Ena, svaka od nas je osjetila na drugačiji način….meni je isto prva trudnoća i osjetila sam sa 18tj, prvi puta samo jedan udarac, pa dva dana ništa i onda je krenulo tako da sam povezala da je to bilo to. Svoje mogu opisati kao neku vibraciju iznutra, neobično, ali skužila sam da nije ništa drugo nego beba.
Manich, jel to onaj prijatelj o kome si pisala jednom? Nek ti je sretnoAyla, The Resident je meni dobra serija što se tog tipa tiče, naravno uz Housa i Uvod u anatomiju, kao i serija Revenge, pa sam gledala Grimm, Once upon a time, Agents of SHIELD…
Hvala budem pogledala 😉
E da, kod mene su počele žgaravice… kako ste vi s time? Pošto su me zaobišle mučnine, eto mi sad
Mene je drzalo nedavno i stalo pila sam mineralnu ona me spasavala
E da, kod mene su počele žgaravice… kako ste vi s time? Pošto su me zaobišle mučnine, eto mi sad
Ja si isto popijem mineralnu, vidim da mi pomaže...i uopće nema pravila što pojedem/popijem...mogu jesti začinjeno i niš, a danas evo pojela kiflu iz pekare i počelo...moram pratiti malo jer mi je tek prije koji dan počelo...
DijMar eeej nije onaj frend njemu sam rekla kako se osjecam ali to je na kraju zavrsilo tako da je on nasao djevojku i udaljili smo se.. I dalje smo prijatelji i to je to... Upoznala sam jednog decka i odusevljena sam.. On je upoznat sa cijelom mojom situacijom i uz mene je skroz divnaaa je osoba... Jako je dobar i njezan prema meni i mislim da bi ovo sve moglo biti ono pravo.. Iako sam jako oprezna i idemo zbiljaaa polako oboje daje mi mnogo prostora jer sam razocarana i tesko mi je vjerovati nekome nakon svega sto sam prosla.. Uglavnom sretna sam opustena i vise nisam usamljena... Konacno imam hrpu ljepih misli svaki dan i vracam se na svoje staro ja..
Ja si isto popijem mineralnu, vidim da mi pomaže…i uopće nema pravila što pojedem/popijem…mogu jesti začinjeno i niš, a danas evo pojela kiflu iz pekare i počelo…moram pratiti malo jer mi je tek prije koji dan počelo…
Nekima pomogne kruh, nekima mineralna, nekima hladno mlijeko, nekima par zrna sirove rize, nekima zlicica sode....
Za slabije su meni bili super bademi, a za jace reflustat (al nekima je pregadan za popiti). Znala sam skoro pa sjedeci spavati kako mi je grozno bilo jedno vrijeme
Nego, jesi ti uspjela naci omeganatal na kraju?
Ja sam svasta pokusavala i skuzim da mineralna pomaze, al nemam ceste zgaravice tako da mi je to supp..
Deja1988 budem ja to pogledala sve, samo lezim ☺️
Manich nadam se da je to onaj pravi, sretno 😘
Ja sam svasta pokusavala i skuzim da mineralna pomaze, al nemam ceste zgaravice tako da mi je to supp..
Deja1988 budem ja to pogledala sve, samo lezim ☺️
Manich nadam se da je to onaj pravi, sretno 😘
Hvala i ja se nadam..
Ja si isto popijem mineralnu, vidim da mi pomaže…i uopće nema pravila što pojedem/popijem…mogu jesti začinjeno i niš, a danas evo pojela kiflu iz pekare i počelo…moram pratiti malo jer mi je tek prije koji dan počelo…
Nekima pomogne kruh, nekima mineralna, nekima hladno mlijeko, nekima par zrna sirove rize, nekima zlicica sode….
Za slabije su meni bili super bademi, a za jace reflustat (al nekima je pregadan za popiti). Znala sam skoro pa sjedeci spavati kako mi je grozno bilo jedno vrijeme
Nego, jesi ti uspjela naci omeganatal na kraju?
Nisam, nego su mi u jednoj ljekarni narucili. Znaci od 5-6 ljekarni iz grada nikom nije palo na pamet to i onda sam pitala u pokrajnjem selu i odmah su predlozili da naruce. Tako da cu ubuduce znati...
Za sad mi nije jos toliko lose, vidjet cemo kako ce se razvijati dalje i ako nece pomoc nesto od hrane/pica, uzet cu taj sto kazete...
Sortiraj odgovore
Najstariji