I moja se napokon smirila prije sat vremena i legli muz i ja zaspat, za 20min je pocela stenjat, onda je kakala pa blazeno zaspala, pa je opet pocela stenjat i isprdila se onako konjski ko odrasla osoba i mi pukli od smijeha 😂
I onda je ogladnila i evo ja na meni.
A ja spavala od 6-8 jutros 😭
Muz otisao u spizu za rucak i kupit one babytol kapsule jer su nam rekli od 2tt da uvodimo. I kaze “mozda poslije uspijemo” 😂
Kad se sjetim donedavno onih netflix and chill dana hahahha, uz tv do 3 ujutro, pa spavanje do 10-11-12 💕🤪
Prati si stanje nakon babytola, moj je imao grceve od njih 😡 sad je na oleovitu, al to je samo D3, nema vitamin K.
Venus hvala. Ma ne sikiram se zbog produzenog boravka, samo neka mi je on dobro. Dojim i to sam jako sretna da nam zasad ide. Hvala na tjesenju. Super da tebi ide dojenje unatoc carskom.
Ovdje te na viziti bas i ne pitaju nista nego kako ste i bace pogled. Kako sam vec prekjucer ja bila kao za otpust vise me ne gledaju. Nije mi nitko gledao trbuh za dijastazu. Zna netko nesto o tome, o stezniku?
Na sv duhu recimo ide fizijatrica i gleda svima jel ima dijastaze, sto sam skuzila da kod drugih nije bas praksa
Al s druge strane dolje nitko ni ne zaviri, samo pitaju jeste dobro i aj bok
Nejdu vise. Moras se kao narucit za 2 tjedna i tam doc na pregled. Ja nisam jos 🙈
Bok cure.
Preletila par stranica da vidim kako ste, klinci zaspali pa se bacam na ciscenje. Trebam sat vremena da sredim sve jer ne mogu se opustiti.
4.11. lijepo zvuci, cekamo i ovu noc da krene nesto 🙈🥰
Kak se blizi kraj i ta neizvjesnost me drzi 'kad ce', crvici me grizu pa jel mogu ja to, jel ce sve biti ok i tako.... Izgleda da nije bitno koji ti je put :)
Frajla kak si ti u vezi toga? 😌
Bok cure.
Preletila par stranica da vidim kako ste, klinci zaspali pa se bacam na ciscenje. Trebam sat vremena da sredim sve jer ne mogu se opustiti.
4.11. lijepo zvuci, cekamo i ovu noc da krene nesto 🙈🥰
Kak se blizi kraj i ta neizvjesnost me drzi 'kad ce', crvici me grizu pa jel mogu ja to, jel ce sve biti ok i tako…. Izgleda da nije bitno koji ti je put :)
Frajla kak si ti u vezi toga? 😌
Mene je i ovaj put vise frka kako ce sve biti poslje poroda nego samog poroda 😏
Drzom fige da ti se sto prije pokrene 🤞
Istina, bome im se neda vanka….
Mene sve hvata menstrualni bolovi prek noci, po danu preponski, dole u cervixu streca ko da se ubodi dogadjaju, sinoc mislili da nest krenulo da vodenjak visoko pukao ali nista lazna uzbuna ocito je malena samo dodatno pritisnula mjehur, tako da i danas loptica ne gine kao jucer mozda za finale.
Sta je s nama zenama, kad se veselimo boli 🙈🙈🙈🙈🙈
Mislim da je danas vas dan😊. Prosli su svi ovi spuki datumi i vrijeme je da se pokrenete😜
Nije nit dns 😭
Dodje mi da odem kuci... Beba se pokrenula mrdulji se a otvorenost mi bas nista ne znaci...
Imam kontrakcije na dnu trbuha ali nije to to iako me rastura...
E za sveti Duh sam cula to za fizijatricu.
Sad opet imam pitanje. Da li je sad pretpplo za medo odijelce i ipod body dugi rukav? Svekrva mi priprema robicu jer eto nazalost nisam stigla pa da ju ne maltretiram puno s objasnjavanjem.
Pikulice nisam u toku. Otvorila si se? Meni su prek noci bile lagane kontrakcije, a sutra pocele jace.
E za sveti Duh sam cula to za fizijatricu.
Sad opet imam pitanje. Da li je sad pretpplo za medo odijelce i ipod body dugi rukav? Svekrva mi priprema robicu jer eto nazalost nisam stigla pa da ju ne maltretiram puno s objasnjavanjem.
Mislim da nije pretoplo....ako i bude vruce uvjek mozes skinuti medu i pokriti bebu s njim ili dekicom
Frajla zbog hormona, dojenja, starijeg sina?
Meni je bilo jedno vrijeme bas tesko jer necemo imati bas nikakvu pomoc. Ali proslo me. Nakuhala sam nesto pa zamrznula, jednostavno nesto ce muz, imamo i razne dostave 🙈
I meni je muka kad se sjetim hormona i suza, ali ali proci ce i to. Samo da krene vise 🙄
Pikulica danima osjecam bh, ali nista. Jos malo nam samo strpljivosti treba. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji