kzeli bas cu im probati poslati, samo ne znam jel ce mi odgovoriti jos danas?
Julie e hvala ti puno, probat cu jos ovako kako mi je kzeli napisala, pa ako ne uspije probat cu s tvojim brojem. Javim ako budem koristila. A ionako cu cekati da bude opet 20% u 17h pa mi mozda ovi i odgovore do tada
Hoce odg su mi u roku nekih 5-10 min :-)
Julie, znas koja je to sreca bila kad sam ih ugledala🤣.
Mogu si misliti kad si se onako besramno ponudila 😂🤭🙈
Evo odgovorili su mi vec. Znaci ne trebam tvoju karticu Julie 😀
Hvala punooo curke ❤
Vidim ovdje sve frca od ljubavi, a felicita će ziher biti off dok joj je dragi doma da nadoknade sve Ja se evo prije neka dva sata zakačila sa svojim i još uvijek nema tona s ni jedne strane, iako on uvijek prvi popusti, danas ništa
Nego, kuhate li proso? Evo ja nadobudno kupila i skuhala, ali ne znam kak uopće mora biti na kraju
Kuhala sam nekih 15ak min i još malo pustila da odstoji, meni je okej...
Proso sam kuhala malom, dragi ne voli bas eksperimentiranje s necim novim. Ko rizu sam otprilike radila, dok ne omeksa i onda jos malo ostavim stojati
Felicita sam mislila napisati, a ssd vidim da sam navela Deju. 🙈
Mislis na mene😍😍😂😂😂
Naravno, kak je bilo na pregledu? 😍
Bila na pregledu, sve je ok, gledao je srcane i mozdane komore, aortu, sve je u redu. Imamo malu curu 😊, instinkt me nije prevario, stalno sam o djetetu pricala i mislila u zenskom rodu i gledala robicu za zensku bebu😊.
Ako ce netko azurirati listu, termin mi je 24.11. i dodati da je curka. Dao mi je i 4d slikicu, nisam ni znala da ima 4d.
Za sad je okrenuta na zadak i lupa me po mjehuru, zato je osjetim nisko. I kcer mi je bila na zadak pa sam isla na carski.
Smanjio mi je duphastone na 3x1 i rekao kad se iduci puta vidimo da ce ga vjerojatno maknuti. Za briseve je rekao da nema potrebe jer je urin i ks ok, samo da negdje krajem lipnja odem na ogtt jer mi je glumoza bila 5,2. E da, dobila sam 2 kg ali nista strasno.
Bila na pregledu, sve je ok, gledao je srcane i mozdane komore, aortu, sve je u redu. Imamo malu curu 😊, instinkt me nije prevario, stalno sam o djetetu pricala i mislila u zenskom rodu i gledala robicu za zensku bebu😊.
Ako ce netko azurirati listu, termin mi je 24.11. i dodati da je curka. Dao mi je i 4d slikicu, nisam ni znala da ima 4d.
Za sad je okrenuta na zadak i lupa me po mjehuru, zato je osjetim nisko. I kcer mi je bila na zadak pa sam isla na carski.
Smanjio mi je duphastone na 3x1 i rekao kad se iduci puta vidimo da ce ga vjerojatno maknuti. Za briseve je rekao da nema potrebe jer je urin i ks ok, samo da negdje krajem lipnja odem na ogtt jer mi je glumoza bila 5,2. E da, dobila sam 2 kg ali nista strasno.
Cestitam na curki🤗😍🤗🤗😍
I ja tebi cestitam na curki 😊😘😁
Toskica, nisam znala da i ti imas pomorca, bas mi je drago, onda znas o cemu pricam i kakav je to zivot :) di plovi dragi, vani?
Julie, takve planove imamo i mi. Sad kod maticara, a druge godine sa sincicem pred oltar :)
Renata, cestitam na curici :) i ostalim curama koje su bile na pregledu u di je sve u redu
Deja, sad vidim da i ti cekas curkicu, cestitam i tebi :) dodajte se na onaj popis da vidimo stanje
Sortiraj odgovore
Najstariji