Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    14. Studeni 2019. 12:51

Frajla

Jeja4

Frajla

Jeja4

Cure iz Zg, koliko grad Zagreb daje za rodjenje drugog djeteta? Znaci hzzo daje 2328 kn. Ja jos dobijem i od firme dosta love, biti ce para….. 😁.
    Drugo pitanje, jeste isle na sredjivanje kose i frizure prije poroda? Razmisljam da odem na pramenove i sisanje dok jos mogu, taman mi je proslo 3 mj a tko zna kad cu stici/moci otici kad rodim

3600 daje zg, ali u 4 rate 😏
    Na frizuru nisam isla, ali koliko znam ne preprucuje se bas samo u orvom tromjesecu, pa ne vidim zast nebi otisla ako imas priliku
    Btw. Jesi se cjepila?

Uh, da bandicu ne bi bilo previse dati 3600 odjednom 🙄.
    Nisam se cijepila na kraju, em me to zadrzavanje u bolnici zeznulo, em me jos sinusi i kasalj zezaju, tako da mislim da niti necu prije poroda. Mala isto kasljucka i nos joj curi pa cekam da joj prodje, da ne bi bilo…

Ma da, da nam grad ne bankrotira od tih silnih novaca koje daju za djecu (ako usporedimo prirez i ono sto drugi daju, jel)
    Zaboravih napisati- 4 rate kroz 2 god 🤦🏼‍♀️

Hahaha, jos bolje, ovako si racunas cca 900 kn svaka 3 mj a ono na 2 g 😲😂, da se ne potrosi previse jel....bitno da za fontane i spomenike ima

Frajla
    14. Studeni 2019. 14:27

Aurora87

Mi smo kupili chico skarice za nokte i cetku iz mullera, kao i frajla, od kozje dlake. Ja malca nastojim skoro uvijek ds podrigne ali uglavnom ne podrigne. Nekad mi bude zao sje mu san a nece podrignut. Mi smo se ijucer ukakili. Bebo u dvije kakice imao tragove krvi😱. Kao zilice…mm kaze kao krvavi balci. U prvoj je bila jedna zilica, u drugoj vise. Prije toga smo mu mjerili temp jer mi je bio cudan sto je dosta spavao i nekako mi bio topao pa ne tnam jesmo li ga mozda ozlijedili😞 . Ali temp nihe imao. Danas je sve ok. A mozda mu je i od napinjanja jer se bas patij dok bi prdnuo i iskakio se…zasad ne idemo pedijatru, vidjet cemo 19. na kontroli sta ce reci. Ako se puj puj puj ponovi, onda cemo ici. Ima li tko iskustva s tako necim?

Srecom nemam
    Drzim fige da se ne ponovi
    Znam da to zna biti kod alergija/intolerancije na nesto, ali onda obicno ima i drugih znakova, tipa plakanje poslje jela i sl
    I kod ad ako se napravi prejako, kod malih bas treba paziti da se poravna ona mjerica i bolje mrvicu vise vode nego manje staviti. (Koliko se sjecam tvoj nije na ad 🤔)

• Noemi1
    14. Studeni 2019. 16:11

ayla

Noemi1

ayla

Nama je opcina dala 1000kn i hzzo 2328 kao sto i svima daje i vise nitko a nisam ni proucavala dal zupanija sto daje 🙄

Nama je kao stigla cestitka od zupana i tamo upute na koji nacin dobijes novce, sta sve treba od papira. Isto tako i od grada (al to jos nisam isla obavit, imam rok god dana pa cu otic).

Ajd super da nemoras odma, ja cu se malo raspitat

Ma da, godinu dana je sasvim ok rok 😀

14. Studeni 2019. 17:02

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Nama je opcina dala 1000kn i hzzo 2328 kao sto i svima daje i vise nitko a nisam ni proucavala dal zupanija sto daje 🙄

Nama je kao stigla cestitka od zupana i tamo upute na koji nacin dobijes novce, sta sve treba od papira. Isto tako i od grada (al to jos nisam isla obavit, imam rok god dana pa cu otic).

Ajd super da nemoras odma, ja cu se malo raspitat

Ma da, godinu dana je sasvim ok rok 😀

Pa da 😁

luce35
    14. Studeni 2019. 17:45

Cure moje sastavila me takva prehlada da ne vidim na oci. Glava puca, nos totalno zakrcen, fizioloska ne pomaze a kapi ne  idu jer dojim.
    Osjecam se kao da lagano umirem 🙄

october30
    14. Studeni 2019. 17:57

Evo mene nakon dva dana uhodavanja na kucnu rutinu...Bome bilo je cupavo... Kako je Vama bilo prvu noc? Meni je taj dan zaspala oko 23 ali kad se probudila je bilo uzas, plakala je ko nespasena, dam joj jest, gura jos rukice... Tak je i u bolnici znala bit po dva sata na siki i jos poslije gurat rukice trazit jos, davali su joj onda dohranu, a i zbog zutice... Rekla je i sestra za bebe da je karakter, trazila je svakih sat vremena i onda bi po malo popila... Tako da sam joj i kod kuce napravila bocicu ali ista stvar, malo se smiri, stavim ju lec i dreka i rukice... Na kraju potez ocajnika i dudica je rijesilo stvar oko 4...onda mi se budila na sat vremena pa bi joj dala siku. Onda je odspavala u komadu nekih 2 sata dok nam nije dosla patronazna. 

october30
    14. Studeni 2019. 18:00

Sad preko dana sam skuzila kad ju podrignem da ju ne spustam odmah dolje jer se totalno razbudi nego mi spava malo na meni pa je tek onda spustim. I pocela je zezat sa prvim povlacenjem sike, ja ne mogu natiskat tu prvu kap da je potakne da sisa pa sam sad smislila trik, namazem bradavicu dohranom i onda vuce odmah na prvu

14. Studeni 2019. 18:55

Aurora87

Da vas pitam…ne znam jesam li nesposobna ili to tako vecina…kad je mali budan, bavim se njime, ne ostavljam ga u kreveticu, viperu i slicno. Ugl zbog toga bas i ne stignem puno toga po kuci…kako vi?

Ja nemam viper ni baby gym kad je budna igramo se vjezbam joj nogice pricam joj masiram trbuscic i tako provodimo vecinu dana nekad ju malo ostavim u kindaču da se sama igra ako ne place onda ju navecer stavim u boravak na krevet dok gledam žnv i poslje toga vracam u sobu pa tamo nastavimo igranje

luce35
    14. Studeni 2019. 19:27

Aurora87

luce35

Cure moje sastavila me takva prehlada da ne vidim na oci. Glava puca, nos totalno zakrcen, fizioloska ne pomaze a kapi ne idu jer dojim.
    Osjecam se kao da lagano umirem 🙄

Ajoj, pa otkud?😮 jel nije jeja spominjala da je svinjska mast dobra za sinuse, mozda moze pomoci i u tvom slucaju?

Sin donio iz skole prehladu, samo su njemu bili puno blazi simptomi, 2 dana sam ga zadrzala doma i danas se super osjecao pa isao u skolu. On nije imao temp a moja je ona najgora 37,5 sto puca glava od nje. Inhalirat cu se pred spavanje i namazati mrvicu sinusana ispod nosnica pa valjda ce pomoci 🙄. Svinjsku mast imam domacu pa mogu i nju staviti na celo, odmoc nece

luce35
    14. Studeni 2019. 19:30

Aurora87

Da vas pitam…ne znam jesam li nesposobna ili to tako vecina…kad je mali budan, bavim se njime, ne ostavljam ga u kreveticu, viperu i slicno. Ugl zbog toga bas i ne stignem puno toga po kuci…kako vi?

Moja kad pojede i podrigne ide ili u krevetic ako je pospana ili u kosaru od kolica u boravak pa se nas dvije druzimo, pricamo, mazimo a usput bi stigla svasta obaviti ali zasad nemam potrebe, moja mama je tu 24 sata otkako smo izisle iz rodilista 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.