Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Lipanj 2019. 20:45

MonaL.

ayla

MonaL.

Ja sam danas bila na pregledu mada je nedjelja,na odjelu. Moj liječnik radi utorkom samo u ambulanti a tad je praznik pa me danas naručio. Bebica ok,za tjedan dana veća,ali tako je od početka. Ja još uvijek na mirovanju,magneziju zbog skraćenog i omekšanog cervixa. Ovo mirovanje će me dotući,pogotovo psihički. Danas sam točno 22+3. Prvu bebicu sam izgubila u 22+6 pa sam baš u nekom grču..

Koliko ti je skracen cerviks, jer je i meni za pola pa me zanima koliko mirujes jer ja lezim po cijele dane strah me ista dugo raditi i jos me nisko tuce dns pogotovo nece s mjehura.. Zaokupiraj se s necim dok neprode taj tj koji te podsjeca na najgore, jer mi i samoj tako bilo oko 18 tj kada sam isto bebu izgubila samo saž cekala da taj tj prode i odmah mi bilo lakse, imaj vjere da ce ovaj put biti sve ok, ja ne zelim ni razmisljati o najgorem samo o onome trenutku kada ju primim u ruke zato samo pozitivne misli 😘

Proći će i ova kriza nadam se čim prije.. piše da mi je cervix 30mm , 2/3 članak,ušće zatvoreno. Od samog početka mi je takav nalaz,znači nema pogoršanja. Zadnja 4 tjedna mirujem dosta više nego prije toga. Obavljam osnovno po kući,lagana kupnja,ručak,roba. Bez saginjanja,lupanja,tereta. Ali baš mirujem jer nemam obaveza drugih. A liječnik mi nije odredio strogo mirovanje već malo više mirovanja. Ali evo sad pišem i na hladno pa se max čuvam. Čak toliko da i na more ne idem 🤦

Tebi su mijerili  meni doktor to prstom rijesava 🙈🙈  tako da jedino znam da za pola i rekao mi lezi do 36 tj sta ja i radim pretrage nikakve prosli tj me peklo on mi dao polygynax ja metla 5 i toj to al idem sutra k njemu jer me opet pocinje peci, al samo nekada ne svaki dan 🤪 samo lezi i odmaraj i bit ce sve ok, znam da je tesko pogotovo sada oko ovih tjedana al izdrzi poslje ce ti biti lakse kada ovo prode

23. Lipanj 2019. 20:46

DijMar

luce35

Moja je cura jucer stalno lupala, danas se slabo javlja, vjerovatno ce veceras biti aktivnija.
    Ujutro idem na ogtt pa me unaprijed lovi glad, upravo jedem voce za zadnji danasnji obrok

Bas sam htjela komentirat i pitat kak stoje cure s vadjenjem krvi, da objasnim - vecinom na vecer ne jedem kasno i jedem nes lagano ili voce, ali dan prije vadjenja sve mi mirisi iz svake pekare i restorana i gladna sam ko vuk 😂 Inace mene bockaju svako malo za glupi secer koji je SAMO PRVI PUT bio povise, ali sta cu…i eto, sad bih pojela sve i svasta, al bolje da odem pod tus i spat 😆

Ja sam za svako vadenja krvi jela uredno ujutro jedino sam za ogtt osla gladna 😂

23. Lipanj 2019. 20:48

Kengurica

Neka si pod nadzorom. Znam i slucaj s puno manjim cerviksom uz disciplinu, mirovanje i nadzor izguramo do kraja. Super da se ne skracuje. Bit ce to sve u redu i tebi i ayli.

Samo pozitivne misli, men je drugacije ja sam blize terminu nego mona i razumim njezin strah, al jake smo mi zene sve cemo izdurati 💪

luce35
    23. Lipanj 2019. 20:49

DijMar inace me ne lovi glad navecer al cim znam da ne smijem, sve mi nekako fino mirise 😂. A nista, izdrzat cemo i tih 12 sati + 2,3 sata dolje dok obavim.
    Najradije bi vec u 7 bila u labu da sto prije mogu pojesti al kad se sjetim da ekipa ceka vec od 5 u redu, prodje me volja pa cu oko 7:30 krenuti od doma taman dok oni obave

• Kengurica
    23. Lipanj 2019. 20:50

Meni je radio cervikometriju sondom, ali vide oni cerviks i kroz trbuh. 

23. Lipanj 2019. 20:52

Kengurica

Meni je radio cervikometriju sondom, ali vide oni cerviks i kroz trbuh.

Nisam znala da vide kroz trbuh jer imam ja sala 😂😂 idem bas sutra na uzv pa cu viditi sta ce reci i hoce li mjeriti dole sta mislim da nece 🤪

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 20:53

Frajla evo slike, pise da je 0-13, pitat cu za nesrecu, a vidjet cu i na fb...

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 20:55

Ayla, ja uvijek moram na taste ici vaditi...
    Luce, tocno tak! Kad ne smijes onda bi tek 😆

23. Lipanj 2019. 21:12

DijMar

Ayla, ja uvijek moram na taste ici vaditi…
    Luce, tocno tak! Kad ne smijes onda bi tek 😆

Znam da da i ja bi isla sigurno na taste da mi je poviseno

luce35
    23. Lipanj 2019. 21:13

DijMar slikaj sjedalicu s donje strane, u plastici bi trebao biti ugraviran tjedan i godina, iako ovako na prvi pogled sjedalica ne izgleda ocuvana ako nije bila u sudaru mogla bi biti ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.