Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    31. Svibanj 2019. 15:09

Angelina

kzeli bas cu im probati poslati, samo ne znam jel ce mi odgovoriti jos danas?
    Julie e hvala ti puno, probat cu jos ovako kako mi je kzeli napisala, pa ako ne uspije probat cu s tvojim brojem. Javim ako budem koristila. A ionako cu cekati da bude opet 20% u 17h pa mi mozda ovi i odgovore do tada

Hoce odg su mi u roku nekih 5-10 min :-)

Julie
    31. Svibanj 2019. 15:49

Aurora87

Julie, znas koja je to sreca bila kad sam ih ugledala🤣.

Mogu si misliti kad si se onako besramno ponudila 😂🤭🙈

Angelina
    31. Svibanj 2019. 15:58

Evo odgovorili su mi vec. Znaci ne trebam tvoju karticu Julie 😀
    Hvala punooo curke ❤

PatyDi
    31. Svibanj 2019. 15:59

Vidim ovdje sve frca od ljubavi, a felicita će ziher biti off dok joj je dragi doma da nadoknade sve Ja se evo prije neka dva sata zakačila sa svojim i još uvijek nema tona s ni jedne strane, iako on uvijek prvi popusti, danas ništa Nego, kuhate li proso? Evo ja nadobudno kupila i skuhala, ali ne znam kak uopće mora biti na kraju Kuhala sam nekih 15ak min i još malo pustila da odstoji, meni je okej...

Frajla
    31. Svibanj 2019. 16:05

Proso sam kuhala malom, dragi ne voli bas eksperimentiranje s necim novim. Ko rizu sam otprilike radila, dok ne omeksa i onda jos malo ostavim stojati

Julie
    31. Svibanj 2019. 17:12

Deja1988

Julie

Felicita sam mislila napisati, a ssd vidim da sam navela Deju. 🙈

Mislis na mene😍😍😂😂😂

Naravno, kak je bilo na pregledu? 😍

• renata.koscec
    31. Svibanj 2019. 17:18

Bila na pregledu, sve je ok, gledao je srcane i mozdane komore, aortu, sve je u redu. Imamo malu curu 😊, instinkt me nije prevario, stalno sam o djetetu pricala i mislila u zenskom rodu i gledala robicu za zensku bebu😊.
    Ako ce netko azurirati listu, termin mi je 24.11.  i dodati da je curka. Dao mi je i 4d slikicu, nisam ni znala da ima 4d.
    Za sad je okrenuta na zadak i lupa me po mjehuru, zato je osjetim nisko. I kcer mi je bila na zadak pa sam isla na carski.
    Smanjio mi je duphastone na 3x1 i rekao kad se iduci puta vidimo da ce ga vjerojatno maknuti. Za briseve je rekao da nema potrebe jer je urin i ks ok, samo da negdje krajem lipnja odem na ogtt jer mi je glumoza bila 5,2. E da, dobila sam 2 kg ali nista strasno.

• renata.koscec
    31. Svibanj 2019. 18:02

Deja1988

renata.koscec

Bila na pregledu, sve je ok, gledao je srcane i mozdane komore, aortu, sve je u redu. Imamo malu curu 😊, instinkt me nije prevario, stalno sam o djetetu pricala i mislila u zenskom rodu i gledala robicu za zensku bebu😊.
    Ako ce netko azurirati listu, termin mi je 24.11. i dodati da je curka. Dao mi je i 4d slikicu, nisam ni znala da ima 4d.
    Za sad je okrenuta na zadak i lupa me po mjehuru, zato je osjetim nisko. I kcer mi je bila na zadak pa sam isla na carski.
    Smanjio mi je duphastone na 3x1 i rekao kad se iduci puta vidimo da ce ga vjerojatno maknuti. Za briseve je rekao da nema potrebe jer je urin i ks ok, samo da negdje krajem lipnja odem na ogtt jer mi je glumoza bila 5,2. E da, dobila sam 2 kg ali nista strasno.

Cestitam na curki🤗😍🤗🤗😍

I ja tebi cestitam na curki 😊😘😁

felicita28
    31. Svibanj 2019. 18:03

Toskica, nisam znala da i ti imas pomorca, bas mi je drago, onda znas o cemu pricam i kakav je to zivot :) di plovi dragi, vani? 
    Julie, takve planove imamo i mi. Sad kod maticara, a druge godine sa sincicem pred oltar :)
    Renata, cestitam na curici :) i ostalim curama koje su bile na pregledu u di je sve u redu

felicita28
    31. Svibanj 2019. 18:04

Deja, sad vidim da i ti cekas curkicu, cestitam i tebi :) dodajte se na onaj popis da vidimo stanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.