Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    31. Svibanj 2019. 11:58

jana35

Pikulica19

Jana, imas podrsku svih nas i znam da rijeci puno ne znace ali jako mi je zao 😭…. To sam ja pokusala svom muzicu objasnit da to nije gotova stvar koliko smo se borili i ako sam trudna, da je borba i strah iz tjedna u tjedan pa i kad do poroda se dodje zna se zakomplicirat. A gle ovo iz zdrave i mirne trudnoce sto se desi, tesko mi je i citati to.
    Dali si osjetila neke promjene nesto cudno? Ili na redovnom uzv su vidjeli?

Sve je bilo odpočetka savrseno, bebica se razvijala savrseno.Prve pokrete sam osjetila dosta rano već oko 18 tjedna ali ne redovito. Prosli tjedan sam ju jako malo osjetila i to me jako mucilo i sad sam u ponedeljak bila na 4 d uzv i doktor je gutao knedle i rekao da nazalost bebici srce ne kuca.
    Kad dobijem nalaz obdukcije ćemo mozda saznati razlog. Slomljena sam totalno.

Jako mi je zao sto si ovo morala proci, nije nitko takvo sto zasluzio. Ja se isto sva prepadnem ako ne osjecam bebu svaki dan isto premda to nije pravilo. Citavo jutro mislim na tebe. Neznam sto bih ti uopce i rekla jer vjerujem da ti se srusio svijet. Nadam se samo da neces izgubiti nadu u bolje sutra i u ostvarenje te uloge.  ❤️❤️❤️ 

anemone
    31. Svibanj 2019. 12:40

jana35

Pikulica19

Jana, imas podrsku svih nas i znam da rijeci puno ne znace ali jako mi je zao 😭…. To sam ja pokusala svom muzicu objasnit da to nije gotova stvar koliko smo se borili i ako sam trudna, da je borba i strah iz tjedna u tjedan pa i kad do poroda se dodje zna se zakomplicirat. A gle ovo iz zdrave i mirne trudnoce sto se desi, tesko mi je i citati to.
    Dali si osjetila neke promjene nesto cudno? Ili na redovnom uzv su vidjeli?

Sve je bilo odpočetka savrseno, bebica se razvijala savrseno.Prve pokrete sam osjetila dosta rano već oko 18 tjedna ali ne redovito. Prosli tjedan sam ju jako malo osjetila i to me jako mucilo i sad sam u ponedeljak bila na 4 d uzv i doktor je gutao knedle i rekao da nazalost bebici srce ne kuca.
    Kad dobijem nalaz obdukcije ćemo mozda saznati razlog. Slomljena sam totalno.

Stvarno mi je žao. 😔
     Ništa pametno ti ne mogu reći osim da se držiš i nađeš nekako snage za dalje. 

anemone
    31. Svibanj 2019. 12:43

Julie

Evo cure, zapravo onih skupljih stvari nije naravno bilo za kupiti, em je bila guzva em mislim da su maknuli u skladiste. Zapravo sam htjela kupiti beskontaktni toplomjer, htjela sam i onaj video baby video monitor, spuzvu za prematanje, kojih je bilo nekoliko al mi nisu bile lijepe itd…..nakraju sam kupila tetre, par paketa maramica i carapice, nista posebno……

Ja sam u Gardenu ugrabila zadnji beskontaktni toplomjer, rekla je kao da im je sve vani. Ali baš to, čudno da imaju samo jedan toplomjer u dućanu. Ili ono za nos za usisivač isto je jedan bio na polici. 

• Petrica87
    31. Svibanj 2019. 12:54

jana35

Nasa mala princeza nas je napustila. Srčeko je prestalo kucati i imala sam inducirani porod u 24+3 tt.
    Nemogu vam niti opisati kolko se grozno osjećam.
    Drage moje, budite zahvalne svaki dan dragom Bogu na zdravim bebačima i uzivajte u svakom trenutku trudnoće i svakom udarcu bebice. Zelim vam svima, bas svakoj od vas puno sreće i lijepih trenutaka.
    Neznam kako ću se oporaviti od ovog ali dati ću sve od sebe.

Jako mi je žao Jana,baš me potreslo 😪😪  znam da nema rijeci utjehe u ovakvoj situaciji ali nadam se da ces ostati jaka i hrabra da prebrodis nekako ovu ogromnu tugu, nemoj odustajati! ❤

Julie
    31. Svibanj 2019. 12:55

anemone

Julie

Evo cure, zapravo onih skupljih stvari nije naravno bilo za kupiti, em je bila guzva em mislim da su maknuli u skladiste. Zapravo sam htjela kupiti beskontaktni toplomjer, htjela sam i onaj video baby video monitor, spuzvu za prematanje, kojih je bilo nekoliko al mi nisu bile lijepe itd…..nakraju sam kupila tetre, par paketa maramica i carapice, nista posebno……

Ja sam u Gardenu ugrabila zadnji beskontaktni toplomjer, rekla je kao da im je sve vani. Ali baš to, čudno da imaju samo jedan toplomjer u dućanu. Ili ono za nos za usisivač isto je jedan bio na polici.

Kad si bila? Ja sam dosla u 10.15

anemone
    31. Svibanj 2019. 13:07

Julie

anemone

Julie

Kad si bila? Ja sam dosla u 10.15

A malo poslije 9 i već je bilo dosta ljudi unutra. Oko 10.15 sam bila na blagajni već. 
    Ja sam dosta toga kupila, toplomjer, tetre te ko i tvoje, blazinice neke, čarapice, 4 bodija na preklop, 4 hlačice sa stopalima, jastuk za nošenje, aspirator za nos i zadnji paket sam uzela i chico uložaka (mislim si 20kn manje, 20,nece im ništa biti.)
    Sorry ja sve zadnje pokupila 😂

Toškica95
    31. Svibanj 2019. 13:13

jana35 ne mogu ni zamisliti kroz koju bol prolaziš, želim da ti Bog udjeli snage i da u skorije vrijeme imaš bebicu u svom naručju <3

Julie
    31. Svibanj 2019. 13:18

Anemone neka si 😍 ja sam ponovo zaspala pa me dragi zvao u 9.15 da me probudi pa da odem. Bit ce jos prilike, ciljat cu na city zutu srijedu i tako hvatat ostalo. Ja robu kupujem u C&A, S' Oliveru i HM-u. 
    Deja jako lijepo si ovo napisala, mi ti isto tak ko tinejdžeri pa nas svi zezaju s obzirom da zivimo skupa i svaki dan smo zajedno, ali eto bas smo jako zaljubljeni, a veza nam je nastala da smo se sasvim slucajno upoznali, u nekim setnjama pasa i poceli se druziti sve vise i vise, postali u meduvremenu jako dobri prijatelji i eto nas, zaruculi se, cekamo bebicu....trebali smo ovo ljeto imati svadbu, vec smo i dogovorili iza Sveta tri kralja da cemo donijeti kaparu u salu i ja saznam na tri kralja da sam trudna pa smo odgodili za iducu godinu jer ja bi bila s trbuhom do zuba a zelim se zaista proveseliti, najesti i naplesati.....iduce godine sa sincicem cemo stati pred oltar ❤️😍

Toškica95
    31. Svibanj 2019. 13:19

felicita28

Curke danas je za mene poseban dan :) u 13:00 idem na aerodrom po dragog dolazi doma s broda napokon nakon 3 mjeseca, isto toliko ostaje doma. Jedva cekam da dode, da ga vidim ❤❤ svaki puta kada dolazi mi se zaljubimo jedno u drugo kao prvi puta, ko dva tinejdzera i tako vec 6 godina. Sad sam prestala i raditi jos pa cemo nakon dugo vremena noci biti 24 sata dnevno skupa. Morala sam ovo s vama podijeliti jer su to za mene uvijek posebni trenutci…

Kad ovo pročitam odmah mi leptirići krenu letjeti po trbuhu, jer znam kakvo je to uzbuđenje. Moja dragi je također pomorac i trenutno je na brodu, a ponovno zaljubljivanje očekujemo za neka 3 mjeseca 

Julie
    31. Svibanj 2019. 13:26

Felicita sam mislila napisati, a ssd vidim da sam navela Deju.  🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.