Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PaulaPerkovic
    30. Svibanj 2019. 20:49

Eevo mene cure vidim da ste pisali za elektricna aspirator i da vam kažem big no haaha ja sam kupila 400 kn je koštao iii bio je dosbr par mjeseci i onda sranje tesko ne usiava toliko dobro bas pas am kupila ovaj za usisavac malac mi je nakon 2 dana ko nov 😍😍😍

anemone
    30. Svibanj 2019. 21:19

Frajla

Jooooj bubamara i dostava, to je lutrija
    Hp ekspres im dostavlja
    Prvi put sjedim doma i najednom mi dolazi sms da paket mogu preuzeti u posti. Zalila se hp expressu (ljubazni su bili u call centru), al nije pomoglo. Pa sam se zalila bubamari, tj rekla da traze ponovnu dostavu ili nek si vrate paket (srecom nije bilo placeno). Stiglo do mene nakon ko zna koliko raskupusano ko da ga je nogom sutao do zgrade 🙈
    Drugi put narucim i dode mi pol stvari, placanje pouzecem i naplaceno samo to sto je doslo. Od njih ni a ni b, a imaju i mail i broj telefona. Za bozic je bilo, dio su bili pokloni. Odem u shopping 3 dana kasnije, kupim poklone koji su falili i doma me doceka zuti papiric - poslali su u dva paketa 🤦🏼‍♀️ nisam nikad otisla dignuti taj drugi
    Ne kazem da necu opet narucivati, ali moj savjet je da ne placate unaprijed. Ne pada mi na pamet platiti dostavu i onda jos ici u postu po paket (izuzev ako stvarno nisam doma bila)

Čim je hp u pitanju odma mi je sve jasno 😑😑

• Petrica87
    30. Svibanj 2019. 21:20

marinaaaa

Petrica87

marinaaaa

Mene zanima jedna informacija. Radila sam 4 godine na istom mjestu prestala sam jer sam se udala u drugom gradu. Trenutno sam 6 mjesec trudnoce, od 1.6 cu se prijaviti na mjesec dana rada ovdje, platit cu zdravstveno i sve ostalo. I onda ce mi ginekolog otvoriti porodinji da primam naknadu. Pa me zanima sta je sve potrebno i kako to funkcionira, kolika je naknada i koliko dugo se prima? Nisam upoznata bas dobro s tim. Hvalaa :)

Koliko dugo ne radis? Mislim da moras imati min 12 mjeseci staza u zadnjih 18 mjeseci, inace ces dobiti mininalnu naknadu za porodiljni, oko 2300 kn

Prestala sam raditi 30.10.2018 sada sam trudna 6 mjeseci, nisam prijavljena na zavod za zaposljavanje ali na zdravstveno jesam. Rekli su mi da se zaposlim mjesec dana i onda otvorim porodinji da cu onda imati veca prava. A to mi bas nije jasno, ne znam jel potrebno to prijavljivat se na mjesec dana. Mislim da cu opet imati isto pravo onih 2000 i neš kuna jer nemam 12 mj. Ili 19 sa prekidima, jer sam sezone radila.

Meni isto nema smisla prijavljivati se jer ti to nista ne znaci sto se tice naknade za porodiljni, ali najbolje otidi na hzzo i provjeri na licu mjesta :)

jana35
    30. Svibanj 2019. 21:48

Dra

Julie
    30. Svibanj 2019. 23:25

Jacu sutraunutro otici do Bubamare jer mi je blizu.....vidjela sam da imaju bio maramice i pelene Kit&kin. Nigdje bas ne pise nesto extra za njih na forumima jer su nove koliko sam skuzila pa cu ih ici vidjeti a i ostale stvari.

• Pikulica19
    31. Svibanj 2019. 04:10

Jutroooo 
    Gdje je klub nespavaca? 🙄
    Oci su mi ko u 🦉 hu-hu
    🤣

Julie
    31. Svibanj 2019. 05:25

Evo me  🦉😂

Julie
    31. Svibanj 2019. 05:34

Deja1988

Skupljaju se sovice😂😂😂😂

😂🙈 Dragi ustaje za posao i zagrli me s leda, a ja nemoj tu me skaklja, zasto ovo i ono, veli on pa samo sam te htio zagrliti, ja odvratim ne diši, treba mi tišina 😂😂😂😂 dalje ja, vidi, cure su vec budne, kaze on da nisi trudna pomislio bi da si luda i puknemo se oboje smijati 

Julie
    31. Svibanj 2019. 05:48

Deja1988

Julie

Deja1988

Skupljaju se sovice😂😂😂😂

😂🙈 Dragi ustaje za posao i zagrli me s leda, a ja nemoj tu me skaklja, zasto ovo i ono, veli on pa samo sam te htio zagrliti, ja odvratim ne diši, treba mi tišina 😂😂😂😂 dalje ja, vidi, cure su vec budne, kaze on da nisi trudna pomislio bi da si luda i puknemo se oboje smijati

Dobra si - ne disi🤣🤣🤣🤣🤣 I oni moraju imati strpljenja za nase hormonalne ispade🙈
    A poslije kad dode beba, onda cemo im plakati od iscrpljenosti i nespavanja😁😁😁 Sve ima svoje cari😂😂😂

Ja sam zaista chill, ali zadnjih desetak dana znam imati tako blesave reakcije  😂🙈
    I onda se ispričavam 😂😂😂😂

Julie
    31. Svibanj 2019. 06:01

Deja1988

Mene je lupilo na drugu stranu-hrana….Sve mi je finoooo🙄🙈😭😭😭😭 I samo sam gladna🤦‍♀️ Bas si sad razmišljam o nekom toplom sendviču i bijeloj kavi😋😋😋 Omg, I 'm crazyyy🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

Srecom hrana me zaobilazi jer sam na +10 kg trenutno.  🙈🐷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.