Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    24. Lipanj 2019. 14:18

ayla

Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂

Pasta od malo vode i sode bikarbone. Staviti ma dno pegle da malo stoji pa četkicom za zube ili nekom drugom izribat,a one rupice štapićima za uši očistiti. Nakon toga prebrisati vinskim octom

24. Lipanj 2019. 14:20

MonaL.

ayla

Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂

Pasta od malo vode i sode bikarbone. Staviti ma dno pegle da malo stoji pa četkicom za zube ili nekom drugom izribat,a one rupice štapićima za uši očistiti. Nakon toga prebrisati vinskim octom

Ako neupali lupocet na mojoj budem i to probala 😊

luce35
    24. Lipanj 2019. 14:20

anemone

evo i dokaz 😂

Imala sam ovakvu peglu od tefala, ove bijele crte su emajl i to mi nije otislo s nicim. Na kraju kupila cijelu od titana i preporodila se, lako se ocisti i puno manje hvata na sebe

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 14:22

Ja isto nemam fb vec vise od pola godine i ne fali mi, ako trebam koju stranicu odem preko deckovog...
    Ni ja ne peglam cesto tak da meni pegla nit nema kad zagoriti 🤣 Moja mama je u soku kak mogu nespeglano sibnut u ormar, al vecina robe mi je na vjesalicama pa se same ravnaju, a ostalo nije ni zguzvano bas...ona jedva ceka peglat bebine stvari 🤗

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 14:23

Cure jel ima netko da mu ginekolog nakon svakog pregleda da vaginalete preventivno? Meni je rečeno da će mi ih davat svaki put iza vaginalnog pregleda da ne dođe do infekcije jer mi je cerviks omekšan i skraćen.   Doduše ne trošim cijelu kutiju nego par njih..

24. Lipanj 2019. 14:23

luce35

anemone

evo i dokaz 😂

Imala sam ovakvu peglu od tefala, ove bijele crte su emajl i to mi nije otislo s nicim. Na kraju kupila cijelu od titana i preporodila se, lako se ocisti i puno manje hvata na sebe

E i moja tefalova bila, al sam ja nju zuljala i zuljala i unistila i naravno kad je svekrva vidla popizdila jer ju ona bila punoo platila a reko jbg dala svoje 😂

• samy_lo
    24. Lipanj 2019. 14:25

Ja sutra imam pegled,nakon mjesec i pol,i iako je 2 puta dr.rekao da misli da je cura,ja imam osjecaj da ce sutra reci da je djecak,hmm..da li je neko tako osjecao,i da ga osjecaj nije prevario :/

Frajla
    24. Lipanj 2019. 14:26

Ayla super za veliku curku
    Za peglu je panadol super-isto kao lupocet, samo je jeftiniji i sama tableta je ovalna, vise dugacka, pa ju je lakse uhvatiti 😉
    Ja kupila kutiju panadola u prosloj T da imam, na kraju samo za peglu trisum, jos su mi 2 ostala 😆
    Kad natrljas zapjeni se malo i onda to pobrisi nekom starom krpom

24. Lipanj 2019. 14:28

Ja sam bila uzela lekadol sad za u trudnoci ako me zaboli da mogu popti pa nisam jos kutiju otvorila dobro ce mi doci za peglu kao i tebi Frajla 😂😂

• samy_lo
    24. Lipanj 2019. 14:33

I da,jel imate recept za neke extra brze ustipke,a da su fini

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.