Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    02. Studeni 2019. 12:08

Loptica10

Venus

Jel vase bebe stenju u snu nekad glasno i micu rukicama, pa se smire. Moja evo vec po ure stenje i spava, neznam jel je vata glad pomalo al se ne razbudjuje il stomacic muci il nista.
    Jutros je tako stenjala i cim sam je podigla cula se eksplozivna kakica i olaksanje, al nije uvijek do toga. 😂

Moja ti isto to radi, kao da imam malog psa koji reži. Njoj to bude dok ne proprducka, tako da mislim da je to od crijeva. Smijala sam se, neki dan je MonaL opisivala svoju situaciju i kao da je našu curicu opisala.

Daaa,ne stenje nego reži. Glasa se ko konj nekad nekad ko svinjica mala. Gugl me spasio već sam se pitala šta mu je,jer sam bila uvjerena da bebe guguću 😅

• Kengurica
    02. Studeni 2019. 12:08

Ajme kako se nauciti opustiti da zaspes kad je beba s tobom? Jos smo u bolnici i on vecinu dana spava sto znaci da bih i ja mogla, al ja ne mogu uopce zaspati ak ga ne dam sestrama jer si mislim da ce okrenuti glavu nekako krivo da nemrem bljuvati van. Ak me kuzite

october30
    02. Studeni 2019. 12:15

Ja na kontroli, obavila ctg i taman dr otisao na neku veliku operaciju, kaze cekat cu dva sata sigurno 🙄

• Noemi1
    02. Studeni 2019. 12:16

Kengurica

Ajme kako se nauciti opustiti da zaspes kad je beba s tobom? Jos smo u bolnici i on vecinu dana spava sto znaci da bih i ja mogla, al ja ne mogu uopce zaspati ak ga ne dam sestrama jer si mislim da ce okrenuti glavu nekako krivo da nemrem bljuvati van. Ak me kuzite

Jel ga stavljas bocno da spava? Njima uvijek glavica bude na jednoj strani, kasnije tek pocne drzat glavu u sredini. Ja sam ga na bok stavljala i stavila iza valjke da se ne moze okrenut. I glavica je uvihek bila na toj strani na kojoj lezi. 

• MonaL.
    02. Studeni 2019. 12:18

Kengurica

Nikako,mi smo doma i spavam jednim okom otvorenim. A kad ga ostavim nekom na čuvanje prije se vratim nego odem. Valjda to tako na početku🙄

Frajla
    02. Studeni 2019. 12:22

Kengurica

Nama su ih sestre stavljale nekak polubocno u krevetic, pa sam onda i ja tak. Kao na ledima je, ali jedno rame onak malo naslonjeno na bocnu stranicu

• Noemi1
    02. Studeni 2019. 12:32

october30

Ja na kontroli, obavila ctg i taman dr otisao na neku veliku operaciju, kaze cekat cu dva sata sigurno 🙄

A jooj 🙄 a ne mos ni otic pa se vratit? Uzas su te TA.. Uvijek cekanje. Ko da ima jedan gin u bolnici 🙄

october30
    02. Studeni 2019. 12:47

Pitala sam da odem na sat vremena pa kazu bolje ne... Sam da bude tih dva sata, da ne cekam uzalud

Frajla
    02. Studeni 2019. 12:54

october30

Pitala sam da odem na sat vremena pa kazu bolje ne… Sam da bude tih dva sata, da ne cekam uzalud

Joj boze, baci ciglu i budi precizan 🤬
    Cekat ces dva sata, al nemoj nigdje mrdnuti 
    Tak i ovdje  guzva, vruce, nema zraka, nema stolica i onda kad mi je pozlilo cudom cudenje. Najednom smjela ici sjesti u drugu cekaonicu i da vis kak su se sjetile doci po mene kad sam bila na redu

Frajla
    02. Studeni 2019. 12:55

Sto se glasanja tice, moj se tak mali glaso ko macka kad se naguta dlaka 🙈
    Samo sam cekala da neku kuglicu ispljune 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.