Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2019. 16:36

Noemi1

ayla

Frajla

Btw. sad kad je vecina rodila, koliko su vam vjerojatne one price kad netko ode doma s tudim djetetom? Bilo je recimo nedavno bas hmmm 🤔 u bosni ili tako negdje u susjedstvu, pa se svugdje pisalo o tome.
    I jos onak mama je kao sestru uvjeravala da je njena beba imala vise kose 😳
    Meni to skroz nevjerojatno. Pa vec prvi put kad su ih donosili (nas 3 smo rodile u kratko vrijeme, pa su djecu skupa donjeli) odma sam znala koji je moj, nema tu zabune i mozda je, mozda nije

Ja kad sam rodila bila je samo jedna beba i drugi dan poslje mene je cura rodila i sestra odvela bebe na presvlacenje i zamine moju i od cure bebu 😂😂 ja sam spavala a cura je skuzila i jos sestra kaoo ma nemoguce mislis se sto bi da svaki dan imas po 10 novih beba a ne sve ukupno 3 na odjelu 😂😂😂 al nemos moju zamijeniti kad je bila najmanja 😊😊

Ajmee 😱 pa jesu nesposobni. Stvarno sta kad imaju 10 beba😬

Frajla

Ma ovi su bas odnjeli djete kuci, nije to bilo na 5 minuta
    https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/sokantno-iskustvo-majkama-su-u-bolnici-zamijenili-bebe-618759

😱😱😱

A nemaju bas 😂

02. Studeni 2019. 16:43

DijMar

Ayla,koliko je jela tvoja curka kad je imala 1 mj i koliko cesto je trazila? Jel se drzis onoga u tablici sta pise?

120-150 kako kada, kod mene nema pravila kad je gladna dobije papati jer place od gladi 😂 al kako je ona spavala po 3,4h pa jela pa pregladni i tako u krug... Ali sada je smanjila jelo ne trazi tako cesto i ne pojede mi sve

• Noemi1
    02. Studeni 2019. 16:48

ayla

Noemi1

ayla

Frajla

Btw. sad kad je vecina rodila, koliko su vam vjerojatne one price kad netko ode doma s tudim djetetom? Bilo je recimo nedavno bas hmmm 🤔 u bosni ili tako negdje u susjedstvu, pa se svugdje pisalo o tome.
    I jos onak mama je kao sestru uvjeravala da je njena beba imala vise kose 😳
    Meni to skroz nevjerojatno. Pa vec prvi put kad su ih donosili (nas 3 smo rodile u kratko vrijeme, pa su djecu skupa donjeli) odma sam znala koji je moj, nema tu zabune i mozda je, mozda nije

Ja kad sam rodila bila je samo jedna beba i drugi dan poslje mene je cura rodila i sestra odvela bebe na presvlacenje i zamine moju i od cure bebu 😂😂 ja sam spavala a cura je skuzila i jos sestra kaoo ma nemoguce mislis se sto bi da svaki dan imas po 10 novih beba a ne sve ukupno 3 na odjelu 😂😂😂 al nemos moju zamijeniti kad je bila najmanja 😊😊

Ajmee 😱 pa jesu nesposobni. Stvarno sta kad imaju 10 beba😬

Frajla

Ma ovi su bas odnjeli djete kuci, nije to bilo na 5 minuta
    https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/sokantno-iskustvo-majkama-su-u-bolnici-zamijenili-bebe-618759

😱😱😱

A nemaju bas 😂

Sva sreca 😂

02. Studeni 2019. 16:50

Ja bi svoju bebu prepoznala medu njih 100 definitivno imala je tako malu slatku glavicu a sad je jos slada kad je dobila obrazčiće 😊😊 

• Noemi1
    02. Studeni 2019. 16:52

ayla

Ja bi svoju bebu prepoznala medu njih 100 definitivno imala je tako malu slatku glavicu a sad je jos slada kad je dobila obrazčiće 😊😊

😍 haha daa, bas je finoo poljubit ih u taj mekani obrasciic 😁

02. Studeni 2019. 17:50

Noemi1

ayla

😍 haha daa, bas je finoo poljubit ih u taj mekani obrasciic 😁

Daa, nesto predivno 🥰🥰 

PatyDi
    02. Studeni 2019. 17:51

ayla

DijMar

Ayla,koliko je jela tvoja curka kad je imala 1 mj i koliko cesto je trazila? Jel se drzis onoga u tablici sta pise?

120-150 kako kada, kod mene nema pravila kad je gladna dobije papati jer place od gladi 😂 al kako je ona spavala po 3,4h pa jela pa pregladni i tako u krug… Ali sada je smanjila jelo ne trazi tako cesto i ne pojede mi sve

Tako i ja dam kad trazi...nekad mi izgleda puno pa se bojim da mu nije previse, ali opet ne bi trazio da nije gladan

02. Studeni 2019. 19:33

DijMar

ayla

DijMar

120-150 kako kada, kod mene nema pravila kad je gladna dobije papati jer place od gladi 😂 al kako je ona spavala po 3,4h pa jela pa pregladni i tako u krug… Ali sada je smanjila jelo ne trazi tako cesto i ne pojede mi sve

Tako i ja dam kad trazi…nekad mi izgleda puno pa se bojim da mu nije previse, ali opet ne bi trazio da nije gladan

A men su tako u bolnici rekli kad je gladno da dadem jesti pa tako u radim, da je previse onda bi povracalo sto ne

02. Studeni 2019. 19:35

Aurora87

E, da, nama je neku noc malac odrapio 4,5 sata i muz se probudio zabrinut pa smo ga budili da jede…jel treba buditi? Nama su na tecaju rekli🤣 da ne vole da bebe spavaju vise od 4 sata. A bas smo se mogli naspavati, spavao je kao top😊

Ja svoju nikad nebudim, znala mi je po 9,10,11h odspavati i nisam ju budila osim kada smo ju cijepili pa da provjerim dali ima temp.. Al moja je na ad pa ju zato pustam da dojim najvjerojatnije nebi toliko spavala a i nebi mogla punih sisa biti 

• Pikulica19
    02. Studeni 2019. 20:01

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Frajla

Jutro
    Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
    Dinah sretno, nek se sto prije pokrene 🤞
    Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
    Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
    Supergirl dobro nam dosla.
    Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno

A bome tako, vec znam ko kako radi, akonsam se skompalans zenskom onda znam otprilike i kad ce kuci, sve mogucnosti skoro zasto bi zbog bebe produzili boravak itd. Da, imaju te s bar cod-om 😬
    To ti je ako setkaras bolnicom ili hodas po vani ili se izgubis da znaju tko si i s kojeg odjela 🙈
    Bome nisam isla testirati to 🤣🤣🤣🤣
    🤣🤣🤣

De vi se zezate? 😮hahah sta stvarno imate barcodove? Kod nas imas neku gumenu s brojem napisanim i ti i beba isti broj. Pa su mom malom izgubili tu narukvicu na kupanju, pa je bila potraga za narukvicom, zato sto ne moze ni kuc bez narukvice, al nisu nasli. Reko dobro, pa sta sad, stavite mu novu i cao. Na kraju mu stavili novu 🤷

Ne, ne te narukvice vec kad te prime na bilo koji od odjela… A kad rodis dobijes jos dodatno bebica i ti s brojem lijepo 🥰….

Ahaa, dobijes i dodatnu jos 😁
    Nakite vas ko na kirvaju 🤣

Narukvice zvec zveckaju.... e al zanimljivo kak zveckaju zavrsetci tih cjevcica kad im dole baloncice stave za otvaranje... Ko zvoncari 🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.