Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2019. 11:45
    Evo ovo, cini mi se prakticno pa mogu s bebom svagdi i u boravak
    Evo ovo, cini mi se prakticno pa mogu s bebom svagdi i u boravak
    Frajla
    18. Lipanj 2019. 11:45

Aurora87

Jutro curke🙂…rano ste poustajale, a ja danas do 9 otkrmila i bas sam se napokon malo naspavala.
    Frajla, hvala ti 😘, ali nemam mail adresu bez imena i prezimena a to ne bih na forum stavljala, a i tko zna hoce li mi to primiti isti dan ako se dobije na mail a ja se tek danas uclanim.
    Inace ni ja ne znam koje bih pelene, raspitujem se na sve strane i naravmo da su iskustva razlicita. Netko mi pampers premium preporucuje sto mislim da cu za noc uzimati, a navodno su ok nekima i babylove, lupilu i violeta i cak sam cula pohvale za pelene iz Plodina (neka njihova marka). Tako da cu vjerojatno te redom isprobavati….

Pa napravi si neku fejk, gmail je bar gotov za tren 😉
    Ni ja ne saljem s "prave" 
    Mislim, kako zelis, vidi si kolika ti je razlika...
    Meni su ok i one iz mullera od tih jeftinijih
    Ali fora je da su te robne marke rijetko kada na nekoj dodatnoj akciji... recimo pampers su koju kunu ispod 140 kn inace (ona najveca pakiranja), sad su u dmu bile 2+1, pa dodatnih 15% popusta i jos sam imala kupone za 10x vise bodova i 5x vise bodova i kad to sve zbrojim izaso me paket oko 70 kn. Pa tako pratim akcije i napravim si zalihu. Ako ostanem bez njih, a nema snizenja onda gledam neke druge...
    Al naravno da se to radi kad je dijete vece i kad znas sta mu odgovara, a ne napraviti zalihu od 6 paketa, pa da bebi ne pase ili da ih preraste

Angelina
    18. Lipanj 2019. 11:57

pahuljicaa

Jutro curke!
    Mala pomoc - sto uzeti protiv kaslja? Kasljem vec nekoliko dana. Nisam prehladena, muci me suhi kasalj koji prelazi u mokri i iskasljavanje🙄🤔🤨 uzela sirup bijeli sljez, ali mi se cini da ne pomaze… cijelu noc oka nisam sklopila 😶

Ako pocinjes iskasljavati znaci da ipak pomaze.. ja bih ga nastavila piti na tvom mjestu pa bih vidjela ili eventualno mozes probati sirup od trputca. Nekima su pomogle i pastile islandskog lisaja.
    Ali ako ne prolazi danima obavezno doktoru, ne zelis si navuci nesto na pluca u trudnoci.

Frajla
    18. Lipanj 2019. 12:21

Evo poslano 😊
    Sretno kod zubara
    Moram se pohvaliti kako imam vise srece vec pameti 🙈 Idem u petak na svadbu, uspila sam kupiti neke hlace, al za gore nist nisam nasla. I nadem u petak u h&m online nesto sto moze proci, automatski narucim i tek onda se sjetim da ko zna hoce uspiti doci.... al evo javljaju sad da ce mi sutra dovesti 🎉
    Sto se madraca tice, mi uzeli neki od pjene u bubamari, mislim da je bio oko 500kn i njihovu nepromocivu plahtu i zadovoljna sam. A bebi od 3 kg je sve tvrdo...djeca najcesce spavaju na njemu negdje do  3 god (cca 15 kg), pa nebi uzimala neki premekan

Julie
    18. Lipanj 2019. 12:59

Sjele su komplikacije i meni, jucer, samo nisam znala dok sad Pikulica nije napisala 😂 moji ce kupiti madrac u Perfecti, jesu skupi ali tamo imamo veliki popust, sto se cajeva tice pit cu od 7. mjeseca list maline jer se kao preporuca zbog olaksavanja poroda, sad koliko ne znam, ali pit cu ga. Probat cu ca Pampersicama, bas cu ciljati dm jer i ja tamo cesto kupujem pa da skupljam te bodove.

• ReginaP
    18. Lipanj 2019. 13:20

Julie, ja sam bas na ovom forumu nasla neku objavu da cure obicno pocinju piti od 28-32. tjedna i da su one pile:
    od 32. tjedna - 1 šalicu dnevno
    od 34. tjedna - 2 šalice dnevno
    od 36. tjedna - 3 šalice dnevno
    od 38. tjedna - 4 šalice dnevno
    i da se preporucuje piti nakon poroda isto. Ja sam planirala tako probat, mozda samo pocnem prije 32. tjedna

PatyDi
    18. Lipanj 2019. 13:25

Kad smo kod madraca, gledala sam i ja tako neš uzeti tvrđe jer i meni paše malo tvrđi hehe i da, do nekih 400-500 kn...vjerojatno ću ga uzet u Hespu jer mi tamo radi od tete muž pa možda sredi neki popust 
    A kad smo kod pelena, da li planirate stalno koristiti vlažne ili kad ste doma onda ipak voda i krpica? Ja sam nekako za vlažne samo kad smo vani, a ostalo voda...i uzimati one "vodene", sad su baš od violete watercare na sniženju u Plodinama po 10 kn.

Julie
    18. Lipanj 2019. 13:35

Ayla procitaj malo za jaje ako vec nisi kupila, postoji velika sansa da djete stisne to jaje pa dode do gusenja, ja se bas toga bojim tako da ga necu kupiti.
    Regina hvala na info, piti cu ga i ja onda tako
    Frajla jel to placas pouzecem ili kako? Nisam jos narucivala od njih on line....
    DijMar te violeta su uzas po sastavu pa rade probaj one original water wipes, jesu skuplje dosta ali te su ok, dakle samo voda i vocni ekstrakt....

PatyDi
    18. Lipanj 2019. 13:39

Julie

Ayla procitaj malo za jaje ako vec nisi kupila, postoji velika sansa da djete stisne to jaje pa dode do gusenja, ja se bas toga bojim tako da ga necu kupiti.
    Frajla jel to placas pouzecem ili kako? Nisam jos narucivala od njih on line….
    DijMar te violeta su uzas po sastavu pa rade probaj one original water wipes, jesu skuplje dosta ali te su ok, dakle samo voda i vocni ekstrakt….

Inače mi Violeta ne valjaju, al nisam znala da su i te takve. Tnx, da vidjela sam i te original te sam njih prvo htjela, a vidim da ima i Pampers takve

18. Lipanj 2019. 13:45

Julie

Frajla jel to placas pouzecem ili kako? Nisam jos narucivala od njih on line….
    DijMar te violeta su uzas po sastavu pa rade probaj one original water wipes, jesu skuplje dosta ali te su ok, dakle samo voda i vocni ekstrakt….

Nisam ga uzimala jos, al sam mislila bebu u njemu drzati pod nadzorom naravno, vise bi mi bilo za drzanje bebe u boravku di svatko sida svojim dupetom a posto je krpena kutna ja je oprati nemogu, pa bi mi za boravak bilo idealno, gledala sam na yt kod jedne yt da je prakticno a citala o tome nisam nista, al budem se malo informirala.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.