Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    17. Svibanj 2019. 20:59

Hvala za info za haljine, inače mango stalno gledam kako bi upiknula neku haljinu i sad su mi sve haljine divne kad u pola njih ne stanem više  Za Zaru nisam znala da imaju nešto i trudničkih, baš ću pogledati. Reserved je isto dobra ideja  Ni ja sama ne znam što bi, a kad vidim ono kaj se nudi, ne bi ništa od toga 

Frajla
    17. Svibanj 2019. 21:23

Luce nadam se da ce brzo proci jajnik
    Meni je gin odgovorio na mail, bas sam sretna sto mozemo tako komunicirati kad su vec pretrpani za telefoniranje. Ugl rekao da prestanem s duhpastone i poslao uputnicu za krv/urin, tako da imam vec nalaze gotove prije pregleda. Inace, ja od pocetka pokusavam otici kod njega, a stalno neke komplikacije... na kraju sam bila jednom kao na hitnoj (ali dogovoreno) i dva put privatno i kod njega cu tek u 16 tjednu 🙈

• renata.koscec
    17. Svibanj 2019. 21:32

PaulaPerkovic

Cure jel kojs zivi u zg na zapadu u vrapcu, taman smo se preselili i ne znam zivu dusu haha muz na terenu a ja bi plakala od dosade, da popijemo kavu , prosetamo

Ja sam na vrapcu, ris naselje

PaulaPerkovic
    17. Svibanj 2019. 21:47

renata.koscec

PaulaPerkovic

Cure jel kojs zivi u zg na zapadu u vrapcu, taman smo se preselili i ne znam zivu dusu haha muz na terenu a ja bi plakala od dosade, da popijemo kavu , prosetamo

Ja sam na vrapcu, ris naselje

Ja se bas ne razumim detaljno di je ris naselje 😂😂🤦🏽‍♂️ ja sam kod lidla na oranicama

PaulaPerkovic
    17. Svibanj 2019. 21:48

luce35

Mene cijelo popodne bolucka desni jajnik, smiri se pa opet lagano pocne. A planirali u setnju po gradu 😫. Ovako se valjam po krevetu i gnjavim daljinski

Vjerojatno je to jer ti se rasteze maternica pa te ubiti ligamenti boluckaju li imas filing kao da je jajnik

PaulaPerkovic
    17. Svibanj 2019. 22:10

Cure jel koja od vas dobila uputnicu za anonaly scan? 

luce35
    17. Svibanj 2019. 22:11

PaulaPerkovic

luce35

Mene cijelo popodne bolucka desni jajnik, smiri se pa opet lagano pocne. A planirali u setnju po gradu 😫. Ovako se valjam po krevetu i gnjavim daljinski

Vjerojatno je to jer ti se rasteze maternica pa te ubiti ligamenti boluckaju li imas filing kao da je jajnik

Nadam se i ja  da su ligamenti ali nestrpljivo cekam kontrolu. Znam da svakakve boli, rastezanja, probadanja tek predstoje al nekako se tesko potpuno opustit. 

Julie
    17. Svibanj 2019. 22:30

PaulaPerkovic

Ja nisam, radila sam ga privatno prosli tjedan. 
    Cure ako ste mislile ici gledati film John Wick, nemojte. Uzasan je i bas sam razocarana. Nikakve radnje osim krvi do koljena.  🙄🙄🙄

LollyBB
    17. Svibanj 2019. 23:25

PaulaPerkovic

Ja jesam. Doktorica rekla da mogu u bolnicu ili privatno. Obavila sam u Merkuru, Zg. Detaljni UZV pregled. Doktor je sve lijepo objašnjavao. Mislim da sam za cca 15 min bila gotova.

• Petrica87
    17. Svibanj 2019. 23:34

PaulaPerkovic

Ja sam dobila uputnicu,ali odlucila otici privatno to obaviti, sljedeci tjedan je pregled.
    Za Petrovu su mi rekli minimalno 2 tjedna prije da se treba naruciti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.