Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    02. Studeni 2019. 22:58

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

DijMar

ayla

DijMar

Ayla,koliko je jela tvoja curka kad je imala 1 mj i koliko cesto je trazila? Jel se drzis onoga u tablici sta pise?

120-150 kako kada, kod mene nema pravila kad je gladna dobije papati jer place od gladi 😂 al kako je ona spavala po 3,4h pa jela pa pregladni i tako u krug… Ali sada je smanjila jelo ne trazi tako cesto i ne pojede mi sve

Tako i ja dam kad trazi…nekad mi izgleda puno pa se bojim da mu nije previse, ali opet ne bi trazio da nije gladan

A men su tako u bolnici rekli kad je gladno da dadem jesti pa tako u radim, da je previse onda bi povracalo sto ne

Pa da, bljucne visak svakako. 🤷 ja isto dam kad je gladan, iako mi se znalo ucinit da je previse, al on ss makne ak nece 😀 il ak se prejede, izbljuje onda 😒

Pa da zato se ne opterecivam s time i bas citala ljetne kazu da bebe manje jedu i manje dobivaju tako da mislim da je to sve ok

Ma da, ne moze ni stalno tak puno dobivat. Nekad ode u duzinu, nekad i kilazu 😊😂

Pa da al je sve u granicama pa nemos dijete drzat gladno, mora papati pa ce lakse zaje 😂

Hahahha bas takoo 😆 eoo bas se proderoo, kao onoo gladaan saam 😅 a jeo prije 2h i sad gutaa jadan ko da nikad jeo nije 😂

• Marijaa.Ika
    02. Studeni 2019. 23:02

ayla

Aurora87

E, da, nama je neku noc malac odrapio 4,5 sata i muz se probudio zabrinut pa smo ga budili da jede…jel treba buditi? Nama su na tecaju rekli🤣 da ne vole da bebe spavaju vise od 4 sata. A bas smo se mogli naspavati, spavao je kao top😊

Ja svoju nikad nebudim, znala mi je po 9,10,11h odspavati i nisam ju budila osim kada smo ju cijepili pa da provjerim dali ima temp.. Al moja je na ad pa ju zato pustam da dojim najvjerojatnije nebi toliko spavala a i nebi mogla punih sisa biti

Od moje frendice mali na adu odspava isto 10-12h bez budenja po noci i po danu joj isto dobro spava, . Bas sam se pitala i vec sam pisala dal je to Normalno. Rekla joj Je patronazna da je.. Pa eto
    😊 

• Marijaa.Ika
    02. Studeni 2019. 23:05

Od kolica mi uzeli be cool 3u1 quantum ethnic, konstrukcija ima 4 kg i ova 3 dijela cca 3,4 kg, e
    Ovo sta smo po kuci probali voziti su top, lagana. Recenzije sta smo za njih citali su vrlo dobre sto se terena tice. Meni je ulogu igrala tezina. 😊 

• Noemi1
    02. Studeni 2019. 23:21

Marijaa.Ika

ayla

Aurora87

E, da, nama je neku noc malac odrapio 4,5 sata i muz se probudio zabrinut pa smo ga budili da jede…jel treba buditi? Nama su na tecaju rekli🤣 da ne vole da bebe spavaju vise od 4 sata. A bas smo se mogli naspavati, spavao je kao top😊

Ja svoju nikad nebudim, znala mi je po 9,10,11h odspavati i nisam ju budila osim kada smo ju cijepili pa da provjerim dali ima temp.. Al moja je na ad pa ju zato pustam da dojim najvjerojatnije nebi toliko spavala a i nebi mogla punih sisa biti

Od moje frendice mali na adu odspava isto 10-12h bez budenja po noci i po danu joj isto dobro spava, . Bas sam se pitala i vec sam pisala dal je to Normalno. Rekla joj Je patronazna da je.. Pa eto
    😊

Uu pa super 😀 haha naci mogu se nadat da ce i duze spavat, predobro 😁😁

• Marijaa.Ika
    02. Studeni 2019. 23:28

Noemi1

Marijaa.Ika

ayla

Aurora87

😊

Etoo, imati ces vise vremena jutrima😂

• Noemi1
    03. Studeni 2019. 00:36

Marijaa.Ika

Noemi1

Marijaa.Ika

ayla

Aurora87

😊

Etoo, imati ces vise vremena jutrima😂

Hahahha daa 😂😂

• Noemi1
    03. Studeni 2019. 00:38

Aurora87

Kao javit cu se u ponedjeljak a ero me u svako doba dana i noci😜.
    Kako znati ima li beba nizak secer? Mislim, meni je paloynaoamer da mu mozda pao secer pa tako spava pa sam se onda i ja uplasila i lagano ga budila…jedva ga probudila, al je onda odmah krenuo sisat gazu pod glavom pa reko dobro je…
    A mi imamo cam kolica s kosarom i koliko vidim, teska su i nezgodna…ovako su odlicna ako zivis u kuci pa ih samo odvezes van. Ja ih do sad nisam sama nosila nego ih mm odnese…ali meni bome tesko malog u kosari sad nosit…ja cu morat prvo kolica pa onda ici po dijete. Jedino mi se jaje ne sviđa…mi nismi znali da se treba kuoiti neki dodatak ili staviti dolje pelenu…u bolnici nam cimerica rekla jer smo ga ovako stavili pa je bio sav presavijen. Sta se to uopce kupi i zasto uopce jaje prodaju bez toga?🙄
    Ugl, jaje mi uzas jer nemamo taj nastavak a kosara mi odlicna.
    Kolica bas lijepo voze, tj.lako se njima upravlja.

Ja mislim da ako ne dobijes uz jaje, da se onda ni ne stavlja 🤔 mi smo dobili uz svoje jaje umetak za novorodjence 🤔 a ovo za secer nemam pojma, ne bi mi to nikad ni palo na pamet 😆

Venus
    03. Studeni 2019. 03:59

Nigdi nikog, mrtav forum 😰😭
    Nasa inace savrseno mirna beba koja spava 23h u danu i jede svako 2-4h, veceras 8 do sad nije stala plakat i jest. Iscijedila me, nes je muci 😢

• MonaL.
    03. Studeni 2019. 04:24

Venus

Nigdi nikog, mrtav forum 😰😭
    Nasa inace savrseno mirna beba koja spava 23h u danu i jede svako 2-4h, veceras 8 do sad nije stala plakat i jest. Iscijedila me, nes je muci 😢

Možda grčevi? Ili skok u razvoju..

• Pikulica19
    03. Studeni 2019. 04:42

Noemi1

Pikulica19

U vezi ovih zamjena beba… Puno mama mi je ovdje reklo da tesko mozes fulat svoje dijete pa cu vidjet dali je tako…. Ono sto vidim je da bebe su razlicite…. Neke drasticno a neke su bas slicne… Kazem vise na ovu temu kad rodim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Jeja radjaona je puna, vise srece drugi put bas je ludnica 🙈🙈🙈🙈
    A ja u sobi kao u apartmanu, milina… Vicem, plesem pjevam, glasno razgovaram jer tako inace pricam, otvorim prozor da provjetrim bez nekog gundjanja… Bas su me pocastili 🥰🥰🥰

Si sama.u sobi?

Jesam docekala sam i to 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.