti je upala misica od plivanja 🏊‍♀️, sve se bojim hoce i meni tako 🤣 ma samo uzivaj jer ovdje nebi spavala opet me s Jaruna muzika u 3h probudila 🙄🤦🏼‍♀️

• Pikulica19
    29. Lipanj 2019. 10:17

Frajla

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Od grada (ovo je za zg) je 6 mjeseci
    Ovo ostalo sam zaboravila, tako nesto 30-45 dana. A hzzo ti rijese odmah u maticnom. I adresu.
    Sada se hB mora samo u maticni. I eto ako ces prijavljivati djete na poreznu zbog olaksice onda treba u mup (isto ima u remetincu 😂) po jmbg. I to je muz iso sam, al ne sjecam se jel mi mozda donosio doma neki papir da popisem 🤔
    Al ako ti dragi prima placu vani, a ti ces biti na porodiljnom onda to ima smisla tek kad pocnes raditi.

Aha super onda ... 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.