Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    30. Svibanj 2019. 16:01

Frajla

DijMar

Kad ste se već dotakle aspiratora, baš gledam na netu Nosi set, pa jel ima koja iskustva s njim? Cijena je 160 kn, e sad ja ne znam jel to cijena za dobru kvalitetu ili postoje skuplji i bolji? Riječ je o onom za usisvač

Mislim da su ti oni svi na istu foru… evo bas gledam arianna (baby vac) je u baby centru 130kn, ja sam uzela kad je bilo na akciji za 100 kn.
    Uz nosi mislim dobijes cetkicu, kod arianne je taj dio za smrklje nekak malo veci, pa se lako ocisti bez icega. Najcesce samo isperem toplom vodom, ako se nesto bas zaljepi ostavim malo u casi vruce vode i ode sve. Nosi ima u dm-u, ako zelis bas njega, mislim da ces tamo prije uhvatiti neko snizenje nego u ljekarni

Ma nije da želim baš njega, nego sam naletjela, ali ako su manje više na istu foru onda ne igra ulogu marka. Taj arianna sam isto vidjela

PatyDi
    30. Svibanj 2019. 16:03

Frajla

DijMar

I još nešto, jel bolje uzet dudu za bočicu sa oblim ili kosim vrhom? Ili probati što bebi više paše? I da li se mora uzeti npr za Aventovu bočicu baš njihova duda ili potražim neke univerzalne?

Moras od njih uzeti. Tj uz bocicu dobijes sisac (najcesce s najmanjom rupicom, to je za male bebe). Kada kupujes dodatno treba paziti na tip (npr od iste marke ne idu iste dude na obicne i anticolic boce) i na velicinu/broj rupica. Sto se tice oblika ovisi o djetetu. Moj se nije zalio na ono sto sam mu dala (i bocu i dudu), samo sto sad nece drugo. Tipa dok je bio skroz mali imo je i tommee tippee i mam dude, onda sam mu jedno vrijeme stavljala samo mam i sad nece druge, odma pljune. Cak je nekidan doso iz vrtica s tuđom dudom, al si je frajer ukro isto tu marku koju cucla 🙈

Hahahah prejak je A niš, onda će mi kad se rodi dati do znanja kaj mu paše

luce35
    30. Svibanj 2019. 16:18

Mi smo imali nosni aspirator koji nije isao na usisavac nego je na kraju crijeva bio filter i usnik pa bi muz ili ja glumili usisavac 🤣. Super izvuce, sad bi ponovno kupila takav

anemone
    30. Svibanj 2019. 18:47

Sutra u Bubamari! 😉

marinaaaa
    30. Svibanj 2019. 19:06

Petrica87

marinaaaa

Mene zanima jedna informacija. Radila sam 4 godine na istom mjestu prestala sam jer sam se udala u drugom gradu. Trenutno sam 6 mjesec trudnoce, od 1.6 cu se prijaviti na mjesec dana rada ovdje, platit cu zdravstveno i sve ostalo. I onda ce mi ginekolog otvoriti porodinji da primam naknadu. Pa me zanima sta je sve potrebno i kako to funkcionira, kolika je naknada i koliko dugo se prima? Nisam upoznata bas dobro s tim. Hvalaa :)

Koliko dugo ne radis? Mislim da moras imati min 12 mjeseci staza u zadnjih 18 mjeseci, inace ces dobiti mininalnu naknadu za p
    Prestala sam raditi 30.10.2018 sada sam trudna 6 mjeseci, nisam prijavljena na zavod za zaposljavanje ali na zdravstveno jesam. Rekli su mi da se zaposlim mjesec dana i onda otvorim porodinji da cu onda imati veca prava. A to mi bas nije jasno, ne znam jel potrebno to prijavljivat se na mjesec dana. Mislim da cu opet imati isto pravo onih 2000 i neš kuna jer nemam  12 mj. Ili 19 sa prekidima, jer sam sezone radila.

marinaaaa
    30. Svibanj 2019. 19:08

Petrica87

marinaaaa

Mene zanima jedna informacija. Radila sam 4 godine na istom mjestu prestala sam jer sam se udala u drugom gradu. Trenutno sam 6 mjesec trudnoce, od 1.6 cu se prijaviti na mjesec dana rada ovdje, platit cu zdravstveno i sve ostalo. I onda ce mi ginekolog otvoriti porodinji da primam naknadu. Pa me zanima sta je sve potrebno i kako to funkcionira, kolika je naknada i koliko dugo se prima? Nisam upoznata bas dobro s tim. Hvalaa :)

Koliko dugo ne radis? Mislim da moras imati min 12 mjeseci staza u zadnjih 18 mjeseci, inace ces dobiti mininalnu naknadu za porodiljni, oko 2300 kn

Prestala sam raditi 30.10.2018 sada sam trudna 6 mjeseci, nisam prijavljena na zavod za zaposljavanje ali na zdravstveno jesam. Rekli su mi da se zaposlim mjesec dana i onda otvorim porodinji da cu onda imati veca prava. A to mi bas nije jasno, ne znam jel potrebno to prijavljivat se na mjesec dana. Mislim da cu opet imati isto pravo onih 2000 i neš kuna jer nemam  12 mj. Ili 19 sa prekidima, jer sam sezone radila.

• renata.koscec
    30. Svibanj 2019. 19:16

anemone

Sutra u Bubamari! 😉

Upravo to gledam, trebam maloj neke dodatke za bicikl uzeti pa ne znam jel bi otisla tamo ili da placam dostavu 30 kn. Benzin mi je na rezervi pa dok natankam, dodje mi na isto 😂

anemone
    30. Svibanj 2019. 19:56

renata.koscec

anemone

Sutra u Bubamari! 😉

Upravo to gledam, trebam maloj neke dodatke za bicikl uzeti pa ne znam jel bi otisla tamo ili da placam dostavu 30 kn. Benzin mi je na rezervi pa dok natankam, dodje mi na isto 😂

Haha i ja sam o tome razmišljala, pogotovo jer sam mislila uzeti toplomjer pa bi dobila čak i bespl poštarinu 😂😂
    Stvarno na isto, a uštedi se vremena s webshopom😁😁

Frajla
    30. Svibanj 2019. 20:20

Jooooj bubamara i dostava, to je lutrija
    Hp ekspres im dostavlja
    Prvi put sjedim doma i najednom mi dolazi sms da paket mogu preuzeti u posti. Zalila se hp expressu (ljubazni su bili u call centru), al nije pomoglo. Pa sam se zalila bubamari, tj rekla da traze ponovnu dostavu ili nek si vrate paket (srecom nije bilo placeno). Stiglo do mene nakon ko zna koliko raskupusano ko da ga je nogom sutao do zgrade 🙈
    Drugi put narucim i dode mi pol stvari, placanje pouzecem i naplaceno samo to sto je doslo. Od njih ni a ni b, a imaju i mail i broj telefona. Za bozic je bilo, dio su bili pokloni. Odem u shopping 3 dana kasnije, kupim poklone koji su falili i doma me doceka zuti papiric - poslali su u dva paketa 🤦🏼‍♀️ nisam nikad otisla dignuti taj drugi
    Ne kazem da necu opet narucivati, ali moj savjet je da ne placate unaprijed. Ne pada mi na pamet platiti dostavu i onda jos ici u postu po paket (izuzev ako stvarno nisam doma bila)

Frajla
    30. Svibanj 2019. 20:22

Eh da, i kad su te akcije neke stvari magicno nestanu iz webshopa (neznam kako je u trgovini). Npr htjela sam uzeti onaj najveci paket teta violeta pelena sto dode u kutiji i to su maknuli zadnji puta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.