Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    03. Studeni 2019. 17:39

Cure kako susite bebinu robu sad kad je frisko, kisa i vlaga? Jel moze susilica il ce skupit robicu?

• Kengurica
    03. Studeni 2019. 17:39

Pa taman smo sutra trebali imati nefrologa i valjda cemo ga imati (nisu ni oni sigurni), odnosno pregled nefrologa tako da sam znala da ostajemo duze, ali zbog zutice bi moglo i jos duze biti. Vidjet cemo. Mali je poceo dobivati ja tezini i kazu da je sve ostalo uredno. 
    Rekle su mi sestre da pratim ugruske, ako su precesti kazem. Imala sam dva veca u dva dana. Budem sutra pitala. 

Venus
    03. Studeni 2019. 17:42

Kengurice brzo ce to proc malcu, ja sam bila od ned-petka u bolnici zbog carskog, beba je bila na granicnim vrijednostima zutice, na otpustu 185. Al za par dana doma ko nova, izvodili smo je po 5-10min u dvoriste na sunce. Uz dojenje i mokrenje bilorubin brzo opada. 

Meni je nakon carskog samo prva dva dana islo onako jace crveno, a poslije stalno neko narancasto vodenastije krvarenje. Al u bolnici bi dobila “odljev” nakon dojenja i kontrakcija, pogotovo ako bi sjedeci dojila bebu. Obicno te doktori na viziti upitaju za krvarenje pa reci sve sto nisi sigurna

• Kengurica
    03. Studeni 2019. 18:05

Venus hvala. Ma ne sikiram se zbog produzenog boravka, samo neka mi je on dobro. Dojim i to sam jako sretna da nam zasad ide. Hvala na tjesenju. Super da tebi ide dojenje unatoc carskom.
    Ovdje te na viziti bas i ne pitaju nista nego kako ste i bace pogled. Kako sam vec prekjucer ja bila kao za otpust vise me ne gledaju. Nije mi nitko gledao trbuh za dijastazu. Zna netko nesto o tome, o stezniku?

Venus
    03. Studeni 2019. 18:40

Nije ni meni nitko gledao trbuh, a kako je bio carski doslovno nista ne gledaju, udju u sobu, kako ste i pogledaju imamo li jos sta terapije za pit i adio.
    Meni ne patronazna rekla nakon mjesec dana steznik, al neznam ni kakav ni gdje kupiti. Znam da imaju oni kao “wrap” sta se na cicak zakace, a imaju i one duboke steznik gacice, kao bapske. 

• Loptica10
    03. Studeni 2019. 18:45

Kengurica

Venus hvala. Ma ne sikiram se zbog produzenog boravka, samo neka mi je on dobro. Dojim i to sam jako sretna da nam zasad ide. Hvala na tjesenju. Super da tebi ide dojenje unatoc carskom.
    Ovdje te na viziti bas i ne pitaju nista nego kako ste i bace pogled. Kako sam vec prekjucer ja bila kao za otpust vise me ne gledaju. Nije mi nitko gledao trbuh za dijastazu. Zna netko nesto o tome, o stezniku?

Nama je dolazila fizijatrica i pokazala jednu vježbu koju možemo radit od 10.dana nakon carskog reza, kao najkasnije početi 14.dan. I ona nam je tada pogledala i trbuh i rekla tko treba steznik, tko ne. Pogleda taj neki razmak na trbuhu dok ležiš. Meni je rekla da ne. Ja sam rodila u Vinogradskoj. Kad sam 1.rodila nije nam nitko dolazio. 🤷‍♀️

Venus
    03. Studeni 2019. 18:57

Loptice o kojoj vjezbi je rijec, meni je danas tocno 2tt od poroda. Al mene iznad reza nekih 5-10 cm p na desno od pupka boli unutra pod kozom, onako pece i zateze kad se pomjeram i skvrcim malo.
    Ne znam ni jel smijem sta “vjezbat”?

Frajla
    03. Studeni 2019. 19:14

Kengurica

Na sv duhu recimo ide fizijatrica i gleda svima jel ima dijastaze, sto sam skuzila da kod drugih nije bas praksa
    Al s druge strane dolje nitko ni ne zaviri, samo pitaju jeste dobro i aj bok

• Noemi1
    03. Studeni 2019. 20:12

Venus

I moja se napokon smirila prije sat vremena i legli muz i ja zaspat, za 20min je pocela stenjat, onda je kakala pa blazeno zaspala, pa je opet pocela stenjat i isprdila se onako konjski ko odrasla osoba i mi pukli od smijeha 😂
    I onda je ogladnila i evo ja na meni.

A ja spavala od 6-8 jutros 😭
    Muz otisao u spizu za rucak i kupit one babytol kapsule jer su nam rekli od 2tt da uvodimo. I kaze “mozda poslije uspijemo” 😂

Kad se sjetim donedavno onih netflix and chill dana hahahha, uz tv do 3 ujutro, pa spavanje do 10-11-12 💕🤪

Prati si stanje nakon babytola, moj je imao grceve od njih 😡 sad je na oleovitu, al to je samo D3, nema vitamin K.

Frajla
    03. Studeni 2019. 20:20

Nema pikulice danas 🤔
    Mozda je onaj ananas nesto pokrenuo 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani