Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    03. Studeni 2019. 13:25

Venus

Nigdi nikog, mrtav forum 😰😭
    Nasa inace savrseno mirna beba koja spava 23h u danu i jede svako 2-4h, veceras 8 do sad nije stala plakat i jest. Iscijedila me, nes je muci 😢

Haha ja isto sinoc dosla, rifresam, kad ono nikog 🙁

• Noemi1
    03. Studeni 2019. 13:26

Frajla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

DijMar

ayla

DijMar

Ayla,koliko je jela tvoja curka kad je imala 1 mj i koliko cesto je trazila? Jel se drzis onoga u tablici sta pise?

120-150 kako kada, kod mene nema pravila kad je gladna dobije papati jer place od gladi 😂 al kako je ona spavala po 3,4h pa jela pa pregladni i tako u krug… Ali sada je smanjila jelo ne trazi tako cesto i ne pojede mi sve

Tako i ja dam kad trazi…nekad mi izgleda puno pa se bojim da mu nije previse, ali opet ne bi trazio da nije gladan

A men su tako u bolnici rekli kad je gladno da dadem jesti pa tako u radim, da je previse onda bi povracalo sto ne

Pa da, bljucne visak svakako. 🤷 ja isto dam kad je gladan, iako mi se znalo ucinit da je previse, al on ss makne ak nece 😀 il ak se prejede, izbljuje onda 😒

Pa da zato se ne opterecivam s time i bas citala ljetne kazu da bebe manje jedu i manje dobivaju tako da mislim da je to sve ok

Ma da, ne moze ni stalno tak puno dobivat. Nekad ode u duzinu, nekad i kilazu 😊😂

Sto meni nikad ne ode u duzinu 🤪

Hahahhaha bas to 😂

• Noemi1
    03. Studeni 2019. 13:28

Jeja4

Jutro, kakvo je ovo zatisje, nemam kaj uz kavu citati 😎?
    Kolica imam bertonne, jos iod kceri, 2 u 1, odnosno 3 u 1 su. Kosara se pretvara u sportski dio, lagana su, sklapaju se jednom rukom. Kisobran nismo ni kupovali jer se s godinu dana vise nije htjela voziti u njima,, kupili smart trike pa se u tome vozikala.

Rano si ustala, hahaj dok se ja probudim, skupi se sttanica ☕

• Noemi1
    03. Studeni 2019. 13:33

Frajla

Venus

Jel se kaze da kad je fontanela udubljena da je beba dehidrirana?
    Jer mojoj je jutros u zoru tako bila vise udubljena, a iscidila me do kraja i davali joj izdojeno na bocicu. A evo sad nakon jednog papanja gledam sve ravno lijepo. Nista mi nije jasno.
    Il od pustog plakanja se moze udubit?

Udubi se malo i prije jela, normalno je to, ne znaci odmah dehidraciju

Da da, i gledas fontanelu samo dok lezi beba, a ne kad je uspravna 😊

• Noemi1
    03. Studeni 2019. 13:34

Frajla

Ja jutros isla na hitnu 🙈
    Bio mi nesto visi tlak i jedna noga vise natecena od druge, pa sam se uplasila
    Tamo su mi sve zivo ispregledali i hvala bogu sve je ok, pa nisam dobila barkod, nego me evo doma 😁

Uu hvalaa bogu sve ok, nista jos od otkucavanja 😂😂😂

• Jeja4
    03. Studeni 2019. 13:38

Ne znam kako vi danas, ali ja sam kao da me Sava izbacila, sva nikakva, strgana, razdrzljiva, u glavi zbrcka. Ovaj moj lazljivac od tlakomjera pokazuje oko 130/85. Jedva se ujutro zdepilirala i obrijala noge, objesila ves i otisla s malom u park. Sad sam stavila rucak kuhati, da imam za dva dana, tko zna koliko cu se sutra zadrzati u TA i jos moram po nalaze od antitijela u petrovu 

• Jeja4
    03. Studeni 2019. 14:19

Frajla

Ja jutros isla na hitnu 🙈
    Bio mi nesto visi tlak i jedna noga vise natecena od druge, pa sam se uplasila
    Tamo su mi sve zivo ispregledali i hvala bogu sve je ok, pa nisam dobila barkod, nego me evo doma 😁

Mislim da ti je to od ovog bolesnog vremena vani. Studeni a vani 21 stupanj 🤪. Kao sto sam napisala, ja sam isto danas koma, ali tlak se jos drzi recimo. Bas me zanima koliki ce mi biti sutra u TA. Mene ova juzina ubi, jedino kaj je dobrou svemu, da ce mi se ves brzo osusiti.

• Jeja4
    03. Studeni 2019. 14:20

Noemi1

Jeja4

Jutro, kakvo je ovo zatisje, nemam kaj uz kavu citati 😎?
    Kolica imam bertonne, jos iod kceri, 2 u 1, odnosno 3 u 1 su. Kosara se pretvara u sportski dio, lagana su, sklapaju se jednom rukom. Kisobran nismo ni kupovali jer se s godinu dana vise nije htjela voziti u njima,, kupili smart trike pa se u tome vozikala.

Rano si ustala, hahaj dok se ja probudim, skupi se sttanica ☕

Bit ce da si u pravu 🤣🤣

• Loptica10
    03. Studeni 2019. 15:03

Aurora87

Venus

Haha Auroradigestive keks je glavni, meni otkad sam dosla doma stoji iznad krveta 😂😂
    I svako jutro prvo sredim dva digestiva prije antibiotika, pa tokom dana jos koji kako lezim i dojim. To je ono all day every day must have 😂
    I ja se nadam da je ovo bilo samo jucer, jer je prekjucer se budila samo u 4 i 8 ujutro pa se mi naspavali ko kraljevi hah

Meni u krevetu🙈.
    Prije mi nije bio nesto napet, ali otkad sam rodila je pravi spas😁

I kod nas isto. 🤣😂🤣
    Još malo pa će na reklami za kekse biti mama kako doji dijete! 🤣😂

• Loptica10
    03. Studeni 2019. 15:04

Frajla jesu ti rekli do čega bi moglo biti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.