Dobila amoksicilin, malo grlo crveno ali pluca cista, tek da mi se to prestane slijevati. Za kasalj, siruo od trputca i jos mi je jedan spomenula ali sam zaboravila koji. Probat cu za pocetak s medom za kasalj. Cim se sinusi prestanu cijediti, valjda cu prestati i kasljati. Naravno i ispiranje fizioloskom.
Evo moja je jutros skoro sakice pojela, dam joj jesti i nakon 8 minuta ispusti sisu i utone u dubok san a rekao bi covjek ispraznit ce obe sise od nemile gladi 🤣🤣🤣.
Ja se borim sa zacepljenim nosem, fizioloska nula bodova, dolazim u iskusenje spojit arianu na usisavac 🤣🤣🤣
Kapni si malo efedrina za spavanje bar. Ionak ga i malcima daju....
Aurora uzmi cepice za temp ako ces i sirup, frescopad kao oblozi ili ces mecat mokre krpice i toplomjer za mjerenje temperature ako nemas
Aurora uzmi cepice za temp ako ces i sirup, frescopad kao oblozi ili ces mecat mokre krpice i toplomjer za mjerenje temperature ako nemas
Imamo neke eferalgan cepice, to ok? Imamo i lupocet sirup. Taj frescopad ide na mjesto uboda? Jel to ide preventivno ili?
Za te nisam cula al su cure na ljetnima spominjale, da di upikne da hladi.. Oblozi se mecu da ih manje boli jer kao da od inekcije to gori valjda i da im olaksa muke bar tako mislim jer mi niko nije objasnio zasto 🙈🙈
Evo moja je jutros skoro sakice pojela, dam joj jesti i nakon 8 minuta ispusti sisu i utone u dubok san a rekao bi covjek ispraznit ce obe sise od nemile gladi 🤣🤣🤣.
Ja se borim sa zacepljenim nosem, fizioloska nula bodova, dolazim u iskusenje spojit arianu na usisavac 🤣🤣🤣
Kapni si malo efedrina za spavanje bar. Ionak ga i malcima daju….
Za efedrin od 0.5 sam bila uvjerena da imam doma al je ipak od 1% pa sam prosla noc bez icega. Danas ce muz uzeti slabiji efedrin ili operil jer je neizdrzivo 😉
Moja je dns nesto ekstra ne raspolozena za druzenje, malo se smije samo zvinjla okolo ili kmelji i dns je kratko spavala nije kao inace bit ce da je umorna pa samo kmelji ja nevdim drugi razlog 😣😣
A mozda ovo vrijeme tak utjece na nju da js malo nervoznija. 🤔
Nema sto drugo biti, bas vcrs muz zaspo s njom al kako on hrce ona nemoze spavati 😂😂 reko odlaz ti u svoj krevet i naravno ona se razbudila sad mlatara rukama i nogama i smije se kad ju gledam pa je kakala to prebacila u nocno obavljanje 🙄 pa promjenila pelenu pa sad ona gleda kao da je podne.. Jesi ti primjetila da ti se beba ogledava u rukice 😂😂 moja je dns pocela skupi ih pa se gleda ajmee to mi tako slatko 🥰🥰🥰
Hahahaha muz rampu dobio 😂😂 e nisam, ne gleda jos u rukice moj. Sad mu je fora sisanje palca 😂
Onda hoce uskoro 😊😊 moja rukice trpa i to obadvi odjednom 😂 nije krenula na palac al hoce kad ga otkrije
Hahah pa da, ma ovaj sam palac ii to petlja po desnima 😂 a kad je gladan onda onako bijesno gura ruke u usta dok ne dobije jest 😂
I mojaa, al ona to radi i kad nije gladna 😂😂😂
Hahaha mali bijesni bebaci 😅
E ja ti mogu rec da stignem dosta toga. I oprat sudje 5x dnevno, skuhat bocice, neki dan prala prozore, sredila kupaonicu, usisala sve 🤷 stignem i popit 3kave (doma jel), stignem se i naspavat 😂 rucak ne pravim (probudim se oko 10, 11 pa dok njeha nahranim, prevucem i popijem kavu, prodje dosta), cesce to bude vecera, al ne svaki dan 😶
A nemam viper, imam baby gim al.mu nije pretjerano zanimljiv. 🤷
Jel ovo sad neka zagonetka?😜
Hahahhaha nije 😁
Nas malac isto trpa ruke u usta kad je gladan ili nervozan (a kad je nervozan trazii sisu). Palac isto zna sisati ali kad ga slucajno pogodi. Bome ja jucer gledam koliko podoja, pa svako malo to dijete sisa, nije cudo da nista ne stignem. Ali sad mi je kao mali bumbar, jedva cekam da ga u utorak izvaze pedijatrica. I prematalica nam je mala, ukoso ga presvlacim. E, da, cijepljenje nam u utorak…znam da ste pisale cime se naoruzati, ali zaboravila sam. Sta da tocno pripremim za svaki slucaj?
Cepice protiv temperature i frescopad flastere su cure spominjale (to ih kao hladi na mjestu uboda). 🙏 da sve dobro prodje
Imamo neke eferalgan cepice, to ok? Imamo i lupocet sirup. Taj frescopad ide na mjesto uboda? Jel to ide preventivno ili?
Ne znam od koliko mj smiju pit sirup 🤔imam i ja taj lupocet sirup doma. Imam i cepice lupocet oni su valjd od 120 pa se moraju rezat (daje se po tezini bebe). Ako su ovi tvoji manji, onda vjerojatno neces morat rezat 👍 A ti flasteri idu da smanje otok od uboda i da hladi mjesto uboda.
Dobila amoksicilin, malo grlo crveno ali pluca cista, tek da mi se to prestane slijevati. Za kasalj, siruo od trputca i jos mi je jedan spomenula ali sam zaboravila koji. Probat cu za pocetak s medom za kasalj. Cim se sinusi prestanu cijediti, valjda cu prestati i kasljati. Naravno i ispiranje fizioloskom.
A valjda ce do poroda proci…mozda ti daju kisik, meni dali jer imam astmu i cijelo vrijeme sam imala to cudo u nosu. Mislim da bi me sigurno napadaj uhvatio da nisam to primala jer sam osjetila olaksanje kad su mi ga u jednom trenu pojacali
Nadam se, u utorak mi je termin i u utorak imam i pregled u TA pa cu znati vise ako do onda samo ne krene. Sto god treba da to malo bice izadje van bez poteskoca.
Sortiraj odgovore
Najstariji