Ja koliko prizeljkujem deckica toliko jos uvijek nisam pronasla ime koje mi je onako ostavilo wow efekt.. Imam dva koja su mi onako ljepa ali naravno nikom drugom se ne svidja i to mi je tako glupo zasto bi mi ugadjali svojoj rodbini tipa mami sestri?! Znaci muska sto mi se svidjaju su Liam i Lucas ili Alex... A za curicu imam spremno i cvrsto odluceno ime i neobicno a to je Nea ❤️👶😍
Jutro! 😊
Znam da se bilo nesto pisalo o alergijama tu, al da sad ja pitam - kak rjesavate to? Ja imam alergijski rinitis i bronhijalnu astmu i prije trudnoce sam pila Singulair. Prije par god kad mi je to otkriveno je dr reko kako sve nestaje u trudnoci. Tako je i bilo do prije nekih tj dana, bez tableta, ali me sad jaaako poceo svrbiti nos i kisem. Imam i Alerdin doma, on je za otopit ispod jezika za trenutno ublazavanje simptoma...ili da jednostavno zovnem svog doktora ili pitam u ljekarni? 🤔🤔🤔
Zenice koje su vec mamike htijela bih vas nesto zamoliti ako vam nije problem da mi napisete ato vam je stvarnoo trebalo za bebu prvi puta. Mislim tipa koliko robice koja velicina? I onda one ostale stvari sitnije.. Jer krevetic, kolica, viper ljezaljku i kadicu za kupanje cu dobiti. Zanima me od drugih stvari sto ce mi zbilja trebati da mogu rec rodbini koja ae nudi da kupi nesto.
Jutreko
Divne su busice, bas ih ima svih oblika i velicina 🤗
Za ime jos nismo odlucili, zadnji put nam je isto dugo trebalo i kad smo i smislili duuuugo nismo nikome rekli, bas zbog toga sto se uvjek nade netko tko ga "posere", a ovak kad se rodi i kad stvarno das rijetko tko ce dati neki los komentar.
Za nadimke isto gledam, mene ubi Pero, a Petar mi je vas divno ime.
Olivera rijetko tko zove nadimkom, nekad neko u razgovoru i u vrticu ga zovu beba oli, jer bas bebasto izgleda, a jos uvjek je i najmladi. Nemam nista protiv, al valjda su se svi navikli izgovarati puno ime jer ga i mi tako zovemo
Renata sretno na ogtt
Manich ne vrijedi ti zivcirati se oko spola, neke bebe se ne daju i gotovo. Eto ja zadnji put u bolnici vodila, hrpa doktora se izmjenila kroz sve te mjesece i potvrdu spola dobila tek s 7mj
Jutro! 😊
Znam da se bilo nesto pisalo o alergijama tu, al da sad ja pitam - kak rjesavate to? Ja imam alergijski rinitis i bronhijalnu astmu i prije trudnoce sam pila Singulair. Prije par god kad mi je to otkriveno je dr reko kako sve nestaje u trudnoci. Tako je i bilo do prije nekih tj dana, bez tableta, ali me sad jaaako poceo svrbiti nos i kisem. Imam i Alerdin doma, on je za otopit ispod jezika za trenutno ublazavanje simptoma…ili da jednostavno zovnem svog doktora ili pitam u ljekarni? 🤔🤔🤔
Nazovi dr opce prakse pa pitaj. Al mislim da nist ne smijes od tih za alergije
Jedino mozda one sprejeve koji rade sloj u nosu, pa da se tu ljepe ti alergeni kad dises, zove se ektion, ekotin ili tak nekak
Mi trenutno pričamo samo o ženskim imenima, s obzirom da je navodno curica. Bit će zabavno kad bude dečko
Oboje smo na istom što se tiče da ne želimo neka česta imena niti ona gdje se mogu davati nekakvi nadimci, jer i mene to živcira I nekako smo za kraća imena. Imamo ih par na listi, a trebali bi i za muška imena vidjeti, da ne bi bilo
Ali da, i meni je nekako lakše sa ženskim imenima, s muškima ne znam di bi.
Jutro curke Evo ja obavila prvi dio ogtt-a. Ovaj šećer mi je zgadio sve . Sad moram čekat na zadnje vađenje. Došlo mi je zlo na pol ali uspjela sam popit do kraja. 😣🤮
Danas same trudnice došle na ogtt .
Zenice koje su vec mamike htijela bih vas nesto zamoliti ako vam nije problem da mi napisete ato vam je stvarnoo trebalo za bebu prvi puta. Mislim tipa koliko robice koja velicina? I onda one ostale stvari sitnije.. Jer krevetic, kolica, viper ljezaljku i kadicu za kupanje cu dobiti. Zanima me od drugih stvari sto ce mi zbilja trebati da mogu rec rodbini koja ae nudi da kupi nesto.
Ako ces siroko povijati onda kreces od 62, ako neces 56 (pepco i c&a uvjek broj vece). Treba otprilike 5 odjelaca i 6-7 bodija, opet ovisi hoce beba bljuckati, koliko cesto peres i koliko treba da se osusi. Plahtice za krevetic, posteljina ili vrece za spavanje (ili 2 kompleta navlakica ili 2 vrece), dekice, rucnici, tetra pelene. Obavezno neki toplomjer i paracetamol cepice imati doma (npr lekadol baby). Skarice za nokte, meka cetka za kosu, toplomjer za kadicu...
Ako neces imati komodicu-prematalicu mozes nekog pitat da ti uzme prematalicu za krevetic. Ovo naravno nije nuzno, ali je puuuuno ugodnije za leda nego prematanje na krevetu/kaucu i lako je obrisati kad se popiske okolo
Ovako nesto (sigurno ima jeftinijih od lesnine, al ovo mi je bilo najbrze za naci). Te za krevetic su tvrde od dolje i imaju te kao čepove (koji se mogu staviti i skinuti)
https://m.xxxlesnina.hr/p/fillikid-podloga-za-previjanje-004940039201
I ja obavila prvi dio ogtta. Glukoza nije bila strasna, vise mi se sad dize zeludac od babe koja sjedi pored mene i ima neki ustajali, smrdljivi parfem. Cekam sljedece vadjenje u 9h pa u 10h.
U cekaoni je kao u sauni, bez klime, uz jos more ljudi.
Zudim za kavom i hranom 🙄.
Uf ja sam otišla do svojih doma pošto obavljam u laboratoriju gdje sam živjela prije. I dobro da jesam jer me protjeralo na wc. Tak je i kod mene u laboratoriju ima klima koja ne znači ništa kad ljudi ne znaju zatvoriti vrata .
Sortiraj odgovore
Najstariji