Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    02. Studeni 2019. 13:43

Pikulica19

Frajla

Jutro
    Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
    Dinah sretno, nek se sto prije pokrene 🤞
    Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
    Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
    Supergirl dobro nam dosla.
    Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno

A bome tako, vec znam ko kako radi, akonsam se skompalans zenskom onda znam otprilike i kad ce kuci, sve mogucnosti skoro zasto bi zbog bebe produzili boravak itd. Da, imaju te s bar cod-om 😬
    To ti je ako setkaras bolnicom ili hodas po vani ili se izgubis da znaju tko si i s kojeg odjela 🙈
    Bome nisam isla testirati to 🤣🤣🤣🤣
    🤣🤣🤣

De vi se zezate? 😮hahah sta stvarno imate barcodove? Kod nas imas neku gumenu s brojem napisanim i ti i beba isti broj. Pa su mom malom izgubili tu narukvicu na kupanju, pa je bila potraga za narukvicom, zato sto ne moze ni kuc bez narukvice, al nisu nasli. Reko dobro, pa sta sad, stavite mu novu i cao. Na kraju mu stavili novu 🤷 

• Noemi1
    02. Studeni 2019. 13:45

october30

Sad sam skuzila da poznajem dr koji je dezuran i kojeg cekam… Trenirao samnom u klubu samo sto je bio dijete kad sam ga zadnji put vidjela, mladji je sigurno 7-8 godina… Neznam jel mi drago ili mi bed 😁

😂😂😂😂 ak.je bed, mozda te ne prepozna ako si mijenjala.prezime 🤔

• Noemi1
    02. Studeni 2019. 13:46

Frajla

Pikulica19

Frajla

Jutro
    Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
    Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
    Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
    Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno

A bome tako, vec znam ko kako radi, akonsam se skompalans zenskom onda znam otprilike i kad ce kuci, sve mogucnosti skoro zasto bi zbog bebe produzili boravak itd. Da, imaju te s bar cod-om 😬
    To ti je ako setkaras bolnicom ili hodas po vani ili se izgubis da znaju tko si i s kojeg odjela 🙈
    🤣🤣🤣

Ja sam samo cekala da se jedan dan pojave s onim citacem, pa da me "otkucaju" ko u trgovini 😂

😂😂😂😂😂

• Loptica10
    02. Studeni 2019. 14:01

Frajla

Sto se glasanja tice, moj se tak mali glaso ko macka kad se naguta dlaka 🙈
    Samo sam cekala da neku kuglicu ispljune 🤪

😂🤣😂🤣😂

ygritte
    02. Studeni 2019. 14:09

I moj se tak glasa nekad kad spava. Prvo je poceo po noci i to je bilo koma jer sam se budila misleci da se budi za papati a on cori. Onda sam se pak pocela brinuti zasto to radi dok se jednom nije nakon toga ful isprdio i pokakao i odjednom tisina 😆

Frajla
    02. Studeni 2019. 14:12

Noemi1

Pikulica19

Frajla

Jutro

🤣🤣🤣

De vi se zezate? 😮hahah sta stvarno imate barcodove? Kod nas imas neku gumenu s brojem napisanim i ti i beba isti broj. Pa su mom malom izgubili tu narukvicu na kupanju, pa je bila potraga za narukvicom, zato sto ne moze ni kuc bez narukvice, al nisu nasli. Reko dobro, pa sta sad, stavite mu novu i cao. Na kraju mu stavili novu 🤷

To dobijes kad te prime u bolnicu, e sad neznam jel ove sto dodu samo roditi isto, al ako si prije tamo svakako dobijes
    Ovako izgleda
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bolnicke-narukvice-barkod-na-ruci-cuva-identitet-pacijenta/925244/
    Problem je sto ti rubovi nakon nekog vremena bas rezu, iako mi stvarno nije bila jako zategnuta, al ono, ode gore ili dolje po ruci i bas smeta 🙄
    Kad sam rodila jos smo i beba i ja dobili tu s brojem 
    A ovo sto su tvom malom izgubili je stvarno vrhunac nečije inteligencije 🤦🏼‍♀️ oni to uopce ne smiju skinuti djetetu

• Pikulica19
    02. Studeni 2019. 14:14

Noemi1

Pikulica19

Frajla

Jutro

🤣🤣🤣

Ne, ne te narukvice vec kad te prime na bilo koji od odjela...  A kad rodis dobijes jos dodatno bebica i ti s brojem lijepo 🥰.... 

02. Studeni 2019. 14:15

Frajla

Noemi1

Pikulica19

Frajla

Jutro

🤣🤣🤣

To dobijes kad te prime u bolnicu, e sad neznam jel ove sto dodu samo roditi isto, al ako si prije tamo svakako dobijes
    Ovako izgleda
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bolnicke-narukvice-barkod-na-ruci-cuva-identitet-pacijenta/925244/
    Problem je sto ti rubovi nakon nekog vremena bas rezu, iako mi stvarno nije bila jako zategnuta, al ono, ode gore ili dolje po ruci i bas smeta 🙄
    Kad sam rodila jos smo i beba i ja dobili tu s brojem
    A ovo sto su tvom malom izgubili je stvarno vrhunac nečije inteligencije 🤦🏼‍♀️ oni to uopce ne smiju skinuti djetetu

Takav barcod sam i ja imala uz narukvicu s brojem i morala ju skinuti kako su mi braunilu mecali jer na drugoj ruki vise nisu smili jer se vena zastopala 🤷‍♀️🙈🙈

Frajla
    02. Studeni 2019. 14:18

Btw. sad kad je vecina rodila, koliko su vam vjerojatne one price kad netko ode doma s tudim djetetom? Bilo je recimo nedavno bas hmmm 🤔 u bosni ili tako negdje u susjedstvu, pa se svugdje pisalo o tome.
    I jos onak mama je kao sestru uvjeravala da je njena beba imala vise kose 😳
    Meni to skroz nevjerojatno. Pa vec prvi put kad su ih donosili (nas 3 smo rodile u kratko vrijeme, pa su djecu skupa donjeli) odma sam znala koji je moj, nema tu zabune i mozda je, mozda nije

02. Studeni 2019. 14:19

💙29
    💜38
    KOLOVOZ
    Sara2019 - 20.8. Djevojčica 💜 🎂 Sara 12.08.
    Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜 🎂
    Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜🎂 04.09.
    ayla - 22.8. Djevojčica💜 🎂 17.08.
    TeBa- 25.8. Dječak 💙 🎂22.08
    PetiteFille- 31.8. 💙 🎂 04.09
    RUJAN
    Noemi1 - 5.9., djecak 💙 🎂 23.08.
    Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜 🎂22.08.
    Angelina - 9.9.djevojcica-KB Merkur💜🎂Nika 08.09.
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙🎂 16.09
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜🎂 16.09
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜 🎂 11.09.
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜 🎂 12.09.
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙🎂 17.09
    LollyBB - 15.9 dječak💙🎂14.09
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙🎂 19.09.
    Maša62 -19.09.curka-Vinogradska💜🎂Maša 07.09
    Nopobo- 21.09. curka💜🎂 02.10
    Lalolitala- 21.9 Dječak💙🎂 16.09
    irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜🎂 22.09
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙 🎂03.10
    Jules55-25.9. Djevojčica 💜 🎂24.09
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙🎂28.09
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜🎂 30.09
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10., 🎂 02.10
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜🎂 09.09
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    ygritte - 8.10.dječak💙🎂09.10
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜🎂05.10
    Linopp - 10.10. Djevojčica 💜🎂09.10
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙🎂29.09
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜🎂25.10
    mc_zbg - 13.10. - curica - Vinogradska💜🎂 25.09
    Xoxo - 15.10. - dječak 💙🎂 09.10
    Dior2 - 15.10.- Djevojčica 💜🎂 30.09
    sreca - 16.10.- Curica💜 🎂 20.10
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙🎂20.10
    Loptica10- 16.10.- djevojčica 💜🎂07.10
    Pahuljicaa - 18.10.-djevojčica 💜🎂20.10
    Andrea21 - 18.10. - djevojčica 💜
    Lady_Bird - 20.10. curka💜🎂22.10
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    HarryPotter - 21.10-dječak 💙 🎂19.10
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙🎂 15.10
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split🎂27.09
    Venus - 24.10. - curica 💜 🎂20.10
    Manich - 26.10. - dječak 💙 🎂 26.10
    October30-30.10.- djevojčica 💜
    danica_zvijezda - 31.10.- dječak💙
    STUDENI
    Iva2 - 01.11. - curica 💜
    Luce35- 01.11 - curica 💜🎂01.11
    Mouse - 02.11.- djecak 💙 🎂 23.10
    Dinah - 02.11. - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
    Pikulica19 - 12.11. curica - Vinogradska💜
    Zara88 - 12.11. Djevojčica 💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Jeja4 - 19.11.djevojčica-Vinogradska💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    Nutrizone- 22.11. Djevojčica 💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙🎂29.10
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Marijaa.Ika - 26.11. Djevojčica 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.