Istina, bome im se neda vanka....
Mene sve hvata menstrualni bolovi prek noci, po danu preponski, dole u cervixu streca ko da se ubodi dogadjaju, sinoc mislili da nest krenulo da vodenjak visoko pukao ali nista lazna uzbuna ocito je malena samo dodatno pritisnula mjehur, tako da i danas loptica ne gine kao jucer mozda za finale.
Sta je s nama zenama, kad se veselimo boli 🙈🙈🙈🙈🙈
Cure hvala na preporukama za kolica.
Lolly i Loptica vi spominjete da ste koristile kisobran kolica od nule pa mi to bas nije najjasnije. Znaci realno se i kisobran kolia mogu koristiti od rodenja djeteta ali s obzirom da ce moje biti rodeno zimi pozeljno je uzeti neka s kosarom ili? 🤔
Jutro cure, ja ko da me vlak pregazio, beba partijala od 20h sinoc do 6h, samo plakanje i papanje i nervoza, ja i tata se izmijenjivali, tek sam u 6 legla, i u 8ipo budjenje, gladna beba. Od tad nisam vise oka sklopila, a ona spava na krevetu kod nas, uziva.
Mene od jucer opet stomak boli i oko reza, nezz jel zbog setnjice prekjucer otislo sve 1 korak unazad, ili mozda od promjene vremena 😑
Jos od Klavocina zaboli stomak ugh.
Pikulice tvrdoglava beba 😂 a sto kazes, kako se zene vesele boli (porodu) 😂😂😂
Kad se sitim svog uzbudjenja i tipkanja po forumu, pa na kraju ajme meni sta me spopalo 😅
Haha Aurora digestive keks je glavni, meni otkad sam dosla doma stoji iznad krveta 😂😂
I svako jutro prvo sredim dva digestiva prije antibiotika, pa tokom dana jos koji kako lezim i dojim. To je ono all day every day must have 😂
I ja se nadam da je ovo bilo samo jucer, jer je prekjucer se budila samo u 4 i 8 ujutro pa se mi naspavali ko kraljevi hah
Jel se kaze da kad je fontanela udubljena da je beba dehidrirana?
Jer mojoj je jutros u zoru tako bila vise udubljena, a iscidila me do kraja i davali joj izdojeno na bocicu. A evo sad nakon jednog papanja gledam sve ravno lijepo. Nista mi nije jasno.
Il od pustog plakanja se moze udubit?
Jel se kaze da kad je fontanela udubljena da je beba dehidrirana?
Jer mojoj je jutros u zoru tako bila vise udubljena, a iscidila me do kraja i davali joj izdojeno na bocicu. A evo sad nakon jednog papanja gledam sve ravno lijepo. Nista mi nije jasno.
Il od pustog plakanja se moze udubit?
Udubi se malo i prije jela, normalno je to, ne znaci odmah dehidraciju
Ja jutros isla na hitnu 🙈
Bio mi nesto visi tlak i jedna noga vise natecena od druge, pa sam se uplasila
Tamo su mi sve zivo ispregledali i hvala bogu sve je ok, pa nisam dobila barkod, nego me evo doma 😁
Kod njih je bio 130/80, pa 120/80
A doma 140-150/90-95
A sad jel se spustio ili ovaj moj digitalac zeza tesko je reci. Inace mi doma ako i bude mrvicu veci za 5 min bude dobar, a ovo sam bas mjerila kroz pol sata u stalno visok bio
U vezi ovih zamjena beba… Puno mama mi je ovdje reklo da tesko mozes fulat svoje dijete pa cu vidjet dali je tako…. Ono sto vidim je da bebe su razlicite…. Neke drasticno a neke su bas slicne… Kazem vise na ovu temu kad rodim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jeja radjaona je puna, vise srece drugi put bas je ludnica 🙈🙈🙈🙈
A ja u sobi kao u apartmanu, milina… Vicem, plesem pjevam, glasno razgovaram jer tako inace pricam, otvorim prozor da provjetrim bez nekog gundjanja… Bas su me pocastili 🥰🥰🥰
Si sama.u sobi?
Jesam docekala sam i to 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
😀 supika 👍 stvarno ko apartman. Jel iznajmljujes ostale krevete? Doc ce ti jeja uskoro 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji