Jel vase bebe stenju u snu nekad glasno i micu rukicama, pa se smire. Moja evo vec po ure stenje i spava, neznam jel je vata glad pomalo al se ne razbudjuje il stomacic muci il nista.
Jutros je tako stenjala i cim sam je podigla cula se eksplozivna kakica i olaksanje, al nije uvijek do toga. 😂
Moja ti isto to radi, kao da imam malog psa koji reži. Njoj to bude dok ne proprducka, tako da mislim da je to od crijeva. Smijala sam se, neki dan je MonaL opisivala svoju situaciju i kao da je našu curicu opisala.
Daaa,ne stenje nego reži. Glasa se ko konj nekad nekad ko svinjica mala. Gugl me spasio već sam se pitala šta mu je,jer sam bila uvjerena da bebe guguću 😅
Ajme kako se nauciti opustiti da zaspes kad je beba s tobom? Jos smo u bolnici i on vecinu dana spava sto znaci da bih i ja mogla, al ja ne mogu uopce zaspati ak ga ne dam sestrama jer si mislim da ce okrenuti glavu nekako krivo da nemrem bljuvati van. Ak me kuzite
Ja na kontroli, obavila ctg i taman dr otisao na neku veliku operaciju, kaze cekat cu dva sata sigurno 🙄
Ajme kako se nauciti opustiti da zaspes kad je beba s tobom? Jos smo u bolnici i on vecinu dana spava sto znaci da bih i ja mogla, al ja ne mogu uopce zaspati ak ga ne dam sestrama jer si mislim da ce okrenuti glavu nekako krivo da nemrem bljuvati van. Ak me kuzite
Jel ga stavljas bocno da spava? Njima uvijek glavica bude na jednoj strani, kasnije tek pocne drzat glavu u sredini. Ja sam ga na bok stavljala i stavila iza valjke da se ne moze okrenut. I glavica je uvihek bila na toj strani na kojoj lezi.
Nikako,mi smo doma i spavam jednim okom otvorenim. A kad ga ostavim nekom na čuvanje prije se vratim nego odem. Valjda to tako na početku🙄
Nama su ih sestre stavljale nekak polubocno u krevetic, pa sam onda i ja tak. Kao na ledima je, ali jedno rame onak malo naslonjeno na bocnu stranicu
Ja na kontroli, obavila ctg i taman dr otisao na neku veliku operaciju, kaze cekat cu dva sata sigurno 🙄
A jooj 🙄 a ne mos ni otic pa se vratit? Uzas su te TA.. Uvijek cekanje. Ko da ima jedan gin u bolnici 🙄
Pitala sam da odem na sat vremena pa kazu bolje ne... Sam da bude tih dva sata, da ne cekam uzalud
Pitala sam da odem na sat vremena pa kazu bolje ne… Sam da bude tih dva sata, da ne cekam uzalud
Joj boze, baci ciglu i budi precizan 🤬
Cekat ces dva sata, al nemoj nigdje mrdnuti
Tak i ovdje guzva, vruce, nema zraka, nema stolica i onda kad mi je pozlilo cudom cudenje. Najednom smjela ici sjesti u drugu cekaonicu i da vis kak su se sjetile doci po mene kad sam bila na redu
Sto se glasanja tice, moj se tak mali glaso ko macka kad se naguta dlaka 🙈
Samo sam cekala da neku kuglicu ispljune 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji