A mi smo komentirali kako sam ja izgleda najmlađa.. haha 😂 ne mislim ja ni za koga da je prestar, ali svaka cast evo.. vjerujem da je i s godinama teze pa zato kazem.
I bas je lijepo sto ima toliko muskaraca, pa nek vide malo 😊 a meni je moj cijeli dan nabrajao "zadavit cu te ako budem jedini muski" 😂
A mi smo komentirali kako sam ja izgleda najmlađa.. haha 😂 ne mislim ja ni za koga da je prestar, ali svaka cast evo.. vjerujem da je i s godinama teze pa zato kazem.
I bas je lijepo sto ima toliko muskaraca, pa nek vide malo 😊 a meni je moj cijeli dan nabrajao "zadavit cu te ako budem jedini muski" 😂
Ahahahahahaha.....to sam i ja htjela napisati maloprije, ali nisam htjela nikoga uvrijediti 😂🙈
Cure, ima vas puno na tečaju? Ja dok sam zvala rekli su mi da više nema mjesta i sad mi je baš krivo šta ne idem. 😔 A tko zna kad bude idući.
Ima dosta. Po mojoj procjeni oko 80-ak, neka me cure isprave ako grijesim al eto dva reda gdje sam bila ja ih je 10 a ima jos hrpa redova i dvije su kolone tak da mislim da je tu negdje ta brojka. Bas sam jucer kometirala sa dragim kako je fakat puno ljudi na tecaju.
Ja sam očekivala da su to grupe manje neke, kakvih 20-30 ljudi pa zato nemaju mjesta. Puno baš.
Cure, ima vas puno na tečaju? Ja dok sam zvala rekli su mi da više nema mjesta i sad mi je baš krivo šta ne idem. 😔 A tko zna kad bude idući.
Ima dosta. Po mojoj procjeni oko 80-ak, neka me cure isprave ako grijesim al eto dva reda gdje sam bila ja ih je 10 a ima jos hrpa redova i dvije su kolone tak da mislim da je tu negdje ta brojka. Bas sam jucer kometirala sa dragim kako je fakat puno ljudi na tecaju.
Ja sam očekivala da su to grupe manje neke, kakvih 20-30 ljudi pa zato nemaju mjesta. Puno baš.
I ja isto, zaista sam mislila da ce biti nekoliko parova kad ovo hrpa ljudi 😂😊
Pozdrav cure. Meni se zagužvalo na poslu pa ne stignem pisati. Vidim da pišete o trudničkim tečajevima, ja sam bila u prvoj trudnoći u domu zdravlja prvenstveno jer sam htjela muža upisati da ide sa mnom na porod. Na kraju on nije mogao ići pa je išla moja mama sa mnom jer sam već bila u poodmakloj trudnoći. Trajalo je 3 dana, mislim oko 2 sata i puno zanimljivih informacija se može čuti tamo i o trudnoći i porođaju, hendlanju bebe, dojenju.
Na kraju nitko nije išao sa mnom na porod budući da je beba bila na zadak i automatski su me stavili u red za carski rez (Vinogradska).
Što se tiče drugog poroda, baš sam pitala doktoricu da li može ići vbac ili mora biti carski, rekla je da to prvenstveno ovisi o odluci doktora u bolnici, odnosno tijeku samog poroda. Ako ide svojim prirodnim tijekom, ide vaginalno ali na prvi znak zastoja ili komplikacija u porodu, ide carski.
Ja kad sam bila, bilo nas je 10ak samo to je bio 5. Mj 2017. Godine aa trajalo je 2 sata (kao sto rekoh oduzil ose zbog zbilja nekorisnih pitanja) a js pred porod ne mogu sjediti koma mi je bilo..
Istina je to da se danas majke odlucuju puno kansije imati dicu, moj muz i ja smo uranili ali smo zato i prezadovoljni ja cu 21 sad, a on ima 23(kada se pvp dijete rodi imat ce 24)i imamo sina koji ce 2 godine.
Bas lijepa harmonijaa kad mi nslo klinci stanu bs noge s 4, 5 godina ja cu imsti 24-26 god i stignemm sve a najvažnije sam odradila 🤭🤭🤭😁
Istina je to da se danas majke odlucuju puno kansije imati dicu, moj muz i ja smo uranili ali smo zato i prezadovoljni ja cu 21 sad, a on ima 23(kada se pvp dijete rodi imat ce 24)i imamo sina koji ce 2 godine.
Bas lijepa harmonijaa kad mi nslo klinci stanu bs noge s 4, 5 godina ja cu imsti 24-26 god i stignemm sve a najvažnije sam odradila 🤭🤭🤭😁
Pa ja se ne slazem s Vama.. Svaka cast na vama i lakoci ostajanja u drugom stanju i cestitam na tome, ali morate biti svjesni da ovdje skoro 1/4 zena je tesko dosla do bebe a nekima je i prvo i to nakon 30.godine. kao i ja sto sam medju njima. Odjel za humanu reprodukciju je pun a tamo sigurno nisu jer nemaju odnose s suprugom/deckom vec svako ima svoj problem.
Do 30-te sam se zamisljala s troje ali hvala Bogu i na ovom i samo da bude sve ok do kraja 🥰 jer jedno su zelje a drugo stvarnost.
Ne znate jer mozda niste u takvom okruzenju, i u mom okruzenju dosta ljudi tek kad ja progovorim o tome krenu i oni, pa nije za zamjerit, ali eto da znate i drugu stranu price 😉😘
Moram se i ja malo osvrnuti na ovo da se danas majke odlučuju imati kasnije dijete, iako smatram da ništa loše nisi mislila. Nikad ne treba generalizirati i vrlo često to nije stvar osobne odluke. I ja sam zamišljala do 30 te imati već dvoje djece, ali jednostavno se nije poklopilo. I sada kada gledam, nije mi žao jer sam do sada uspjela puno toga u životu postići i priskrbiti djeci puno više nego što bi mogla da sam rodila u ranim dvadesetima.
Ma mislim da ste se vi mozda malo krivo razumjele.. nitko se uopce ne treba naci uvrijeden. Kad vec spominjemo dob, ja bih se slozila sa nasim jucerasnjim predavacem, dr. Dujicem, koji je lijepo rekao da se danas dobna granica za radanje jako pomaknula jer veliki dio zena danas gleda zavrsiti skole, fakultete, zaposliti se, napredovati na poslu, biti 2-3 godine u braku pa onda razmisljati o djeci.
A zene koje zbog odredenih problema zavrse na humanoj reprodukciji ja osobno ne bih svrstavala u taj kos jer njima poseban respect od mene i svu srecu zelim i u zacecu i u trudnoci i da sto manje vremena tamo provedu.
...
Kad govorimo o dobi, ja se odmah sjetim Maje Suput. Kad se ona sad udala sa svojih 39, prvo sto sam pomislila je hoce li sad imati i dijete. A zasto sam to pomislila.. zato sto je od svojih klinjoberskih godina pa do sad zganjala novce i zivjela za njih. E pa to po meni nije u redu. Svatko ima pravo biti u prilici odgajati svoje dijete, ali treba malo i razmisljati.
Uglavnom, sigurna sam da nitko ne misli nista lose, pa koliko god mi godina imali 😁
Sve ima svoje prednosti i mane. Trudnoce u ranijoj dobi su najcesce zdravije i lakse nego one u kasnijoj dobi sto potvrduje niz tegoba i spontanih koje su cesce kasnije nego u ranijoj dobi jer je naravno tijelo mlade i zdravije.
Moje osobno misljenje je da treba one jako mlade godine ostaviti za sazrijevanje i uzivanje, stvaranje temelja za buducnost. E sad opet su tu stvara pitanje kada je pravo vrijeme? Nema ga, dijete je po meni uvijek dobrodoslo, ali kazem
da je djevojka sa 17, 18,19, 20 godina izrazito mlada, a o muskima necu ni pricat i potrebno je sazrijevanje. Ne zelim nikoga uvrijediti, ali eto pocinjem od sebe. Moj nacin razmisljana danas sa skoro 33 i prije 13 godina su nebo i zemlja i pritom dijete ne utjece na to jer znam da su mlade majke puno lezernije i manje se opterecuju nego starije, to sve donose godine i iskustva. Naravno, uvijek ima iznimaka, tako i kod starijih partnera, neki jednostavno nikad ne odrastu. U mojem slucaju ja sam sa 28 godina imala spontani, takoder splet drugih okolnosti mi je donio novu trudnocu tek sad i presretna sam, a voljela bih da mi je vec ovo druga bebica, ali to nazalost ne mozes birati niti planirati. Bude kako Bog zeli.
Sortiraj odgovore
Najstariji