Ide ok osim tog starta, nemam cini mi se jos puno mlijeka, osjetim da se pune ali nemam potrebe za onim jastucicima, ne curi nis.
Inace na otpustu iz bolnice je imala 3800 znaci izgubili smo samo 40 g od pocetne tezine. U ponedjeljak mi opet dolazi patronazna i ponijet ce vagu pa cemo vidjet kako smo dojili 😁
Ide ok osim tog starta, nemam cini mi se jos puno mlijeka, osjetim da se pune ali nemam potrebe za onim jastucicima, ne curi nis.
Inace na otpustu iz bolnice je imala 3800 znaci izgubili smo samo 40 g od pocetne tezine. U ponedjeljak mi opet dolazi patronazna i ponijet ce vagu pa cemo vidjet kako smo dojili 😁
To sto ti mlijeko ne curi i ne trebas jastucice ne znaci da nemas dovoljno mlijeka. Ni s prvom bebom (koja je dobila 1800gr prvi mjesec) ni sada mi mlijeko ne curi dok beba ne povuce a lijepo cura napreduje. Opusti se i doji, da je bebi malo vristala bi
Da vas pitam…ne znam jesam li nesposobna ili to tako vecina…kad je mali budan, bavim se njime, ne ostavljam ga u kreveticu, viperu i slicno. Ugl zbog toga bas i ne stignem puno toga po kuci…kako vi?
Ja nista ne stignem 🙈 da me pitas sta Sam danas radila ne bih ti znala reci. Rijetko kad spava po danu tako da se bavim s njim, kad spava malo surfam ili gledam tv, napravim za jest, popijem kavu i to je moj dan 🥴
Da, mlijeko ne mora nuzno curit...ja sam primjetila kad se puno napune cice nakon 3-4h da kad beba pije s jedne strane, onda krene kapat na drugoj... al ne curi mi ovako po danu samo...jastucice vise nosim po noci i kad idem van za svaki slucaj.
Medjutim ja da si olaksam pritisak, kad vidim da tako kap dok beba doji, da se bezveze “ne baca” mlijeko, ja nataknem na vakum onu silikonsku boca pumpicu za skupljanje mlijeka, i onda vidim kako unutra to prsti i kapa ko ludo. Napuni se 50-100ml u 5-10min 😅
Koliko vase bebe kisu, moja svaki put skoro kad ju se mijenja, a jos tu i tamo po danu...
Citala sam da je normalno, da tako rjesavaju cestice prasine itd., al opet me trta nekad da se ne prehladi i sl.
Evo gospodjica dojila prije pola sata i muz ju jos nosi da podrigne 🙄🙄
Moja je dns nesto ekstra ne raspolozena za druzenje, malo se smije samo zvinjla okolo ili kmelji i dns je kratko spavala nije kao inace bit ce da je umorna pa samo kmelji ja nevdim drugi razlog 😣😣
Ne znam kako vi, ali ja sam izgubljena u vremenu i prostoru i da me sad pitate npr koliko podoja dnevno imamo, ne znam. U to ime sam si danas instalirala aplikaciju baby manager i zgodno je za pracenje pelena, papanja i spavanja…prakticno. mozda sad budem imala jasniju sliku svega
Ista stvar, samo ja koristim baby tracker 😁 super mi app 👍
E ja ti mogu rec da stignem dosta toga. I oprat sudje 5x dnevno, skuhat bocice, neki dan prala prozore, sredila kupaonicu, usisala sve 🤷 stignem i popit 3kave (doma jel), stignem se i naspavat 😂 rucak ne pravim (probudim se oko 10, 11 pa dok njeha nahranim, prevucem i popijem kavu, prodje dosta), cesce to bude vecera, al ne svaki dan 😶
A nemam viper, imam baby gim al.mu nije pretjerano zanimljiv. 🤷
Moja je dns nesto ekstra ne raspolozena za druzenje, malo se smije samo zvinjla okolo ili kmelji i dns je kratko spavala nije kao inace bit ce da je umorna pa samo kmelji ja nevdim drugi razlog 😣😣
A mozda ovo vrijeme tak utjece na nju da js malo nervoznija. 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji