U vezi ovih zamjena beba... Puno mama mi je ovdje reklo da tesko mozes fulat svoje dijete pa cu vidjet dali je tako.... Ono sto vidim je da bebe su razlicite.... Neke drasticno a neke su bas slicne... Kazem vise na ovu temu kad rodim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jeja radjaona je puna, vise srece drugi put bas je ludnica 🙈🙈🙈🙈
A ja u sobi kao u apartmanu, milina... Vicem, plesem pjevam, glasno razgovaram jer tako inace pricam, otvorim prozor da provjetrim bez nekog gundjanja... Bas su me pocastili 🥰🥰🥰
Ayla, koliko bi malena popila kad je spavala preko 9h?
Moj uglavnom spava 3, max 4h. Jednom je spavao 5. Sad mu je mjesec ipo.
Mislim da nema potrebe buditi bebu, ako dobro napreduje i sve je ok. Moj je u početku imao nizak šećer pa smo morali paziti da ne spava više od 3h, ali ta faza nije dugo trajala. Sad spava, proizvodi nevjerojatne zvukove. lol
A što se tiče zamjene beba, sad mi se to čini nevjerojatno. Prije su mi sve bebe bile iste.
Netko je pitao za kolica. Ja imam Cam, kišobran koja idu od 0, ali i jedna posuđena Cam s košarom. Ta su za moj ukus preogromna i teška zato mi ta opcija nije bila u igri kad sam kupovala. Mi nemamo lift niti previše prostora u gepeku, a uglavnom sam sama tijekom dana pa ne bih mogla mrdnut s takvim ogromnin kolicima. Tako da treba sve okolnosti uzeti u obzir prilikom kupnje.
Ayla, koliko bi malena popila kad je spavala preko 9h?
Moj uglavnom spava 3, max 4h. Jednom je spavao 5. Sad mu je mjesec ipo.
Mislim da nema potrebe buditi bebu, ako dobro napreduje i sve je ok. Moj je u početku imao nizak šećer pa smo morali paziti da ne spava više od 3h, ali ta faza nije dugo trajala. Sad spava, proizvodi nevjerojatne zvukove. lol
A što se tiče zamjene beba, sad mi se to čini nevjerojatno. Prije su mi sve bebe bile iste.
Bas nemam pojma i ne pratim koliko navecer jede al mislim da oko 150-180 nevjerujem da vise i kad se probudi to je ludnica koliko je gladna i odmah joj napravim 150 i pojede za cas uz 3 put dizanje da podrigne jer bi sve oslo van koliko brzo pojede i onda pol sata, sat druzenja i onda jos odspava 2,3h al to je sve kako kada a sad mi spava po 7h u komadu preko noci
Ayla,koliko je jela tvoja curka kad je imala 1 mj i koliko cesto je trazila? Jel se drzis onoga u tablici sta pise?
120-150 kako kada, kod mene nema pravila kad je gladna dobije papati jer place od gladi 😂 al kako je ona spavala po 3,4h pa jela pa pregladni i tako u krug… Ali sada je smanjila jelo ne trazi tako cesto i ne pojede mi sve
Tako i ja dam kad trazi…nekad mi izgleda puno pa se bojim da mu nije previse, ali opet ne bi trazio da nije gladan
A men su tako u bolnici rekli kad je gladno da dadem jesti pa tako u radim, da je previse onda bi povracalo sto ne
Pa da, bljucne visak svakako. 🤷 ja isto dam kad je gladan, iako mi se znalo ucinit da je previse, al on ss makne ak nece 😀 il ak se prejede, izbljuje onda 😒
E, da, nama je neku noc malac odrapio 4,5 sata i muz se probudio zabrinut pa smo ga budili da jede…jel treba buditi? Nama su na tecaju rekli🤣 da ne vole da bebe spavaju vise od 4 sata. A bas smo se mogli naspavati, spavao je kao top😊
Ja bi ga na tvom mjestu pustila da spava jos malo. Normalna je beba, nije ispod 3kg, nema zuticu, nema temperaturu, dobiva na kilazi, presao je mj dana, pa bi ga ostavila jedno 5,6sati. 🤷 al ja nisam medicinske struke, a ovo sa tecaja mislim da si rekli za malu bebu, cim se rodi 🤔
U vezi ovih zamjena beba… Puno mama mi je ovdje reklo da tesko mozes fulat svoje dijete pa cu vidjet dali je tako…. Ono sto vidim je da bebe su razlicite…. Neke drasticno a neke su bas slicne… Kazem vise na ovu temu kad rodim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jeja radjaona je puna, vise srece drugi put bas je ludnica 🙈🙈🙈🙈
A ja u sobi kao u apartmanu, milina… Vicem, plesem pjevam, glasno razgovaram jer tako inace pricam, otvorim prozor da provjetrim bez nekog gundjanja… Bas su me pocastili 🥰🥰🥰
Si sama.u sobi?
Ayla,koliko je jela tvoja curka kad je imala 1 mj i koliko cesto je trazila? Jel se drzis onoga u tablici sta pise?
120-150 kako kada, kod mene nema pravila kad je gladna dobije papati jer place od gladi 😂 al kako je ona spavala po 3,4h pa jela pa pregladni i tako u krug… Ali sada je smanjila jelo ne trazi tako cesto i ne pojede mi sve
Tako i ja dam kad trazi…nekad mi izgleda puno pa se bojim da mu nije previse, ali opet ne bi trazio da nije gladan
A men su tako u bolnici rekli kad je gladno da dadem jesti pa tako u radim, da je previse onda bi povracalo sto ne
Pa da, bljucne visak svakako. 🤷 ja isto dam kad je gladan, iako mi se znalo ucinit da je previse, al on ss makne ak nece 😀 il ak se prejede, izbljuje onda 😒
Pa da zato se ne opterecivam s time i bas citala ljetne kazu da bebe manje jedu i manje dobivaju tako da mislim da je to sve ok
Pa da zato se ne opterecivam s time i bas citala ljetne kazu da bebe manje jedu i manje dobivaju tako da mislim da je to sve ok
Ma da, ne moze ni stalno tak puno dobivat. Nekad ode u duzinu, nekad i kilazu 😊😂
Ma da, ne moze ni stalno tak puno dobivat. Nekad ode u duzinu, nekad i kilazu 😊😂
Pa da al je sve u granicama pa nemos dijete drzat gladno, mora papati pa ce lakse zaje 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji