Koloko cesto kupate vase bebe i kad ste poceli s cestim kupanjem? Imaju li vam osip po guzi?
Mojoj se pojavio ima dva dana ko one crvene jarke tocke oko guze/rektuma s obe strane i vec je jako upaljeno😭 nakon svake pelene perem mokrim krpicama da je blago i mazem JGL djecju mast s balzamom i vec je hrapavo na dodir, ko da je oguljena koza na tockicama. A ima zadnjih dana skroz rijetku kakicu, ko proljev skoro i ocito ju nagriza. Micica moja, ocito ju boli 😢
Ja ju kupam svaki drugi treci dan, kada napuni 3mj mislim svaki dan i tad cemo poceti stvarati rutinu neku jer joj sad nista ne znaci svaki dan kupanje jer ne zaspe nakon kupanja 🙄 mazem s jgl kremom i nema nikakav osip za sada al ja stavim puno kreme vec sam potrosila 2 velike kreme nezz koliko ima u njoj i 2 male od 200ml i sad 3-cu malu kojoj ima 150ml i vec pola potrosila.. Kad se pokaka pelenu odma minjam.. Da promjenis kremu mozda joj ne pase ako je s balzamom
Nama je na otpustu ispao pupak, al je jos dugo doma isto bilo malo krvavo unutra, ostajalo bi na gazi. Cistili octeniseptom i prasili i napokon se smirilo. Kupala je patronazna jednom i mi dva tri puta, inace je onim krpicama mokrim peremo, al sad sam i ja mislila tako mozda 3 put tjedno max.
Bas joj vidjela suhu kozicu na nogama pa mazala barem uljem i odmah proslo, al eto brine me taj osip na guzicici.
Luce to je jedini C&A, al imas i webshop, ja bas gledam neke bozicne stvarcice, divne, postarina je 5-6eur
Ayla to smo u zupanijskoj ljekarni dobili, i obicnu mast i tu mast s balzamom, i rekla patronazna da je ta jos bolja, intenzivnija. Pojavio joj se bio tako osip na otpustu i odmah prosao nakon te kreme, i sad se opet pojavio...
Ma nastojim cesto mijenjati al ona kaka non stop, sad sam je promijenila vec ukakanu dva puta u sat ipo mozda, i evo sad je opet kakila 😂
Znaci stalno guza radi malo po malo...
I ja stavim bas debeli sloj kreme na guzu, ostane onako bijelo, al pelena to odma upije sve.
Evo sad je muz ide presvuc dok ja napokon kavu skuvam, on isao na razgovor za produzit ugovor na poslu, ona plakala, ja je nosala, ruke mi otpale, jela rucak s nogu, ona bljuje, zamalo mi projektil u rucku zavrsio 😅 i sve si mislim jbt kako cu ja kad se on vrati na posao ovih dana, kuca ce mi bit kaos, a necu si moc ni dorucak napravit 😐😳🤣
Aylato smo u zupanijskoj ljekarni dobili, i obicnu mast i tu mast s balzamom, i rekla patronazna da je ta jos bolja, intenzivnija. Pojavio joj se bio tako osip na otpustu i odmah prosao nakon te kreme, i sad se opet pojavio…
Ma nastojim cesto mijenjati al ona kaka non stop, sad sam je promijenila vec ukakanu dva puta u sat ipo mozda, i evo sad je opet kakila 😂
Znaci stalno guza radi malo po malo…
I ja stavim bas debeli sloj kreme na guzu, ostane onako bijelo, al pelena to odma upije sve.
Evo sad je muz ide presvuc dok ja napokon kavu skuvam, on isao na razgovor za produzit ugovor na poslu, ona plakala, ja je nosala, ruke mi otpale, jela rucak s nogu, ona bljuje, zamalo mi projektil u rucku zavrsio 😅 i sve si mislim jbt kako cu ja kad se on vrati na posao ovih dana, kuca ce mi bit kaos, a necu si moc ni dorucak napravit 😐😳🤣
A nezz onda sto bi moglo biti jer se nisam susrela ili da promjenis kremu nezz bas.. Moja jednom dnevno a volila bi da makar 2 put koliko jede 😁😁 to ti tako s pocetka moja je znala cesto bljuckat nekad malo a nekad sam mislila da sve sto pojede 😂😂 moj na pocetku uopce nije uzimo godisnji niti bio s menom doma, majka je dolazila jednom dvaput dnevno al ona je samo spavala 😂😂 sad mi je potrebniji kad ona bude duze budna al godisnji mu zavrsio sad smo osudene jedna na drugu ajd dan i nekako prezivim ali noc me ubije kad nece da spava
Nasa je ok po noci, a ako se uznemiri onda je ostavim da spava s nama nakon sto jede. Al nezz sta joj je danas, nije od jutros zaspala, mozda sve skupa pola sata-sat, inace jako uspavana beba, nekad je nemos probudit pola dana 😅
Cure, ne znam kako vama ali meni se danas stalno spava. Bila s frendicom na kavi do 11h, ubila oko do 13h. Sad surfam po mobu i oci mi se samo sklapaju. Ova kisa isto ne pomaze. Mm je otisao s malom na interliber, a ja samo selim s kauca na krevet i obratno. Cak sam lijena otici do ducana 250m a jede mi se pizza za veceru.
Terminuse, jel se dogadja kaj kod vas? Kod mene danas par bh kontrakcija i to je to. Gospodicni se jos ocito ne ide van.
Nista se ne desava… sredila kucu odspavala malo
otusirala se oprala kosu i etoo vratila se na kutnu 😂😂 bome ni mojoj koliko su svi govorili da cu ranije etoo ima mica svoj dan kad ce izaci i sta ju briga
mi ni necemo imati nikakvih simptoma samo ce nas spicit 😊
Tako si i ja mislim, samo budu odjednom htjele van 😊.
Ja na kraju izasla malo prosetati do Spara po pizzu, tako mi se jela da sam morala otici i bas mi je pasalo malo setnje po hladnom zraku
Jos par pitanja... ionako nam je mrtvo ovdje 😅
Jel dizete bebu da podrigne nakon svakog hranjenja ili ne? Ja nastojim, al ona tako slatko zaspe na cici, i sad kad nije nikako spavala danas sad ako je podignem na rame odmah ce se budit, a ako ne podrigne onda ce bljucat 😐
Nisam pametna vise
I koje skarice za nokte i cetku za kosu imate za bebe? Mi jos nismo kupili
Jos par pitanja… ionako nam je mrtvo ovdje 😅
Jel dizete bebu da podrigne nakon svakog hranjenja ili ne? Ja nastojim, al ona tako slatko zaspe na cici, i sad kad nije nikako spavala danas sad ako je podignem na rame odmah ce se budit, a ako ne podrigne onda ce bljucat 😐
Nisam pametna vise
I koje skarice za nokte i cetku za kosu imate za bebe? Mi jos nismo kupili
Moju smeta ako ne rutne a treba joj dugo i onda cim rutne krene stucavica koja traje po 15 min, srce mi se kida to slusat.
Skarice sa tupim vrhom a cesljeve sam kupila komplet u dm
I moja stuca svaki put, al nista to... srce kidaju oni placevi kad je sva crvena i neutjesna od grceva 😢
Nasa je ok po noci, a ako se uznemiri onda je ostavim da spava s nama nakon sto jede. Al nezz sta joj je danas, nije od jutros zaspala, mozda sve skupa pola sata-sat, inace jako uspavana beba, nekad je nemos probudit pola dana 😅
I meni se to desavalo al zato bi onda drugi dan cijeli dan prespavala jedi i zaspi
Sortiraj odgovore
Najstariji