Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    12. Lipanj 2019. 17:59

Nego, da se prabcim na vedriju temu
    U cemu se planirate kupati? Ja se nadam da cu se uspiti ugurati u neki dvodjelni. Svakako moram uzeti novi, u stare mu sise ne stanu vise 🙈 al neda mi se kupovati trudnicke

anemone
    12. Lipanj 2019. 18:17

Frajla

U cemu se planirate kupati? Ja se nadam da cu se uspiti ugurati u neki dvodjelni. Svakako moram uzeti novi, u stare mu sise ne stanu vise 🙈 al neda mi se kupovati trudnicke

Ja sam mislila potražit samo neki s malo višim gaćama, da nemam osjećaj da će mi opast baš. Neki ne previše skup jer pitanje Kak će mi biti iduće godine 😁

Julie
    12. Lipanj 2019. 18:36

Frajla

Julie

Frajla ma nije tocno, postoje zakoski propisi prema kojima se to radi. Najmodavci nemaju pojma o zakonu sto je normalno i onda se navlace. Ukoliko se ne drze ugovora tj krse ugovor u smislu necega sto se zajendo potpisali i ovjerili odvjetnik im salje momentalni raskid u kojem imaju 15 dana za izaci van, kad dode taj dan ukoliko ne izadu policija izlazi na teren i prisilno ih izbacuje. To su zakoni i nema vam ko sta boraviti u stanu ukoliko se dogode ove situacije. Sad sam provjerila jer sam htjela biti sigurna u ono sto pisem.

Ali za maloljetni djecu se tu ukljucuje i socijalno i ako nemaju gdje (a najcesce nemaju) ne daju suglasnost

Nema tu suglasnosti, vlasnik stana je vlasnik stana, u tom slucaju policija provodi delozaciju. Da je moguce kroz socijalnu sluzbu ista postici ne bi mnoge obitelji bile delozirane zbog neplacanja kredita ako se sjecas  slucaja franak, a kamoli netko ko je u najmu......kazem mnogi najmodavci ne nude ugovor i ne poznaju svoja zakonska prava isto tako i podstanari i zato se svi navlace.....

Julie
    12. Lipanj 2019. 18:41

Frajla

I ja ramisljam dvodjelni jer se bojim da mi jednodjelni ne pritisce trbuh.....idemo za dva tjedna na more na par dana pa u srpnju na godisnji. Od kojeg tjedna se ide cesce na uzv?

• ReginaP
    12. Lipanj 2019. 18:50

Bas sam i ja gledala za preglede i netko je napisao na drugoj temi da se od 27. tjedna ide svaka 3 tjedna, a od 36. svaki tjedan. Ne znam je li to pravilo neko ili ovisi od ginekologa? Ja u pon imam pregled pa cu bas pitat

PatyDi
    12. Lipanj 2019. 18:56

Frajla

Ja u dvodijelnom ili tankiniju tako da mogu preskinut d. dio nakon vode. Jučer kad sam isprobavala, skužila sam da su mi se mrvicu bokovi proširili, ali nije mi niš premalo tak da ne planiram kupovati...pošto planiram još do kraja 7.mj biti na moru, pretpostavljam da ih neću prerasti

12. Lipanj 2019. 19:24

Kad sam bila 26 tj narucio me za 3 tj a sada me narucio za 2 tj a sad kada odem iduci tj vidit cu za koliko ce me naruciti

Julie
    12. Lipanj 2019. 19:37

ayla

Kad sam bila 26 tj narucio me za 3 tj a sada me narucio za 2 tj a sad kada odem iduci tj vidit cu za koliko ce me naruciti

Znaci ide se cesce

Angelina
    12. Lipanj 2019. 19:39

Ma to za preglede sve ovisi o ginicu i kakva je trudnoca. Ja sam bila jucer i opet me narucila za 5 tjedana, tada cu biti 32tt, i nije ni zbog godisnjeg nego ona tako radi, svatko ima svoje

12. Lipanj 2019. 19:40

Ja mislim da da, il je sve do dr, al mene je moj narucio jer mi se cerviks skratio za pola pa da prati ako se nastavi skracivati idem u bolnicu raditi pretrage ja se nadam da nece jer puno lezim i krecem se samo ono nuzno nista tesko neradim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.