Jutro
Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
Dinah sretno, nek se sto prije pokrene 🤞
Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
Supergirl dobro nam dosla.
Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno
A bome tako, vec znam ko kako radi, akonsam se skompalans zenskom onda znam otprilike i kad ce kuci, sve mogucnosti skoro zasto bi zbog bebe produzili boravak itd. Da, imaju te s bar cod-om 😬
To ti je ako setkaras bolnicom ili hodas po vani ili se izgubis da znaju tko si i s kojeg odjela 🙈
Bome nisam isla testirati to 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Ja nisam jela pizzu zadnja dva dana ali sam zato jucer u mc donaldsu pojela hambi i neke medaljone sa sirom i bila "kaznjena" usred noci sa dizanjem kiseline. Kak sam ustala za wc tako je i kiselina navalila.
Danas sam neka krepana, samo kaj sam ujutro skuhala i otisla s malom u park, vise nisam mogla na nogama prakticki stajati. Sad sam poslala nju i mm van, zalegla u krevet i ne mrdam. Pitam se kako cu jos ova tri tjedna prezivjeti ovakva nikakva.
U prvoj trudnoci sam bila ko violina, sad sam za otpad 🤪
Ma jos i ovo vrijeme sugavo, pa mi se nist neda. Hocemoo suncee 🌞 cure aj pocnite radjat da se nes dogadja, da se veselimo 😁
Bogme da, ovakvo tmurno je samo za spavanje. Kasnije sam se ipak natjerala obrisati prasinu i oprati sanitarije po kupaoni. Sutra imam sauganje i pranje podova, da opet imam sve cisto i spremno za svaki slucaj, za ponedjeljak.
Sam se ti spakiraj ds pravis drustvo pikulici 😁
Pa ja ti svu ekipu od proslog tjedna skoro otpravila kuci kad sam sad blize izlazu 😁😁😁😁 a nove stizu i stizu… Taman da jeja stigne 🤗🤗🤗🤗
Cek, cek, vidjet cemo sto ce teta mesarka reci u ponedjeljak 😁🤣🤪
Ma zadrzat ce te, ima previse mjesta ovdje 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja ko da sam u apartmanu.... Milina 🥰
Sad sam skuzila da poznajem dr koji je dezuran i kojeg cekam... Trenirao samnom u klubu samo sto je bio dijete kad sam ga zadnji put vidjela, mladji je sigurno 7-8 godina... Neznam jel mi drago ili mi bed 😁
Jel vase bebe stenju u snu nekad glasno i micu rukicama, pa se smire. Moja evo vec po ure stenje i spava, neznam jel je vata glad pomalo al se ne razbudjuje il stomacic muci il nista.
Jutros je tako stenjala i cim sam je podigla cula se eksplozivna kakica i olaksanje, al nije uvijek do toga. 😂
Moja ti isto to radi, kao da imam malog psa koji reži. Njoj to bude dok ne proprducka, tako da mislim da je to od crijeva. Smijala sam se, neki dan je MonaL opisivala svoju situaciju i kao da je našu curicu opisala.
Daaa,ne stenje nego reži. Glasa se ko konj nekad nekad ko svinjica mala. Gugl me spasio već sam se pitala šta mu je,jer sam bila uvjerena da bebe guguću 😅
Ovdje je bila jedna bebica i glasa se ko malo stene bas te nasmije 🥰😁 nakon 2dana ili je naucila plakati ili su otisli kuci lijepo...
Jutro
Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno
A bome tako, vec znam ko kako radi, akonsam se skompalans zenskom onda znam otprilike i kad ce kuci, sve mogucnosti skoro zasto bi zbog bebe produzili boravak itd. Da, imaju te s bar cod-om 😬
To ti je ako setkaras bolnicom ili hodas po vani ili se izgubis da znaju tko si i s kojeg odjela 🙈
🤣🤣🤣
Ja sam samo cekala da se jedan dan pojave s onim citacem, pa da me "otkucaju" ko u trgovini 😂
Sad sam skuzila da poznajem dr koji je dezuran i kojeg cekam… Trenirao samnom u klubu samo sto je bio dijete kad sam ga zadnji put vidjela, mladji je sigurno 7-8 godina… Neznam jel mi drago ili mi bed 😁
Ma zasto bed??
Samo vi procakulajte pregled ce biti opusteniji 😉😁
Jutro
🤣🤣🤣
Ja sam samo cekala da se jedan dan pojave s onim citacem, pa da me "otkucaju" ko u trgovini 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Moderniziramo se, nije lose 😉😁
Je bocno naslonjen u onoj njihovoj kadici, ali je bio par puta okrenuo glavu kao da gleda u plafon.Jedca cekam kad cu se opustiti.
Sad sam skuzila da poznajem dr koji je dezuran i kojeg cekam… Trenirao samnom u klubu samo sto je bio dijete kad sam ga zadnji put vidjela, mladji je sigurno 7-8 godina… Neznam jel mi drago ili mi bed 😁
Joj ja se osjecam tak staro kad su doktori mladi od mene 🙈
A to mi se u zadnje vrijeme sve cesce i cesce dogada, cak mi je i opce prakse sad neki mladi 🙃
Al uvjerljivo najgore mi je na hitnoj bilo, gleda me neko dijete doslovno i jos ima aparatic za zube 😳
Pitala sam da odem na sat vremena pa kazu bolje ne… Sam da bude tih dva sata, da ne cekam uzalud
🙄 uzas..
Sortiraj odgovore
Najstariji