Hhah, ne mislim da je hranjiv al eto, dobro dodje 😂😂
Ja uzmem nekad integralni u dmu, jos je ukusniji
I moja se napokon smirila prije sat vremena i legli muz i ja zaspat, za 20min je pocela stenjat, onda je kakala pa blazeno zaspala, pa je opet pocela stenjat i isprdila se onako konjski ko odrasla osoba i mi pukli od smijeha 😂
I onda je ogladnila i evo ja na meni.
A ja spavala od 6-8 jutros 😭
Muz otisao u spizu za rucak i kupit one babytol kapsule jer su nam rekli od 2tt da uvodimo. I kaze “mozda poslije uspijemo” 😂
Kad se sjetim donedavno onih netflix and chill dana hahahha, uz tv do 3 ujutro, pa spavanje do 10-11-12 💕🤪
Ja jutros isla na hitnu 🙈
Bio mi nesto visi tlak i jedna noga vise natecena od druge, pa sam se uplasila
Tamo su mi sve zivo ispregledali i hvala bogu sve je ok, pa nisam dobila barkod, nego me evo doma 😁
Super da je sve ok.. Je li pijes tablete za pritisak? Moj je bio u petak 150/100 i od tad pijem dvije dnevno i eto sutra cu u bolnicu, pa cemo vidjeti sta ce kod njih biti... Uz terapiju mi je skocio pritisak i natekla sam sva, tako da mi bolnica ne gine 😒.. Sta su ti radili sve?
Frajla nek si ti provjerila, uvijek bolje biti miran i “dosadjivati” doktore nego razbijati glavu
Joj i meni je dan koma, dusa mi spava. Jucer mi bio predugacak dan a nisam spavala uopce tijekom dana i zasoala iza ponoci. A ustala negdje 5, pola 6. Ne mogu izdrzati ocito dan a da s malim jednu turu ne odspavam. A on danas bas spava po pola sata, sat i nikako da ulovim.
Ja sam isto danas pospana. Legla pored malog na krevet da on zaspi i znam koliko je sati, budim se on jadnicak zaspao, a nisam ga pokrila. Pogledam na sat, tacno 15 min spavala 😄, ne znam kako sam se probudila.. Evo i sad posla imam, a najradije bih spavala 🙈
Frajla jesu ti rekli do čega bi moglo biti?
Sto? Tlak? Pa nisu nist posebno rekli, cijelo vrijeme imam granicni
Njima je bitno da nije preeklampsija i da je sve ok s bebom
Ja jutros isla na hitnu 🙈
Bio mi nesto visi tlak i jedna noga vise natecena od druge, pa sam se uplasila
Tamo su mi sve zivo ispregledali i hvala bogu sve je ok, pa nisam dobila barkod, nego me evo doma 😁
Super da je sve ok.. Je li pijes tablete za pritisak? Moj je bio u petak 150/100 i od tad pijem dvije dnevno i eto sutra cu u bolnicu, pa cemo vidjeti sta ce kod njih biti… Uz terapiju mi je skocio pritisak i natekla sam sva, tako da mi bolnica ne gine 😒.. Sta su ti radili sve?
Uh, to je stvarno visoko ako ti je tako kroz duze vrijeme
Nisam bila na pravoj terapiji za tlak, samo na aspirinu do 36 tt, on bi kao treba prevenirati eklampsiju....
Mjerili su mi tlak par puta, urin (u lab, ne samo na trakicu), 2 epruvete krvi su uzeli, napravili ctg, uzv i vaginalni pregled (samo prstima)
Cure mi smo u bolnici, zutica. Vidjet cemo sutra sta kazu.
Da li su vama iz vas ispadai veci ugrusci?
Cure hvala na preporukama za kolica.
Lolly i Loptica vi spominjete da ste koristile kisobran kolica od nule pa mi to bas nije najjasnije. Znaci realno se i kisobran kolia mogu koristiti od rodenja djeteta ali s obzirom da ce moje biti rodeno zimi pozeljno je uzeti neka s kosarom ili? 🤔
To su kolica koja imaju poziciju prilagođene da beba odmah može u njima biti. E sad, puno njih smatra da moraju imati košaru, pogotovo ako je zimska beba, iako se navodno košara ne koristi dugo. Moji kriteriji su bili da mogu koristiti ta kolica sama jer sve što je preglomazno, niti mogu iznijeti (nemamo lift), niti ubaciti u gepek bez da razmontiram kotače i sl. tako da to jednostavno nije dolazilo u obzir. Rodila sam sredinom 9.mj. a evo, vrijeme nas je poslužilo. Imam dobru zimsku vreću za kolica, ne planiram satima gaziti po snijegu i kiši tako da se nadam da će biti ok. Ta velika kolica s košarom koja smo posudili mi stoje u dnevnom boravku i s obzirom koliko su teška, nema šanse da ih spuštam nekoliko katova bez lifta. Uzmi u obzir svoj stil života, gdje živiš, koliko snage imaš za nositi i u dućanu isprobaj pa vidi koliko su ti lagana, teška, stanu li ti u auto itd.
Cure mi smo u bolnici, zutica. Vidjet cemo sutra sta kazu.
Da li su vama iz vas ispadai veci ugrusci?
Bas mi je zao za produzenu bolnicu....al dobro, bude proslo za koji dan
Mislim da je to normalno, ali pitaj svakako u viziti, ako je nesto sumnjivo bolje da pogledaju dok si jos tamo
Jesu provjeravali bebi bubrege? Jel to sve ok za sada?
Sortiraj odgovore
Najstariji