Ma jojj niko ne ferma trudnicu, ja imam vec veliki trbuh i vidi se vec odavnoo al samo me odmjere i toj to, dva put sam vec isla u banku u njoj ljudi pun k i niko nepita ocu li sjest neg samo promatraju kao da cekaju da beba izviri van i pozz ih 😁🙄
Hahaah e zenice s vama se nikad dosadno bas me znate nasmijati. Prenemaganje ce doc do izrazaja malo vise hahaha a sto se tice seke neka ona gleda svoja posla... A ja cu bome usporiti malo i kosnja ce past na nekog drugog... Inace eto odmorila sam se i sad sam okej.. Cak mi se i bebac probudio i tako me udarao kod tete da sam poskakivala na stolici koliko sam ga osjetila... Teta mi se samo smijala kaze vesel malac garant ce biti nogometas neki hahaahha... Sad pocinju padat oklade za spol... Moja luda familija.. Vidim da pisete o kilama ja se bas sad isla vagati ja sam i dalje na istom... Dobila 1 kilu i to je to stojiiii.. Iako sam pocela ponovno jest kruha uz odredjena jela iako sam ga izbjegavala i jedem sladoleda i neki dan sam pojela sama cijeli cips sa paprikom kao da nilad u zivotu nisam jela cips pa prije koji dan bobi flips... Da ne nabrajam.. Uz sve to jedem puno jabuka... I opcenito mi se apetit povecao... Meni kod doktorice med sestra rekla da se ne brinem oko kila jer je ona gradjena kao ja i kaze mi ja sam ti u trudnoci dobila samo 8kg.. Kaze da obicno deblje zene imaju dosta zaliha pa ne dobiju kila puno zbog tih zaliha a jaaaa sva sretnaaa kad stanem na vagu i samo pomazim stomak i kazem bebi samo ti uzimaj mamine zalihe ne ljuti se mama hahahaha..
Hahahah Ayla otkidam na zadnji dio Ali da, kao što kažeš, samo odmjere i nastave po svom...
A za ovaj graf u trudničkoj nisam ni znala hehe, ali po tome sam i ja na donjoj granici....ma daaaa, svatko ima svoju priču koliko bi bilo dobro dobiti kila. Super je ostati u granicama, ali je još bolje možda niti ne dobiti toliko. Najvažnije da je beba okej i da dobija kroz hranu sve što joj treba.
Ma jojj niko ne ferma trudnicu, ja imam vec veliki trbuh i vidi se vec odavnoo al samo me odmjere i toj to, dva put sam vec isla u banku u njoj ljudi pun k i niko nepita ocu li sjest neg samo promatraju kao da cekaju da beba izviri van i pozz ih 😁🙄
Meni se nevidi jakoooo stomak netko bi mogao rec ma samo je debela ali u banci ja uzmem onaj broj ali ako vidim da moram cekat duze od pola sata ja sacekam tih pola sata i onda se samo ladno pojavim na blagajni ispred nekoga i ladno kazem ja sam trudnica i ja nemogu toliko stajati i cekati. Ja nemam dlake na jeziku i kad me netko u trgovini gurne ili tako nesto ja uvijek dobacim neki bezobrazni komentar kao tipa ma samo vi gurnite trudnicu nema problema... Da vidis kako se okrenu i gledaju onak u cudu... Hhaha a da mi netko nest kaze na to pa pojela bi ga.. Ja sam jakooo zlobna postala otkad sam trudna i prema supcima sam jos veci supak..
Al kad je tako svi gledaju kao da trudnicu nikad nisu vidili, u banki sam ta dva puta cekala po pol sata i vise i na kraju se pokupila i osla nisam mogla docekat i jos stisnem za osobnog bankara da nejdem na salter al dzaba.
Al kad je tako svi gledaju kao da trudnicu nikad nisu vidili, u banki sam ta dva puta cekala po pol sata i vise i na kraju se pokupila i osla nisam mogla docekat i jos stisnem za osobnog bankara da nejdem na salter al dzaba.
Ja im j*** mamu na fin nacin.. Ne sutim nikome jer su ljudi stoka.. Sutra opet idem do portanove sa legicom bas me zanima tko ce sutra zaradit jecmenjak na oku zbog bezobrazluka prema trudnici. Hhhhh 😈😈😈😈🤣🤣🤣🤣🤣..
Hahahaha, a ja nisam takva al morat cu izgleda i ja biti bezobrazna 😁
I ja i seka smo daleko od hiper, a mama je natukla vise od 25 kg u trudnocama (bolje da ne kazem koliko 🤐)
Naravno da previse nije zdravo i naravno da jedemo za jednu osobu kao i do sada. A gin imaju svatko svoj stav. I nema pravila koliko ce brzo, hoce li sve i koliko kg otici nakon poroda i u kojem vremenu. Mozda neka zena lakse izgubi 10ak kg i brze od neke koja treba manje od 5...
Ja malo kasnim hehe 23 tj i dobila sam 2 kile a malena je malo manje od 600 grama. Ne pazim opce sta jedem, jedem ono sta mi se jede danas sam svakih sat vremena po nest isla haha
S tim da sam u mj dana nabila te 2 kile (vazem se svaki mj dana kod ginekologa) na proslom pregledu sam bila jos 59 kao i prije trudnoce i jucer eto 61kg
Sortiraj odgovore
Najstariji