Jutroooo
Gdje je klub nespavaca? 🙄
Oci su mi ko u 🦉 hu-hu
🤣
Susjeda, dodi na kavu😂😂😂
Daleko si mi 🤣🤣🤣🤣🤣
Bila sam zaposlena pipkajuci si muza 🤭 nakon mjesec i pol dana pozurio se kuci i dosao jucer i nije dusa spavala 27h nista a meni se ko san cinio da ga u 4h mazim po licu kosi diram za ruku a on premoren...
Pa sam ga pustila da se odmori lijepo i odspava a vidim nema nikog tu 🤓... Pa sam oprala ves, pogledala sve aute na čačkalu i njuskalu i pogledala par serija Zakona brace i onda zaspala i ko za vraga sat zvoni morala na Hzzo i do firme doznaku predat. Evo ga sve rijeseno sad mogu uzivat u lubenici 🥰
Jana, imas podrsku svih nas i znam da rijeci puno ne znace ali jako mi je zao 😭.... To sam ja pokusala svom muzicu objasnit da to nije gotova stvar koliko smo se borili i ako sam trudna, da je borba i strah iz tjedna u tjedan pa i kad do poroda se dodje zna se zakomplicirat. A gle ovo iz zdrave i mirne trudnoce sto se desi, tesko mi je i citati to.
Dali si osjetila neke promjene nesto cudno? Ili na redovnom uzv su vidjeli?
Dobila u Bubamari paket za trudnice, dobije se ovo.
Ljudi navalili kao da se dijeli badave 😊. Kako vecinu toga imam, nisam jos nista za bebu kupovala. Gladala sam malo podloge za prematanje ali ima jos vremena, kao i za robicu. Utorkom trudnice imaju 10% popusta pa cu jos neke stvari kupiti kad dosje vrijeme.
Opa, lijepo lijepo
Morat cu naletiti jedan dan. Zadnji put su mi dali nekih kasice pred istek roka u tom paketu 🤦🏼♀️, sad su poboljsali malo. Dudicu smo dobili i prosli put i ta nam je bila najbolja jer nema ruckicu. One s ruckicom bi se brzo iscupo kad zapne rukicom. I mala je, nije mu preko pol face bila
Curke danas je za mene poseban dan :) u 13:00 idem na aerodrom po dragog dolazi doma s broda napokon nakon 3 mjeseca, isto toliko ostaje doma. Jedva cekam da dode, da ga vidim ❤❤ svaki puta kada dolazi mi se zaljubimo jedno u drugo kao prvi puta, ko dva tinejdzera i tako vec 6 godina. Sad sam prestala i raditi jos pa cemo nakon dugo vremena noci biti 24 sata dnevno skupa. Morala sam ovo s vama podijeliti jer su to za mene uvijek posebni trenutci...
Curke danas je za mene poseban dan :) u 13:00 idem na aerodrom po dragog dolazi doma s broda napokon nakon 3 mjeseca, isto toliko ostaje doma. Jedva cekam da dode, da ga vidim ❤❤ svaki puta kada dolazi mi se zaljubimo jedno u drugo kao prvi puta, ko dva tinejdzera i tako vec 6 godina. Sad sam prestala i raditi jos pa cemo nakon dugo vremena noci biti 24 sata dnevno skupa. Morala sam ovo s vama podijeliti jer su to za mene uvijek posebni trenutci…
Ovo je baš divno Uživajte jedno u drugom i sigurna sam da će vam biti divno iduća 3 mjeseca!
Curke, jel koja probala Redovita prah za probavu? Ja sam bila jutros kod doktorice po uputnice, pa usput pitala što mi za probavu preporuča, jer mi je zadnjih par tjedana koma, a danas mi je užasno. Dakle ne mogu jesti uopće koliko me to muči trenutno, onda znate koliko je sati
Jana, imas podrsku svih nas i znam da rijeci puno ne znace ali jako mi je zao 😭…. To sam ja pokusala svom muzicu objasnit da to nije gotova stvar koliko smo se borili i ako sam trudna, da je borba i strah iz tjedna u tjedan pa i kad do poroda se dodje zna se zakomplicirat. A gle ovo iz zdrave i mirne trudnoce sto se desi, tesko mi je i citati to.
Dali si osjetila neke promjene nesto cudno? Ili na redovnom uzv su vidjeli?
Sve je bilo odpočetka savrseno, bebica se razvijala savrseno.Prve pokrete sam osjetila dosta rano već oko 18 tjedna ali ne redovito. Prosli tjedan sam ju jako malo osjetila i to me jako mucilo i sad sam u ponedeljak bila na 4 d uzv i doktor je gutao knedle i rekao da nazalost bebici srce ne kuca.
Kad dobijem nalaz obdukcije ćemo mozda saznati razlog. Slomljena sam totalno.
Evo cure, zapravo onih skupljih stvari nije naravno bilo za kupiti, em je bila guzva em mislim da su maknuli u skladiste. Zapravo sam htjela kupiti beskontaktni toplomjer, htjela sam i onaj video baby video monitor, spuzvu za prematanje, kojih je bilo nekoliko al mi nisu bile lijepe itd.....nakraju sam kupila tetre, par paketa maramica i carapice, nista posebno......
Nasa mala princeza nas je napustila. Srčeko je prestalo kucati i imala sam inducirani porod u 24+3 tt.
Nemogu vam niti opisati kolko se grozno osjećam.
Drage moje, budite zahvalne svaki dan dragom Bogu na zdravim bebačima i uzivajte u svakom trenutku trudnoće i svakom udarcu bebice. Zelim vam svima, bas svakoj od vas puno sreće i lijepih trenutaka.
Neznam kako ću se oporaviti od ovog ali dati ću sve od sebe.
Jana jako mi je žao. Ne komentiram često škicnem tu i tamo al ovo me baš dotuklo 😢 ja sam sad 27 tt i cijelu trudnoću strepim i strahujem iako mi je druga bebica i sad pročitam ovo 😭. Želim vam samo puno snage i da sve to prebrodite ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji