Pikulica, tu sam ja od prije na tablici, samo da upisem da je djevojcica 🤗 i samy lo isto nije upisana, a i kod nje je djevojcica, koliko se sjecam
Joj oprosti a jos si i iza mene 🥰🤦🏼♀️
Sorry bas sam umorna, mislila sam da je jedna od nas jos dodatno nesto upisala ali sam zaboravila na kojoj stranici pa sam zaspala trazeci tu listu 🙃
Uglavnom evo ga, dodala sam, zanemarite velike glavice ne znam sta se desilo na 800str. bit ce bolje 😂😂😂😂😂
Curke koje nosite nisko, a znam da nas ima, da li planirate nositi onaj pojas za nisko nosenje? Mene zadnjih dana dolje bas dosta pritisce pa sam razmisljala o tome…pise da je pomoc za ledja, a mene ledja za sad ne bole pa ne znam, a ns bih da mi se misici opuste ako bih ga stavljala
Ja ga povremeno nosim, kada sam duže na nogama, radim nešto po kući itd.,ali prođu dani da ga i ne stavim. Kupila ga u Mama novi u Malešnici, Zg. Doktorica nije za to da pretjerano nosim nego baš kad me dosta steže pa da si malo olakšam.
Curke koje nosite nisko, a znam da nas ima, da li planirate nositi onaj pojas za nisko nosenje? Mene zadnjih dana dolje bas dosta pritisce pa sam razmisljala o tome…pise da je pomoc za ledja, a mene ledja za sad ne bole pa ne znam, a ns bih da mi se misici opuste ako bih ga stavljala
Ja ga povremeno nosim, kada sam duže na nogama, radim nešto po kući itd.,ali prođu dani da ga i ne stavim. Kupila ga u Mama novi u Malešnici, Zg. Doktorica nije za to da pretjerano nosim nego baš kad me dosta steže pa da si malo olakšam.
Jel imas samo pojas ili onako sa gacicama?
Evo zasto ja tesko zaspim, nikako da ugasim mozak 😂 trenutno razmisljam kak zastiti madrac tokom selidbe 🤔 Savjeti? Ideje?
Stavi 2 plahte na gumicu, jednu s donje drugu s gornje strane i kupi onaj jednokratni najlon od 20 m2 sto sluzi za zastitu kod bojanja stana i cijelog ga omotaj 2 puta, nema sanse da madracu ista bude
Ajmo cure budjenje , kavica ☕.
Nocas je jako puhalo pa se mislimo bi li na plazu, moguce da je vjetar izmjesao i rashladio more a tako mi treba osvjezenje
Jel imas samo pojas ili onako sa gacicama?
Samo pojas jer se zbog vrućina strašno znojim pa sam mislila da će mi bit koma još s tim gaćicama.
Jutro svima ☀️
Irma Robića je predivna 🥰🥰🥰🥰 gdje ste to kupovali? Bas mi se sviđa pa da procekiram ❤️
Mi smo isto u Puli i jučer čitav samo smatrali, jeli i uzivali na moru. Vodili smo i presicu pa se i prasica isto kupala.
Onda sam sad sve ujutro čitala. Ugl još dvije curice 💖
Ovo je totalno ženska grupica 😂🙈🥰
Uživajte danas 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji