Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    16. Svibanj 2019. 10:12

Ooo itekako se treba radovati prospavanim nocima jer su kod mene prava rijetkost 😂.
    Ja isto muku mucim s tim sto kuhati, bezidejna sam. Jucer smo imali krem juhu od povrca, pohanu piletinu i blitvu

• renata.koscec
    16. Svibanj 2019. 10:43

Angelina

renata.koscec

Mi se vratili sinoc iz Daruvara i izlgeda da mi je tamo nesto opako dizalo tlak. Mjerim sinoc, 108/68, tko je tu lud. Mislim si, mozda podsvjesno jer sam u prosloj trudnoci tamo imala spontani pa me proganjalo, svrki me nije zivcirala 😊.

Sa istim tlakomjerom ili?

Sa istim, da. Evo i sad izmjerim, 103/70, cak nizak.

• renata.koscec
    16. Svibanj 2019. 10:45

Julie

Dobro jutro svima. Evo ja nocas fino odspavala. Tako sam sretna kad se naspavam. Nisam nikad mislila da cu na tome biti zahvalna 😂😂 ali eto…..kako ste mi, sta se kuha danas, ja bas nemam ideju

Standardno se budila par puta za wc, odvela jutros malu u vrtic i sad zacorila jos nekih 45 min. Nikak se dobro naspavati 🙄.
    Planiram danas raditi qyros sa rizom i zelenu salatu. Kupila gotov u lidlu, samo malo poprzim na tavi....lijencina.

fritula
    16. Svibanj 2019. 10:49

Frajla

Po meni bi iskreno muski trebali proci tecaj, da im netko dok su "trijezni" kaze sve sto ce se dogadati. Jer nece se svi sami informirati… A ima svega, od padanja u nesvijest, do pojacavanja dripa (da brzi ide, jel), do urlanja na doktora jer njegovu zenu boli i tak
    A i za brigu oko bebe, kod nas je patronazna naglasavala da tata moze sve osim dojiti, da nije tu da "nekad uskoci" i da je to njegovo djete, opet, nekima treba nacrati
    Eto kazem, ja sam na kraju dobila praznu potvrdu (u dz), pa sam mogla upisati kog sam htjela

Moj je već bio sa mnom i baš mi je bio podrška, sve skupa nije dugo trajalo ali ostavili su me u boxu spojenu na drip i ctg tako da nije bilo njega ne bih mogla ni bocu vode uzet.
    Šta se tiče tečaja odradili smo ga u klubu trudnica gdje je besplatan a mislim i kvalitetniji nego u rodilištu.
    Ako sam sve dobro shvatila, ne trebamo ići na  tečaj, samo ponovo uplatit punu cijenu.

I ja sam se dobro naspavala noćas. Možda je tome pridonjela setnja predvečer. 

• renata.koscec
    16. Svibanj 2019. 11:01

Deja1988

Ne znam za kuhanje🙄🙄🙄😭😭😭😭
    Mislila sam mozda duvec, rizu i piletinu, ili neki pileci saft…. Tortilje nisam dugo radila, prefino mi je to, ali teeeesko😁
    Renata-a ništa, onda nema vise ici u Daruvar😁😁

Haha, da, ocito previse skiranja 😉

Angelina
    16. Svibanj 2019. 11:02

renata.koscec

Angelina

renata.koscec

Mi se vratili sinoc iz Daruvara i izlgeda da mi je tamo nesto opako dizalo tlak. Mjerim sinoc, 108/68, tko je tu lud. Mislim si, mozda podsvjesno jer sam u prosloj trudnoci tamo imala spontani pa me proganjalo, svrki me nije zivcirala 😊.

Sa istim tlakomjerom ili?

Sa istim, da. Evo i sad izmjerim, 103/70, cak nizak.

Ma onda se opusti dok je takav i nemoj se vise opterecivati. Nemoj vise danas uopce ni mjeriti. Bit ce dobro 😊  ja bih sigurno prvo posumnjala u tlakomjer.
    ...
    Ja sam ovih dana puna energije, ne znam koji mi je vrag. Stalno nesto cistim, perem. Odjednom imam svaki dan perilicu vesa za pranje, a samo nas je dvoje. Terasu sam pobrisala svaki dan nakon sto je prestala kisa, do sad me bas bilo briga za to. I tako..zivci rade svoje 😁 ja cu danas kuhati krem juhu od krumpira i gljiva, piletinu zapecenu s mozzarellom i rajcicom, uz to neki krumpir i salaticu i to je to. Sutra i prekosutra smo kod sveki - nema kuhanjaaaa 😁 i meni smisljanje vec ide na zivce. Shvatila sam koliko je to zapravo tesko otkad sam svaki dan doma.
    Ne znam kako cu ovako mastovita smisljati klopu za dijete 🙈

Julie
    16. Svibanj 2019. 11:11

Angelina uuuuu jako fino 😍😍😍 ja mozda budem musaku il tako nesto 
    Deja i tvoj rucak mi se svida al jucer sam radila rizu pa cu danas preskociti.

PaulaPerkovic
    16. Svibanj 2019. 11:42

Pozdrav cure, evo jucer sam, naletila na ovaj forum, ja nosim isto jesensku bebu. Termin nam je 16.10., a sad smp 18+3..kako de cini nosim curicu i presretna sam radi toga jer imsmo vec decka kod kuce od skoro 2 godine hehe, također vec imamo i ime :))
    Jeste li vi smislili za svoje bebice vec ime? 

16. Svibanj 2019. 11:46

PaulaPerkovic

Pozdrav cure, evo jucer sam, naletila na ovaj forum, ja nosim isto jesensku bebu. Termin nam je 16.10., a sad smp 18+3..kako de cini nosim curicu i presretna sam radi toga jer imsmo vec decka kod kuce od skoro 2 godine hehe, također vec imamo i ime :))

Dobro nam dosla ☺️ mi nikako se nemozemo dogovoriti ja bi jedno muz drugo, a niko ne popusta nadam se da cemo dok se rodi odluciti 😂😂 

Angelina
    16. Svibanj 2019. 11:59

PaulaPerkovic

Dobrodosla 🤗 nasa ce curica vjerojatno biti Nika. Naravno da promjene jos dolaze u obzir, ali mislim da ce na ovome i ostati jer nas to drzi od samog pocetka trudnoce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.