Jos par pitanja… ionako nam je mrtvo ovdje 😅
Jel dizete bebu da podrigne nakon svakog hranjenja ili ne? Ja nastojim, al ona tako slatko zaspe na cici, i sad kad nije nikako spavala danas sad ako je podignem na rame odmah ce se budit, a ako ne podrigne onda ce bljucat 😐
Nisam pametna vise
I koje skarice za nokte i cetku za kosu imate za bebe? Mi jos nismo kupili
Ne dizem bas svaki put, ako ne dignem onda obavezno na bok stavim, a ovako nekad bok, nekad leda
Cetku imam mislim iz mullera, ono s dlakama neke zivotinje (koze mozda 🤔), nemoj one sinteticke jer budu grube
A skarice tommee tippee. Ali svakako neke blago zaobljene uzmi

Cure iz Zg, koliko grad Zagreb daje za rodjenje drugog djeteta? Znaci hzzo daje 2328 kn. Ja jos dobijem i od firme dosta love, biti ce para….. 😁.
Drugo pitanje, jeste isle na sredjivanje kose i frizure prije poroda? Razmisljam da odem na pramenove i sisanje dok jos mogu, taman mi je proslo 3 mj a tko zna kad cu stici/moci otici kad rodim
3600 daje zg, ali u 4 rate 😏
Na frizuru nisam isla, ali koliko znam ne preprucuje se bas samo u orvom tromjesecu, pa ne vidim zast nebi otisla ako imas priliku
Btw. Jesi se cjepila?

I gotov moj monolog 🙈
Mi se evo nekak snalazimo doma. Frajer si je nocas jeo svakih sat vremena...nadam se da ce dan biti bolji i da cu uhvatiti malo sna

Mi cemo od hzzo, grada i zupanije dobiti ukupno 7000 kn za curu, a muz dobio od firme 3600 kn. Sad cemo vidjet hoce li se moj poslodavac sjetit uplati stogod 😀🤔

Cura spavala sinoc od 22:30-4, najela se i evo jos spava, prsi se prepunile mlijekom al me mala ne sljivi 2%. Mislim da ce zato danas dojiti svakih sat vremena

Cure iz Zg, koliko grad Zagreb daje za rodjenje drugog djeteta? Znaci hzzo daje 2328 kn. Ja jos dobijem i od firme dosta love, biti ce para….. 😁.
Drugo pitanje, jeste isle na sredjivanje kose i frizure prije poroda? Razmisljam da odem na pramenove i sisanje dok jos mogu, taman mi je proslo 3 mj a tko zna kad cu stici/moci otici kad rodim
Na frizuru nisam isla, ali koliko znam ne preprucuje se bas samo u orvom tromjesecu, pa ne vidim zast nebi otisla ako imas priliku
Btw. Jesi se cjepila?
Uh, da bandicu ne bi bilo previse dati 3600 odjednom 🙄.
Nisam se cijepila na kraju, em me to zadrzavanje u bolnici zeznulo, em me jos sinusi i kasalj zezaju, tako da mislim da niti necu prije poroda. Mala isto kasljucka i nos joj curi pa cekam da joj prodje, da ne bi bilo...
Btw. Jesi se cjepila?
Nisam se cijepila na kraju, em me to zadrzavanje u bolnici zeznulo, em me jos sinusi i kasalj zezaju, tako da mislim da niti necu prije poroda. Mala isto kasljucka i nos joj curi pa cekam da joj prodje, da ne bi bilo…
Ma da, da nam grad ne bankrotira od tih silnih novaca koje daju za djecu (ako usporedimo prirez i ono sto drugi daju, jel)
Zaboravih napisati- 4 rate kroz 2 god 🤦🏼♀️

Moj se samo dva puta u mlazu i dovoljno mi da se isprepadam.
Vjerujem, nije svejedno da to napravi dok spava.. Moja je znala u toku noci probuditi se da bi podrignula srecom ju cujem pa ju brze okrenula
Btw. Jesi se cjepila?
Nisam se cijepila na kraju, em me to zadrzavanje u bolnici zeznulo, em me jos sinusi i kasalj zezaju, tako da mislim da niti necu prije poroda. Mala isto kasljucka i nos joj curi pa cekam da joj prodje, da ne bi bilo…
Ma da, da nam grad ne bankrotira od tih silnih novaca koje daju za djecu (ako usporedimo prirez i ono sto drugi daju, jel)
Zaboravih napisati- 4 rate kroz 2 god 🤦🏼♀️
Hahaha, jos bolje, ovako si racunas cca 900 kn svaka 3 mj a ono na 2 g 😲😂, da se ne potrosi previse jel....bitno da za fontane i spomenike ima
Mi smo kupili chico skarice za nokte i cetku iz mullera, kao i frajla, od kozje dlake. Ja malca nastojim skoro uvijek ds podrigne ali uglavnom ne podrigne. Nekad mi bude zao sje mu san a nece podrignut. Mi smo se ijucer ukakili. Bebo u dvije kakice imao tragove krvi😱. Kao zilice…mm kaze kao krvavi balci. U prvoj je bila jedna zilica, u drugoj vise. Prije toga smo mu mjerili temp jer mi je bio cudan sto je dosta spavao i nekako mi bio topao pa ne tnam jesmo li ga mozda ozlijedili😞 . Ali temp nihe imao. Danas je sve ok. A mozda mu je i od napinjanja jer se bas patij dok bi prdnuo i iskakio se…zasad ne idemo pedijatru, vidjet cemo 19. na kontroli sta ce reci. Ako se puj puj puj ponovi, onda cemo ici. Ima li tko iskustva s tako necim?
Srecom nemam
Drzim fige da se ne ponovi
Znam da to zna biti kod alergija/intolerancije na nesto, ali onda obicno ima i drugih znakova, tipa plakanje poslje jela i sl
I kod ad ako se napravi prejako, kod malih bas treba paziti da se poravna ona mjerica i bolje mrvicu vise vode nego manje staviti. (Koliko se sjecam tvoj nije na ad 🤔)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji