Ooo itekako se treba radovati prospavanim nocima jer su kod mene prava rijetkost 😂.
Ja isto muku mucim s tim sto kuhati, bezidejna sam. Jucer smo imali krem juhu od povrca, pohanu piletinu i blitvu
Mi se vratili sinoc iz Daruvara i izlgeda da mi je tamo nesto opako dizalo tlak. Mjerim sinoc, 108/68, tko je tu lud. Mislim si, mozda podsvjesno jer sam u prosloj trudnoci tamo imala spontani pa me proganjalo, svrki me nije zivcirala 😊.
Sa istim tlakomjerom ili?
Sa istim, da. Evo i sad izmjerim, 103/70, cak nizak.
Dobro jutro svima. Evo ja nocas fino odspavala. Tako sam sretna kad se naspavam. Nisam nikad mislila da cu na tome biti zahvalna 😂😂 ali eto…..kako ste mi, sta se kuha danas, ja bas nemam ideju
Standardno se budila par puta za wc, odvela jutros malu u vrtic i sad zacorila jos nekih 45 min. Nikak se dobro naspavati 🙄.
Planiram danas raditi qyros sa rizom i zelenu salatu. Kupila gotov u lidlu, samo malo poprzim na tavi....lijencina.
Po meni bi iskreno muski trebali proci tecaj, da im netko dok su "trijezni" kaze sve sto ce se dogadati. Jer nece se svi sami informirati… A ima svega, od padanja u nesvijest, do pojacavanja dripa (da brzi ide, jel), do urlanja na doktora jer njegovu zenu boli i tak
A i za brigu oko bebe, kod nas je patronazna naglasavala da tata moze sve osim dojiti, da nije tu da "nekad uskoci" i da je to njegovo djete, opet, nekima treba nacrati
Eto kazem, ja sam na kraju dobila praznu potvrdu (u dz), pa sam mogla upisati kog sam htjela
Moj je već bio sa mnom i baš mi je bio podrška, sve skupa nije dugo trajalo ali ostavili su me u boxu spojenu na drip i ctg tako da nije bilo njega ne bih mogla ni bocu vode uzet.
Šta se tiče tečaja odradili smo ga u klubu trudnica gdje je besplatan a mislim i kvalitetniji nego u rodilištu.
Ako sam sve dobro shvatila, ne trebamo ići na tečaj, samo ponovo uplatit punu cijenu.
I ja sam se dobro naspavala noćas. Možda je tome pridonjela setnja predvečer.
Ne znam za kuhanje🙄🙄🙄😭😭😭😭
Mislila sam mozda duvec, rizu i piletinu, ili neki pileci saft…. Tortilje nisam dugo radila, prefino mi je to, ali teeeesko😁
Renata-a ništa, onda nema vise ici u Daruvar😁😁
Haha, da, ocito previse skiranja 😉
Mi se vratili sinoc iz Daruvara i izlgeda da mi je tamo nesto opako dizalo tlak. Mjerim sinoc, 108/68, tko je tu lud. Mislim si, mozda podsvjesno jer sam u prosloj trudnoci tamo imala spontani pa me proganjalo, svrki me nije zivcirala 😊.
Sa istim tlakomjerom ili?
Sa istim, da. Evo i sad izmjerim, 103/70, cak nizak.
Ma onda se opusti dok je takav i nemoj se vise opterecivati. Nemoj vise danas uopce ni mjeriti. Bit ce dobro 😊 ja bih sigurno prvo posumnjala u tlakomjer.
...
Ja sam ovih dana puna energije, ne znam koji mi je vrag. Stalno nesto cistim, perem. Odjednom imam svaki dan perilicu vesa za pranje, a samo nas je dvoje. Terasu sam pobrisala svaki dan nakon sto je prestala kisa, do sad me bas bilo briga za to. I tako..zivci rade svoje 😁 ja cu danas kuhati krem juhu od krumpira i gljiva, piletinu zapecenu s mozzarellom i rajcicom, uz to neki krumpir i salaticu i to je to. Sutra i prekosutra smo kod sveki - nema kuhanjaaaa 😁 i meni smisljanje vec ide na zivce. Shvatila sam koliko je to zapravo tesko otkad sam svaki dan doma.
Ne znam kako cu ovako mastovita smisljati klopu za dijete 🙈
Angelina uuuuu jako fino 😍😍😍 ja mozda budem musaku il tako nesto
Deja i tvoj rucak mi se svida al jucer sam radila rizu pa cu danas preskociti.
Pozdrav cure, evo jucer sam, naletila na ovaj forum, ja nosim isto jesensku bebu. Termin nam je 16.10., a sad smp 18+3..kako de cini nosim curicu i presretna sam radi toga jer imsmo vec decka kod kuce od skoro 2 godine hehe, također vec imamo i ime :))
Jeste li vi smislili za svoje bebice vec ime?
Pozdrav cure, evo jucer sam, naletila na ovaj forum, ja nosim isto jesensku bebu. Termin nam je 16.10., a sad smp 18+3..kako de cini nosim curicu i presretna sam radi toga jer imsmo vec decka kod kuce od skoro 2 godine hehe, također vec imamo i ime :))
Dobro nam dosla ☺️ mi nikako se nemozemo dogovoriti ja bi jedno muz drugo, a niko ne popusta nadam se da cemo dok se rodi odluciti 😂😂
Dobrodosla 🤗 nasa ce curica vjerojatno biti Nika. Naravno da promjene jos dolaze u obzir, ali mislim da ce na ovome i ostati jer nas to drzi od samog pocetka trudnoce
Sortiraj odgovore
Najstariji