Cure iz Splita, znate li jel' se u splitskom rodilištu i dalje samo treba uplatiti tečaj za tatu bez da se ide na predavanja. Jer ako treba ići ne bih čekala ljeto nego bi već sad krenula.
Plus koliko mi vrijedi stara potvrda, prošlo je 6 god?
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.kbsplit.hr/sites/default/files//informacije%2520za%2520prisutvo-%2520letak.pdf&ved=2ahUKEwi53crZuZ_iAhWwlosKHdFXCVYQFjABegQIARAB&usg=AOvVaw1Mk7qYdU100qCe9unjs1ju
Ma to s tim pratnjama na porodima i tecajevima za njih je tolika glupost! Kakve veze onda ima tecaj ako se moze platiti da tata udje? Moj decko je isto rekao da bi radije platio, ali u nekim bolnicama se moze u nekim ne...uostalom, ne znam koliko ti u tom trenutku pratnja moze pomoci sa znanjima s tecaja 🤔
Ili npr ko situacija kod mene, a vjerujem ima jos takvih ovdje, da su im partneri na terenu i ne znaju hoce li bas stici kuci, pa imamo i drugih opcija i sad svi oni moraju proc tecaj 😲
Po meni bi iskreno muski trebali proci tecaj, da im netko dok su "trijezni" kaze sve sto ce se dogadati. Jer nece se svi sami informirati... A ima svega, od padanja u nesvijest, do pojacavanja dripa (da brzi ide, jel), do urlanja na doktora jer njegovu zenu boli i tak
A i za brigu oko bebe, kod nas je patronazna naglasavala da tata moze sve osim dojiti, da nije tu da "nekad uskoci" i da je to njegovo djete, opet, nekima treba nacrati
Eto kazem, ja sam na kraju dobila praznu potvrdu (u dz), pa sam mogla upisati kog sam htjela
Mi se vratili sinoc iz Daruvara i izlgeda da mi je tamo nesto opako dizalo tlak. Mjerim sinoc, 108/68, tko je tu lud. Mislim si, mozda podsvjesno jer sam u prosloj trudnoci tamo imala spontani pa me proganjalo, svrki me nije zivcirala 😊.
Sa istim tlakomjerom ili?
Dobro jutro svima. Evo ja nocas fino odspavala. Tako sam sretna kad se naspavam. Nisam nikad mislila da cu na tome biti zahvalna 😂😂 ali eto.....kako ste mi, sta se kuha danas, ja bas nemam ideju
Ooo itekako se treba radovati prospavanim nocima jer su kod mene prava rijetkost 😂.
Ja isto muku mucim s tim sto kuhati, bezidejna sam. Jucer smo imali krem juhu od povrca, pohanu piletinu i blitvu
Mi se vratili sinoc iz Daruvara i izlgeda da mi je tamo nesto opako dizalo tlak. Mjerim sinoc, 108/68, tko je tu lud. Mislim si, mozda podsvjesno jer sam u prosloj trudnoci tamo imala spontani pa me proganjalo, svrki me nije zivcirala 😊.
Sa istim tlakomjerom ili?
Sa istim, da. Evo i sad izmjerim, 103/70, cak nizak.
Dobro jutro svima. Evo ja nocas fino odspavala. Tako sam sretna kad se naspavam. Nisam nikad mislila da cu na tome biti zahvalna 😂😂 ali eto…..kako ste mi, sta se kuha danas, ja bas nemam ideju
Standardno se budila par puta za wc, odvela jutros malu u vrtic i sad zacorila jos nekih 45 min. Nikak se dobro naspavati 🙄.
Planiram danas raditi qyros sa rizom i zelenu salatu. Kupila gotov u lidlu, samo malo poprzim na tavi....lijencina.
Po meni bi iskreno muski trebali proci tecaj, da im netko dok su "trijezni" kaze sve sto ce se dogadati. Jer nece se svi sami informirati… A ima svega, od padanja u nesvijest, do pojacavanja dripa (da brzi ide, jel), do urlanja na doktora jer njegovu zenu boli i tak
A i za brigu oko bebe, kod nas je patronazna naglasavala da tata moze sve osim dojiti, da nije tu da "nekad uskoci" i da je to njegovo djete, opet, nekima treba nacrati
Eto kazem, ja sam na kraju dobila praznu potvrdu (u dz), pa sam mogla upisati kog sam htjela
Moj je već bio sa mnom i baš mi je bio podrška, sve skupa nije dugo trajalo ali ostavili su me u boxu spojenu na drip i ctg tako da nije bilo njega ne bih mogla ni bocu vode uzet.
Šta se tiče tečaja odradili smo ga u klubu trudnica gdje je besplatan a mislim i kvalitetniji nego u rodilištu.
Ako sam sve dobro shvatila, ne trebamo ići na tečaj, samo ponovo uplatit punu cijenu.
I ja sam se dobro naspavala noćas. Možda je tome pridonjela setnja predvečer.
Ne znam za kuhanje🙄🙄🙄😭😭😭😭
Mislila sam mozda duvec, rizu i piletinu, ili neki pileci saft…. Tortilje nisam dugo radila, prefino mi je to, ali teeeesko😁
Renata-a ništa, onda nema vise ici u Daruvar😁😁
Haha, da, ocito previse skiranja 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji