Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    13. Studeni 2019. 23:53

ayla

Nama je opcina dala 1000kn i hzzo 2328 kao sto i svima daje i vise nitko a nisam ni proucavala dal zupanija sto daje 🙄

Nama je kao stigla cestitka od zupana i tamo upute na koji nacin dobijes novce, sta sve treba od papira. Isto tako i od grada (al to jos nisam isla obavit, imam rok god dana pa cu otic). 

• Noemi1
    13. Studeni 2019. 23:56

Venus

Eh da, ja planiram otic privatno snimit kukove cim prije kad napuni mjesec dana, stvarno mi zao vise mucit dite s ovim sirokim povojem, i ne samo to, vec prekrasne robice br.50 je mogla samo jednom obuc zbog toga jer se ne moze zakopcat ispod tog sirokog povoja 😐
    A sad joj je vec nest 56 na knap zbog toga, a kad joj to maknem i kad ju kupamo ko druga beba kad je uhvatim za onu sitnu guzu

Daa bas bude mini guza kad skines povoje 🙈 mi bas jucer bili na kontroli, moramo jos mjesec dana povijat 😑 

14. Studeni 2019. 00:57

Noemi1

ayla

Nama je opcina dala 1000kn i hzzo 2328 kao sto i svima daje i vise nitko a nisam ni proucavala dal zupanija sto daje 🙄

Nama je kao stigla cestitka od zupana i tamo upute na koji nacin dobijes novce, sta sve treba od papira. Isto tako i od grada (al to jos nisam isla obavit, imam rok god dana pa cu otic).

Ajd super da nemoras odma, ja cu se malo raspitat

14. Studeni 2019. 00:59

Kengurica

Ja bas imam dileme oko tog podrigivanja. Taman mi zaspe, dignem ga i budan ko nista. Nekad ga spustim bez podriganca, a nije mi to skroz drago, ipak me malo strah.

Tako mi i samoj bilo jer je znala u mlazovima ispovracat se kad ne podrigne 😣

• Kengurica
    14. Studeni 2019. 02:41

Moj se samo dva puta u mlazu i dovoljno mi da se isprepadam.

luce35
    14. Studeni 2019. 05:05

Venus dr.Matic je izvrstan al ne upisuje nove pacijente 😪. Ja cu mouu curu pokusat upisat na Sucidar u dom zdravlja, a ako ne uspijem cula sam da ima jedna super ped u domu zdravlja na Mertojaku al zaboravila kako se zove 🙈.
    ....
    Mene uhvatila teska prehlada, glava puca, nos curi, dok kasljem reze me na sve strane 😪

• Jeja4
    14. Studeni 2019. 07:03

Cure iz Zg, koliko grad Zagreb daje za rodjenje drugog djeteta? Znaci hzzo daje 2328 kn. Ja jos dobijem i od firme dosta love, biti ce para..... 😁.
    Drugo pitanje, jeste isle na sredjivanje kose i frizure prije poroda? Razmisljam da odem na pramenove i sisanje dok jos mogu, taman mi je proslo 3 mj a tko zna kad cu stici/moci otici kad rodim 

luce35
    14. Studeni 2019. 07:11

Jeja4

Cure iz Zg, koliko grad Zagreb daje za rodjenje drugog djeteta? Znaci hzzo daje 2328 kn. Ja jos dobijem i od firme dosta love, biti ce para….. 😁.
    Drugo pitanje, jeste isle na sredjivanje kose i frizure prije poroda? Razmisljam da odem na pramenove i sisanje dok jos mogu, taman mi je proslo 3 mj a tko zna kad cu stici/moci otici kad rodim

Mislim da za drugo dijete Banditos daje 3600 kn.
    Kosu sam bila oprati pred porod u frizera i to je to. Obzirom koliko moja cura spava mogla bi izmedju podoja slobodno na pramenove al eto ne bojam se jos, dok nema sijedih uzovam u prirodnoj boji 😀

Frajla
    14. Studeni 2019. 07:55

Venus

Koloko cesto kupate vase bebe i kad ste poceli s cestim kupanjem? Imaju li vam osip po guzi?

Mojoj se pojavio ima dva dana ko one crvene jarke tocke oko guze/rektuma s obe strane i vec je jako upaljeno😭 nakon svake pelene perem mokrim krpicama da je blago i mazem JGL djecju mast s balzamom i vec je hrapavo na dodir, ko da je oguljena koza na tockicama. A ima zadnjih dana skroz rijetku kakicu, ko proljev skoro i ocito ju nagriza. Micica moja, ocito ju boli 😢

Kad otpadne pupkic kupat cemo svaka 2-3 dana
    A onda preko ljeta cesce
    Za guzu kad je tako nadrazena je meni najbolja bepanthene mast (ono di je beba nacrtana). Svakako poslje brisanja dobro posusiti (potpakati suhom blazinicom ili maramicom) i ostaviti koju minuticu na zraku bez pelene
    Drzim fige da brzo prode

Frajla
    14. Studeni 2019. 08:03

Kengurica

Moj se jos nije doma kupao, parronazna ce nam tek to pokazati. Ja mu znam pod pipom prat guzu kad se zasere.
    Sluzni cep ne znam jer sam u bolnici bila kad mi je pukao vodenjak i dobila pelenu. Sta je bilo u njoj samo sestre znaju :)
    Frajlaimas preporuku za maramu da posaljem muza na sajam beba?

Pelenu 🙈
    Neznam bas puno o maramama (imam onu iz lidla)
    Imaju elasticne, koje prvo vezes onda stavljas bebu, pa su zgodne za pocetak, ali idu samo do par mj. Ima u mulleru neka po cca 300 kn i znam za ergobaby aura. Sigurno ima jos marki
    I tkane u kojima moras drzati bebu dok ih vezes. Tu stvarno ima milijun marki i sastava. A cijene su doslovno od stotinjak kn pa do nekoliko tisuca 🙃
    Ugl mi smo se nosili neko vrijeme u marami i uspjevala sam ja nju zavezati, ali nikad mi nije postalo "cas posla", trebalo mi je vremena u truda, tako da smo klokanocu uzeli kasnije. A sad sam uzela ergobaby embrace za malecku bebu isto, pa cu vidit kako ce biti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI