Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    30. Svibanj 2019. 14:58

Julie

Frajla sto misliso elektricnim aspiratorima da izbjegnem usisavac?

Evo bas gledam uzeti sada neki, pa javim do jeseni iskustva. 😆
    Ono sto sam do sada primijetila da treba paziti da nema jednokratne nastavke (vidila neki na medokor stranicama koji mi se inace svidio), jer bi na tom bankrotirala. Tipa dobije se samo 25 s aparatom, a to mi nije dosta za tjeda dana 🙈
    Npr s toplomjerom (usnim) sam dobila 100 kom i to ni ne mijenjam svaki put

PatyDi
    30. Svibanj 2019. 15:04

I ja si ove dane malo razmišljam di ću kupovat te stvarčice za bebu pa sam danas vidjela u Bipi čak najviše ponude. Mislim, kod nas su i dm i bipa, a pogotovo muller manji nego u većim gradovima, al Bipa mi je za sad favorit, no moram još proučiti okolo A popuste imaju svugdje, samo treba pratiti kad. Evo, danas mi baš prijateljica priča kako je u Kiku do kraja mj, znači još sutra, neki popust na dječju robicu, e sad, ako je na određeno, onda pitanje što je ostalo, a ako je na sve onda super, pa ću bacit oko...

• renata.koscec
    30. Svibanj 2019. 15:08

Elektricni aspiratori nisu dobri, izvuku povrsinski a dubinski ostane. Nemojte se zeznuti kao ja, bilo nam je zao maloj sa usisavacem nos rijesavati, jer ga se bojala, nego smo sa tim elekteicnim pa joj otislo na bronhitis jer se sve ono dubinsko slilo na pluca.
    Takodjer, kad se rodila, kad smo dosli kuci, ostalo joj plodne vode u nosu, patronazna nam je predlozila aspirator za usisavac jer mala nije mogla cicati zbog zacepljenog nosa. Cuda smo izvukli iz tog malog nosica i patronazna nam je rekla da to nismo napravili, zavrsili bi na hitnoj.

Sto se tice toplomjera, imam digitalni za pod ruku i sad je ok, ali je tlaka bilo mjeriti joj u guzi temp, pogotovo nocu. Planiram sad uzeti bezkontaktni za celo, puno prakticniji, ima ga moja pedijatrica, za cas izmjeri temperaturu, ne ide direkt na celo, nego koji cm od cela. 
    Nasam se da ce i drugo biti zdravo kao i moja malecka i da mi nece puno trebati.

Frajla
    30. Svibanj 2019. 15:18

DijMar

I ja si ove dane malo razmišljam di ću kupovat te stvarčice za bebu pa sam danas vidjela u Bipi čak najviše ponude. Mislim, kod nas su i dm i bipa, a pogotovo muller manji nego u većim gradovima, al Bipa mi je za sad favorit, no moram još proučiti okolo A popuste imaju svugdje, samo treba pratiti kad. Evo, danas mi baš prijateljica priča kako je u Kiku do kraja mj, znači još sutra, neki popust na dječju robicu, e sad, ako je na određeno, onda pitanje što je ostalo, a ako je na sve onda super, pa ću bacit oko…

Uclanis se u bipo klub i onda imas 10% popusta na sve za djecu (na nesnizeno) 😉

PatyDi
    30. Svibanj 2019. 15:32

Frajla

DijMar

I ja si ove dane malo razmišljam di ću kupovat te stvarčice za bebu pa sam danas vidjela u Bipi čak najviše ponude. Mislim, kod nas su i dm i bipa, a pogotovo muller manji nego u većim gradovima, al Bipa mi je za sad favorit, no moram još proučiti okolo A popuste imaju svugdje, samo treba pratiti kad. Evo, danas mi baš prijateljica priča kako je u Kiku do kraja mj, znači još sutra, neki popust na dječju robicu, e sad, ako je na određeno, onda pitanje što je ostalo, a ako je na sve onda super, pa ću bacit oko…

Uclanis se u bipo klub i onda imas 10% popusta na sve za djecu (na nesnizeno) 😉

Da, jesam I u Mulleru sam se, sad još moram u dm-u

Julie
    30. Svibanj 2019. 15:33

renata.koscec

Elektricni aspiratori nisu dobri, izvuku povrsinski a dubinski ostane. Nemojte se zeznuti kao ja, bilo nam je zao maloj sa usisavacem nos rijesavati, jer ga se bojala, nego smo sa tim elekteicnim pa joj otislo na bronhitis jer se sve ono dubinsko slilo na pluca.
    Takodjer, kad se rodila, kad smo dosli kuci, ostalo joj plodne vode u nosu, patronazna nam je predlozila aspirator za usisavac jer mala nije mogla cicati zbog zacepljenog nosa. Cuda smo izvukli iz tog malog nosica i patronazna nam je rekla da to nismo napravili, zavrsili bi na hitnoj.

Sto se tice toplomjera, imam digitalni za pod ruku i sad je ok, ali je tlaka bilo mjeriti joj u guzi temp, pogotovo nocu. Planiram sad uzeti bezkontaktni za celo, puno prakticniji, ima ga moja pedijatrica, za cas izmjeri temperaturu, ne ide direkt na celo, nego koji cm od cela.
    Nasam se da ce i drugo biti zdravo kao i moja malecka i da mi nece puno trebati.

Hvala na savjetu, bas je tesko naci ono pravo jer je ponuda siroka, a malo toga zaista vrijedi kupiti.....meni cijena nije mjerilo niti me ogranicava, bitno mi je da ono sto kupim sljaka kako spada......

PatyDi
    30. Svibanj 2019. 15:42

Kad ste se već dotakle aspiratora, baš gledam na netu Nosi set, pa jel ima koja iskustva s njim? Cijena je 160 kn, e sad ja ne znam jel to cijena za dobru kvalitetu ili postoje skuplji i bolji? Riječ je o onom za usisvač

PatyDi
    30. Svibanj 2019. 15:52

I još nešto, jel bolje uzet dudu za bočicu sa oblim ili kosim vrhom? Ili probati što bebi više paše? I da li se mora uzeti npr za Aventovu bočicu baš njihova duda ili potražim neke univerzalne?

Frajla
    30. Svibanj 2019. 15:54

DijMar

Kad ste se već dotakle aspiratora, baš gledam na netu Nosi set, pa jel ima koja iskustva s njim? Cijena je 160 kn, e sad ja ne znam jel to cijena za dobru kvalitetu ili postoje skuplji i bolji? Riječ je o onom za usisvač

Mislim da su ti oni svi na istu foru...  evo bas gledam arianna (baby vac) je u baby centru 130kn, ja sam uzela kad je bilo na akciji za 100 kn.
    Uz nosi mislim dobijes cetkicu, kod arianne je taj dio za smrklje nekak malo veci, pa se lako ocisti bez icega. Najcesce samo isperem toplom vodom, ako se nesto bas zaljepi ostavim malo u casi vruce vode i ode sve. Nosi ima u dm-u, ako zelis bas njega, mislim da ces tamo prije uhvatiti neko snizenje nego u ljekarni 

Frajla
    30. Svibanj 2019. 15:59

DijMar

I još nešto, jel bolje uzet dudu za bočicu sa oblim ili kosim vrhom? Ili probati što bebi više paše? I da li se mora uzeti npr za Aventovu bočicu baš njihova duda ili potražim neke univerzalne?

Moras od njih uzeti. Tj uz bocicu dobijes sisac (najcesce s najmanjom rupicom, to je za male bebe). Kada kupujes dodatno treba paziti na tip (npr od iste marke ne idu iste dude na obicne i anticolic boce) i na velicinu/broj rupica. Sto se tice oblika ovisi o djetetu. Moj se nije zalio na ono sto sam mu dala (i bocu i dudu), samo sto sad nece drugo. Tipa dok je bio skroz mali imo je i tommee tippee i mam dude, onda sam mu jedno vrijeme stavljala samo mam i sad nece druge, odma pljune. Cak je nekidan doso iz vrtica s tuđom dudom, al si je frajer ukro isto tu marku koju cucla 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.