Btw. sad kad je vecina rodila, koliko su vam vjerojatne one price kad netko ode doma s tudim djetetom? Bilo je recimo nedavno bas hmmm 🤔 u bosni ili tako negdje u susjedstvu, pa se svugdje pisalo o tome.
I jos onak mama je kao sestru uvjeravala da je njena beba imala vise kose 😳
Meni to skroz nevjerojatno. Pa vec prvi put kad su ih donosili (nas 3 smo rodile u kratko vrijeme, pa su djecu skupa donjeli) odma sam znala koji je moj, nema tu zabune i mozda je, mozda nije
Ja kad sam rodila bila je samo jedna beba i drugi dan poslje mene je cura rodila i sestra odvela bebe na presvlacenje i zamine moju i od cure bebu 😂😂 ja sam spavala a cura je skuzila i jos sestra kaoo ma nemoguce mislis se sto bi da svaki dan imas po 10 novih beba a ne sve ukupno 3 na odjelu 😂😂😂 al nemos moju zamijeniti kad je bila najmanja 😊😊
Ma ovi su bas odnjeli djete kuci, nije to bilo na 5 minuta
https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/sokantno-iskustvo-majkama-su-u-bolnici-zamijenili-bebe-618759
Jutro
Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
Dinah sretno, nek se sto prije pokrene 🤞
Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
Supergirl dobro nam dosla.
Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno
A bome tako, vec znam ko kako radi, akonsam se skompalans zenskom onda znam otprilike i kad ce kuci, sve mogucnosti skoro zasto bi zbog bebe produzili boravak itd. Da, imaju te s bar cod-om 😬
To ti je ako setkaras bolnicom ili hodas po vani ili se izgubis da znaju tko si i s kojeg odjela 🙈
Bome nisam isla testirati to 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
De vi se zezate? 😮hahah sta stvarno imate barcodove? Kod nas imas neku gumenu s brojem napisanim i ti i beba isti broj. Pa su mom malom izgubili tu narukvicu na kupanju, pa je bila potraga za narukvicom, zato sto ne moze ni kuc bez narukvice, al nisu nasli. Reko dobro, pa sta sad, stavite mu novu i cao. Na kraju mu stavili novu 🤷
To dobijes kad te prime u bolnicu, e sad neznam jel ove sto dodu samo roditi isto, al ako si prije tamo svakako dobijes
Ovako izgleda
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bolnicke-narukvice-barkod-na-ruci-cuva-identitet-pacijenta/925244/
Problem je sto ti rubovi nakon nekog vremena bas rezu, iako mi stvarno nije bila jako zategnuta, al ono, ode gore ili dolje po ruci i bas smeta 🙄
Kad sam rodila jos smo i beba i ja dobili tu s brojem
A ovo sto su tvom malom izgubili je stvarno vrhunac nečije inteligencije 🤦🏼♀️ oni to uopce ne smiju skinuti djetetu
Pa dobro, sad kad citam clanak, nije to tak lose kad sadrzi podatke o tebi. Imaju i citacee 😂😂 stvarno o ja bi cekala da me otkucaju ko na blagajni 😂 ali da, izgleda ko da se urezuje 😒
Ma specijalci, ne znam jel im ispala il su skidali 🙄
Btw. sad kad je vecina rodila, koliko su vam vjerojatne one price kad netko ode doma s tudim djetetom? Bilo je recimo nedavno bas hmmm 🤔 u bosni ili tako negdje u susjedstvu, pa se svugdje pisalo o tome.
Meni to skroz nevjerojatno. Pa vec prvi put kad su ih donosili (nas 3 smo rodile u kratko vrijeme, pa su djecu skupa donjeli) odma sam znala koji je moj, nema tu zabune i mozda je, mozda nije
Meni je to isto nevjerojatno 🤷 sve su mi bebice bile drukcije. Iako dok nisam rodila sam rekla da je beba beba i sve su iste ili slicne. Svejedno sam svog mogla odmah prepoznat. Ne znam kak je to moguce, jedino ak 2 zene rode na carski u opcoj anesteziji i nijedna ne vidi bebu, pa onda mozda 🤔
Jutro
Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
Dinah sretno, nek se sto prije pokrene 🤞
Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
Supergirl dobro nam dosla.
Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno
A bome tako, vec znam ko kako radi, akonsam se skompalans zenskom onda znam otprilike i kad ce kuci, sve mogucnosti skoro zasto bi zbog bebe produzili boravak itd. Da, imaju te s bar cod-om 😬
To ti je ako setkaras bolnicom ili hodas po vani ili se izgubis da znaju tko si i s kojeg odjela 🙈
Bome nisam isla testirati to 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
De vi se zezate? 😮hahah sta stvarno imate barcodove? Kod nas imas neku gumenu s brojem napisanim i ti i beba isti broj. Pa su mom malom izgubili tu narukvicu na kupanju, pa je bila potraga za narukvicom, zato sto ne moze ni kuc bez narukvice, al nisu nasli. Reko dobro, pa sta sad, stavite mu novu i cao. Na kraju mu stavili novu 🤷
Ne, ne te narukvice vec kad te prime na bilo koji od odjela… A kad rodis dobijes jos dodatno bebica i ti s brojem lijepo 🥰….
Ahaa, dobijes i dodatnu jos 😁
Nakite vas ko na kirvaju 🤣
😱 ne mogu da vjerujem u ovo Frajla... Ne znam kako mama moze pogrihesiti 🙄.. Ja sam svoju djecicu odmah znala i sad se sjecam kakvi su bili, mislim naravno kad su ih donijeli u sobu.. Kod nas pisu na narukvicu ime i prezime majke i oca i to je ona sto se ne moze skinuti bez da je potrgas.. Mada su moji oboje imali i imaju i sad upecatljive mladeze da se ne mogu zamijeniti 😄.. Bas mi je jedna predivna pedijatrica komentirala za djevojcicu, ma ti nju ne mozes izgubiti nigdje vidi joj mladeza, cak su u karton unijeli taj podatak pa su svi dr koji su nam dolazili zavirivali da vide 😂.. Onda mi je jedna sestra kad je presvlacila malu rekla kako ima jedan mladi doktor, na pedijatriji radi ima na istom mjestu isti takav mladez hahaha.. i stvarno godinama poslije sam vidjela tog dr slucajno kad sam sa djecakom bila u bolnici i stvarno je na istom mjestu i veoma slican...
Joj kad vec spominjete te narukvice da vam ispricam dogodovstinu s nasom paranoicnom medicinskom sestrom u Splitu, jedna starija na 4.katu, mozda je Luce prepozna 😂
Meni su 3 puta bole u radjaoni i trazile iz koje vene ce potec krv. Na kraju je tek treca sestra uspjela. A imam onak prozirnu kozu, vidis mi svaku kapilaru i imam osjecaj da mi mos iz kapilare izvuc krv 😂 al nije htjela tec, nabode ona u venu al ne ide. Sad mi i bebac ima takvu marmoriziranu kozu kao ja😒 mogo je put na tatu povuc bar 🙄
Ja kad sam rodila bila je samo jedna beba i drugi dan poslje mene je cura rodila i sestra odvela bebe na presvlacenje i zamine moju i od cure bebu 😂😂 ja sam spavala a cura je skuzila i jos sestra kaoo ma nemoguce mislis se sto bi da svaki dan imas po 10 novih beba a ne sve ukupno 3 na odjelu 😂😂😂 al nemos moju zamijeniti kad je bila najmanja 😊😊
Ajmee 😱 pa jesu nesposobni. Stvarno sta kad imaju 10 beba😬
Ma ovi su bas odnjeli djete kuci, nije to bilo na 5 minuta
https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/sokantno-iskustvo-majkama-su-u-bolnici-zamijenili-bebe-618759
Znaci meni su pred sam carski donijeli dvije narukvice i pokazali iznad glave, rekli da procitam brojeve da potvrdim da su isti, gumene bijele, jedna za bebu, jedna za mene. Poslije je bebica nosila tu na jednoj ruci, a na drugoj ruci je imala neku plasticnu ostrih rubova u koju je bio uvucen papiric s mojim prezimenom, i datum rodjenja itd. I kako mi je beba bila sitna kad se rodila, mini rucica i zapesce, njoj je to ocito ispalo dok ju je sestra presvlacila vecer prije il dok su je kupali ujutro, jos ta plasticna ima onaj neki ko botun kojim se zatvori.
Iduce jutro skuzi ta sestra da nema bebi narukvice te i digne paniku samo takvu, postavila mi je 200 pitanja ko FBI, zena je doslovno legla na pod i gledala ispod kreveta, onda me digla s kreveta i svu posteljinu podigla i trazila 😂 i onako sva paranoicna i sumnjicava mene upita ko da nije kod mene i medju mojim stvarima, WTF, i dodje ona uredno do mog ormarica i pocne mi gledat medju vodom, hranom, stvarima...otvara ladice
Kao da je neka moja urota il teorija zavjere u pitanju, znaci ono nenormalna reakcija. Govorim ja, kao mi ne smijemo ovdje presvlacit bebe u nasu robu, samo pelene ponekad, tako da nit joj skidam rukave s nje da bih vidila narukvicu, a kamoli je uzela il izignorirala da ispadne 🤨🤨
I ona sva bijesna sto je morala uzet novu napisat i onda je malenoj zakacila na taj najuzi botun, toliko usko s tim ostrim rubom, da kad smo isli doma ostala je malenoj skroz koza oguljena ispod na rucici i crvena urezana 🤬🤬
Sortiraj odgovore
Najstariji