Jutro! Moje prvo ranoranilacko iskustvo 😴 Nakon wc-a u 4, 30, malac je odlucio oko 5 imati festu koja je trajala nekih sat vremena 🤪 Nakon toga neki poluspavanac do prije pola sata. Ako sad zaspim natrag, a trebalo bi mi neko vrijeme, onda cu do podneva i biti za nis cijeli dan…😫
Naravno, opet oblacno i kisno 😞
Bogme i moj je bio aktivan sinoc.,nocas i danas ujutro. Dosad su to bili lagani pokreti ali sad je krenulo bas bubanje jace...lijevo, desno, gore,dole svuda ga ima :)
Jutro curke.. vidim uzivate u ovom lijepom danu. Pa nije nam dugo padala kisa 😂
Ja sam na OGTT-u, prije koju minutu obavila prvo vadenje. Sinoc nisam smjela strpati sve i svasta u sebe kao inace pa sam gladna otisla spavati, i sad sam gladna, a iz ruksaka mirisu puter stangice 😋 nadam se da ce biti dobri nalazi jer ovo je neka vrsta mucenja 😂
Sretno
Jooooj, pa kud si unaprolijed kupila hranu da te mami 🙈
Ja neznam kak cu ja to preziviti…. evo sad cekam kod doktora da mi zatvori bolovanje i vec umirem od gladi, jedva cekam da dodem na posao
Tako da cim izadem iz labosa stavim nesto u usta 😁 ma cak mi nekako i pase taj miris, toliko sam se nadisala toga, a i od drugih sto jedu nesto oko mene da imam osjecaj da sam zapravo jela 😆 moram priznati da sam vjezbala 2-3 dana prije s odugovlacenjem dorucka jer inace cim se ustanem iz kreveta ja moram nesto pojesti tako da kad u tom slucaju moras biti nataste nije bas jednostavno
Jutro! Moje prvo ranoranilacko iskustvo 😴 Nakon wc-a u 4, 30, malac je odlucio oko 5 imati festu koja je trajala nekih sat vremena 🤪 Nakon toga neki poluspavanac do prije pola sata. Ako sad zaspim natrag, a trebalo bi mi neko vrijeme, onda cu do podneva i biti za nis cijeli dan…😫
Naravno, opet oblacno i kisno 😞
Bogme i moj je bio aktivan sinoc.,nocas i danas ujutro. Dosad su to bili lagani pokreti ali sad je krenulo bas bubanje jace…lijevo, desno, gore,dole svuda ga ima :)
Da! Sad postaju sve jaci i veci 🤗
Jutrooooo mamice🤗🤗
Frajla-citala sam upravo i screenshotala tvoje iskustvo sa raznim sesiricima, hvalaaaaa, pa cemo vidjeti😁 A vjerujem da ce biti tlaka, ali Boze moj, samo neka cica😊
Pikulica-ti i dalje ides kod nasih u Vinogradsku na kontrolu?
DijMar - dobrodosla u klub ranoranioca😂
Iako sam zadnjih par dana bolje spavala (opet se hvalim🙄🤦♀️)
Ovo vrijeme je bljakkk😭😭 Taman me sunce diglo ova 2 dana, a sad ce opet par dana biti depresija 😔 Niti možeš prošetati, ni nista… Meni je dragi doma do srijede, pa cemo sad na kavicu otici, skuhati cu samo neko povrce, jer sam jucer ispekla malo veci komad mesa😁
Konzultirala sam se s svojom ginekologicom i slozile smo se da bi mogla tamo i vodit pod njihovim nadzorom kad sam vec pocela, a zelim tamo i rodit a opet zadnjih par mjeseci si u bolnici na pregledima pa mi glupo prekidat nek vode cijelu. Rekla mi je da je ona tu za sve sto trebam i ako ne mogu osobno da samo nazovem, osim doznaka ali nisam dugo bila kod nje i planiram bas sutra se zaletit. A bas za tjedan idem na pregled prvo dole u trudnicku ambulantu na uzv pa gore na ginekoloski pregled, probat cu gadjat termine kad je dole dr. B da ne moram ici i gore naknadno, jer sam vidjela da je jedino on u trudnickoj amb. 🥰
Dobro jutro curke, i moja je aktivna to nema di je nema juce me cijeli dan lupala jako nisko i po mjehuru da sam mislila da ce izaci van nadam se da i danas nece tako nisko, sto se siski i dojenja tice toga me sad najvise strah da necu znati i koliko sam zivcana da cu mljeko izgubiti, al se samo nadam da se to nece desiti..
Jutro curke.. vidim uzivate u ovom lijepom danu. Pa nije nam dugo padala kisa 😂
Ja sam na OGTT-u, prije koju minutu obavila prvo vadenje. Sinoc nisam smjela strpati sve i svasta u sebe kao inace pa sam gladna otisla spavati, i sad sam gladna, a iz ruksaka mirisu puter stangice 😋 nadam se da ce biti dobri nalazi jer ovo je neka vrsta mucenja 😂
Koja je procedura s tim vadjenjem? Sta papas kad moras pojesti nesto pa da ti opet izmjere, jel mogu hamburger, kebab il tako nesto ili vise na bazi peciva i laganog?
S obzirom koliki mi trbuh narastao sve se bojim da ce biti povisen 🤦🏼♀️ a i jedem u vise obroka pa mozda bas plodna voda u pitanju a ja se brinem...
na ogtt se dolazi natašte .. 12 sati prije se ne smije nista jesti . ujutro kad se ustanete ni jesti ni pit prije vađenja krvi onda dobijete glukozu koju popijete i nakon sat vadite krv i nakon jednog opet .. i teek onda mozete jesti .
tako je meni bilo
na ogtt se dolazi natašte .. 12 sati prije se ne smije nista jesti . ujutro kad se ustanete ni jesti ni pit prije vađenja krvi onda dobijete glukozu koju popijete i nakon sat vadite krv i nakon jednog opet .. i teek onda mozete jesti .
tako je meni bilo
Pretpostavljam voda se može piti prije? Isto tako, terapije koju pijemo isto može? Mislim, moram ju popit, pa čisto da se informiram na vrijeme
Da, u ta dva sata ne smijes nista jesti, a kad obavis zadnje vadenje jedes sta hoces. S tim da je meni rekla i ne piti, ali to nemojte biti lude i ne popiti gutljaj-dva vode kad ozednite. Dovoljno je da se bas ne eksira pola litre za vrijeme testa.
I da, od puno cura sam cula da dobiju limun na VV, e pa ja ga nisam dobila naravno 😆 ali dobro, moze se popiti bez problema, samo je uzasno slatko, cak i meni koja uvijek doruckujem slatko.
tako je meni bilo
Pretpostavljam voda se može piti prije? Isto tako, terapije koju pijemo isto može? Mislim, moram ju popit, pa čisto da se informiram na vrijeme
Ne znam sto tocno pijes od terapije, ali bolje da to taj dan ostavis za poslije ako mozes
Sortiraj odgovore
Najstariji