Nasa mala princeza nas je napustila. Srčeko je prestalo kucati i imala sam inducirani porod u 24+3 tt.
Nemogu vam niti opisati kolko se grozno osjećam.
Drage moje, budite zahvalne svaki dan dragom Bogu na zdravim bebačima i uzivajte u svakom trenutku trudnoće i svakom udarcu bebice. Zelim vam svima, bas svakoj od vas puno sreće i lijepih trenutaka.
Neznam kako ću se oporaviti od ovog ali dati ću sve od sebe.
Zao mi je... ☹️ Nisam na ovoj temi, ali znam citati ponekad...
Ne mogu opce zamisliti kako se osjecas i znam da sad nema rijeci utjehe koje bi pomogle... Budi jaka i hrabra, nemoj sebe kriviti, nazalost na neke stvari ne mozemo utjecati i moramo ih prihvatiti... Nadam se da ces biti okej i da ces se oporaviti...
Nasa mala princeza nas je napustila. Srčeko je prestalo kucati i imala sam inducirani porod u 24+3 tt.
Drage moje, budite zahvalne svaki dan dragom Bogu na zdravim bebačima i uzivajte u svakom trenutku trudnoće i svakom udarcu bebice. Zelim vam svima, bas svakoj od vas puno sreće i lijepih trenutaka.
Jako mi je zao 😢 ne znam sto bih ti rekla jer utjehe za ovo nema. 😢😢😢
jana žao mi je ne znam što uopće reći na ovakvo što, srce mi se steglo.. srećica mala
Drži se, vjerujem da ti nikakve riječi sada nisu utjeha, ali nemoj odustajati, sigurna sam da će doći nova srećica u neko vrijeme!
Vec sat vremena pokusavam nesto napisati, ali ne ide...oci su mi pune suza i jednostavno nema rijeci koje bi utjesile majku u takvoj situaciji...drzi se i moli za malog andjela 💗
Sto da ti napisem, a da ne zaplacem s tobom.
Drzi te se ♥️
url=https://lilypie.com]
Jutric! Evo mi se polako gegamo do grada, opet vadjenje krvi za secer 😖 vise mi je muka od toga da samo radi jednog puta ja moram svako malo 😟 A kad ono otvorim ovo i tko o cemu vi o hrani, a meni kruliiiiii u trbuhu 😩
🤣🤣🤣🤣 A sorry 😁
A gotovo je vec sad 😁 Najela se ja 🤗
😭😭😭 drzi se Jana, isplaci, tuguj samo nemoj potiskivati emocije. Zelim ti da cim prije smognes snage za novu bebicu
Draga Jana, nadam se da oko sebe imas ljude koji ce ti pomoci da prebrodis sve to i krenes dalje. Drzi se! Kad budes spremna, javi nam se, mozda si i na taj nacin mozes olaksati.
Ohhh groznoooo kako groznooo pa zasto se to desava? Kakva je to glupa bozja volja? Da ti da sve ovo sve preglede i doguras tako daleko i onda ti samo oduzme sve sto si ikada htio.. Draga moja neznam koliko je ovo tesko i nezelim to nikome i puno puta se pitam di je bog u ovakvim situacijama... Drzi se budi jaka to je sve sto ja mogu reci... Vi ste ovdje sve tako jake zene i borite se kao lavice... Zelim ti od sveg srca da uspijes preboljeti ovo brzo... Placi vristi sveee sto mozes samo da odbolujes ovo... Saljem ti veliki zagrljaj i puno utjehe.
Renata - dok se otvori ducan, ti ces se najesti, napiti i potrositi love😁😁
Luce - ti jadna ko zombie🙄😁
Jana-ajme, ne mogu vjerovati… U soku sam totalno… Ne mogu ni zamisliti kako je tebi😔 Vjerujem da imas 1000 pitanja,…. Neka ti dragi Bog da snage da izdrzis ovu tugu🙏 Isplaci se, imas podrsku od dragog, zovi si najbolju prijateljicu, samo se nemoj zatvarati u sebe…. A imas i nas, uvijek🤗 Mislimo na tebe.. Tu smo kad god poželiš… ♥️
Istina, potrosila na majicu, sok, peciva i za benzin, naravno 😆.....ali kupila ono po sto sam isla na kraju, kosaricu i zvonce za bicikl. Nedavno je naucila voziti onaj s pedalama i sad se ne skida s njega. Bic je polovan, dobili od muzevog frenda, ali jos je super pa sad, naravno, trebaju dodaci 😊.
Sortiraj odgovore
Najstariji