Cure kako susite bebinu robu sad kad je frisko, kisa i vlaga? Jel moze susilica il ce skupit robicu?
Ja sve rokam u susilicu. Nesto mi se skupilo, a vecina je ostala ista. Ovisi o kvaliteti robice. Iz zare i nexta su mi se bodyici skupili, a iz c&a, h&m,pepka,kika,lidla i kauflanda nisu 😀 al ja bas sve susim i dekice i medo odjelce i skafandere i tetre i partikle i kape, sve sve 😅

Venus hvala. Ma ne sikiram se zbog produzenog boravka, samo neka mi je on dobro. Dojim i to sam jako sretna da nam zasad ide. Hvala na tjesenju. Super da tebi ide dojenje unatoc carskom.
Ovdje te na viziti bas i ne pitaju nista nego kako ste i bace pogled. Kako sam vec prekjucer ja bila kao za otpust vise me ne gledaju. Nije mi nitko gledao trbuh za dijastazu. Zna netko nesto o tome, o stezniku?
Na sv duhu recimo ide fizijatrica i gleda svima jel ima dijastaze, sto sam skuzila da kod drugih nije bas praksa
Al s druge strane dolje nitko ni ne zaviri, samo pitaju jeste dobro i aj bok
Boze bas cudno. Kod nas ne gledaju uopce dijastazu. A dole malo provire na viziti pred polazak doma.

Nema pikulice danas 🤔
Mozda je onaj ananas nesto pokrenuo 😎
Ako je ananas pokrenuo, ja preuzimam zasluge. Ja sam joj otvorila.apetit 🤣

E za sveti Duh sam cula to za fizijatricu.
Sad opet imam pitanje. Da li je sad pretpplo za medo odijelce i ipod body dugi rukav? Svekrva mi priprema robicu jer eto nazalost nisam stigla pa da ju ne maltretiram puno s objasnjavanjem.
Mislim da nije pretoplo….ako i bude vruce uvjek mozes skinuti medu i pokriti bebu s njim ili dekicom
Ne znam di zivis, al mislim da nije pretoplo. Mi jucer furali medo odjece i ispod body i ono jednodjelno odjelce. A danas body i jednodjelno odjelce i skafander 😅 al pirio je vjetar dosta pa zato 😀

Ajlajavi see 🙃.. Sta bi s tebe, da nije sveki sta ucinila? 🤪
😱 hahaha daa fali nam tvoj sveki 😕 nadam se da je ozdravila, pa da imamo sta citat 😜

Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪
Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪
😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔

😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔
Nisam ja pisala o nikakvom ciscenju 😂🤷♀️
Nisam ja pisala o nikakvom ciscenju 😂🤷♀️
Rekla si da te probava mucila sinoc i jutros, nas kak kazu neke zene da je to ciscenje pred poorod 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji