Julie, trebala bi malo pratit po ljekarnama, farmacia dosta često ima popuste neke pa tamo uzeti toplomjer, vidjela sam da ona u eastu ima dosta izloženih. Ja pratim i čekam za tlakomjer neki da uzmem. Javim ako vidim :)
Ja sam isto dosta toga kupila u c&a, nesto u h&m, a i planiramo se zaletit do Graza pa tamo vidjet te dućane i Primark svakako. Samo moje mučnine nikako ne žele na put 😂
Bude vam sigurno bolja i draža fešta u troje 😍
Joj curke, ja sam se sad zeznula s tom bubamarom. Sad sam tek isla vidjeti malo webshop i mozda bih nesto uzela, ali ja se nisam jos uclanila u taj njihov klub i napravim ja to sad.. nooo, mislila sam kako dobijem odmah nekakve podatke na mail, ali ne, nista dok mi ne dode kartica postom. Tako da nista od popusta.
Sad si mislim, jel bi bilo mozda moguce da ja upisem broj te clanske iskaznice od neke od vas koje to imate?
Joj curke, ja sam se sad zeznula s tom bubamarom. Sad sam tek isla vidjeti malo webshop i mozda bih nesto uzela, ali ja se nisam jos uclanila u taj njihov klub i napravim ja to sad.. nooo, mislila sam kako dobijem odmah nekakve podatke na mail, ali ne, nista dok mi ne dode kartica postom. Tako da nista od popusta.
Sad si mislim, jel bi bilo mozda moguce da ja upisem broj te clanske iskaznice od neke od vas koje to imate?
Ma trebalo bi ti odma obracunati popust. Ne vidis snizene cjene nego ti u kosaricu doda kao dodatnu stavku koja je popust. Ali ide samo na pune cijene, ne an snizeno/klub cijene
I ja sam tako, reg se i nakon toga im se javis na fejsu u inbox i svoje podatke koje si unjela u reg im posaljes u inbox i posalju ti tvoj broj kartice 😊
Aurora pohotnice jedna 🤭🙈
Anemone pratim i njih samo mi je to bilo prerano sve kupovati, sad sam nekako u fazi tih stvari, da se toga rjesim jer planiramo ici dva puta na more i jos ici spojene praznikeu 6. mj i nekoliko dana u 8. to je zapravo 4 puta pa zelim malo rasporediti troskove.
Angelina ne znam dal vrijedi popust za web shop. Ali evo ti broj moje kartice pa si pomozi ako mozes.
Ma trebalo bi ti odma obracunati popust. Ne vidis snizene cjene nego ti u kosaricu doda kao dodatnu stavku koja je popust. Ali ide samo na pune cijene, ne an snizeno/klub cijene
Ma skuzila sam da se ne vidi popust sve dok se ne dode do placanja, ali svejedno mi ga ne da dok god ne upisem broj iskaznice znas, jer ispada kao da nisam clan, a posto sam sad tek predala zahtjev nemam broj
kzeli bas cu im probati poslati, samo ne znam jel ce mi odgovoriti jos danas?
Julie e hvala ti puno, probat cu jos ovako kako mi je kzeli napisala, pa ako ne uspije probat cu s tvojim brojem. Javim ako budem koristila. A ionako cu cekati da bude opet 20% u 17h pa mi mozda ovi i odgovore do tada
Nemam pojma kak to funkcionira, meni je popust obracunalo i prije nego sam se ulogirala... 🤔
Mozda bi mi na kraju ipak vise naplatili da se nisam logirala
kzeli bas cu im probati poslati, samo ne znam jel ce mi odgovoriti jos danas?
Julie e hvala ti puno, probat cu jos ovako kako mi je kzeli napisala, pa ako ne uspije probat cu s tvojim brojem. Javim ako budem koristila. A ionako cu cekati da bude opet 20% u 17h pa mi mozda ovi i odgovore do tada
Ti vidi kako da prodes sto jeftinije. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji