Pobjeze mi post... Evo ja odspavala nekih 2 sata i nece vise san na oci, a vidim ni ovdje nista posebno se ne događa 😒..
Oktober ili November 🙃, pa ti onda imas veliki korak.. moj nije ni pola metra, a pogotovo sad kad se gegam 🐧..
Luce cestitam ti i zelim brz oporavak, da mozes uzivati u bebacu 😊😊
Supergirl dobro dosla u klub 😊 ja sam dobila oko 20kg ubilo me lezanje 2 i pol mj i tad sam natukla samo 10kg 🥴🥴
Noemi tu sam, citala sam al nisam mogla pisati dosli kumovi pa smo se malo druzili i rostiljali 😁 sad odoh da se druzim s curkom jer se probudila😘
Taman dosla da opet napisem dii si 😀 da nisi rodila, mislila bi da radjas kolko te nije bilo 😆 ja se zabrinula 😀
😂😂 Pisala sam ja jutros ili ti je post promako
🤔 niaam.sigurna, al dugo te nije bilo😀
Nisam se javljala od jutros oko pol 7 sam pisala 😂
Prećerala si bome. 🤣 lucee nam rodilaa dok.te nije bilo
A sto cu 😂😂 ionako ovdje vise nije to to.. Znam i to bas 1 a nije htjela bas taj datum al najbitnije da bebica bude dobro 🥰
Da, nitko nije htio 1. Rodit 🤣
Daa, pa mislim da ni ja nebi htjela
Hahaha da, ni ja ne bi 😆 jaoo ubi me malac, presvuci, nahrani, presvuci opet 🙄 pa nosaj da podrigne pa nosaj dok ne prestane stucanje. Pa prestane stucanje pa je preumoran a ne moze zaspat, pa vozam u kolicima ko formulu po kuci 🙄 i nist, jos nije zaspao kak treba 😒
Moja je zaspala oko 1 i jos spava a ja sr evo probidila naspavana 🤷♀️
Jutro
Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
Dinah sretno, nek se sto prije pokrene 🤞
Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
Supergirl dobro nam dosla.
Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno
Ja nisam jela pizzu zadnja dva dana ali sam zato jucer u mc donaldsu pojela hambi i neke medaljone sa sirom i bila "kaznjena" usred noci sa dizanjem kiseline. Kak sam ustala za wc tako je i kiselina navalila.
Danas sam neka krepana, samo kaj sam ujutro skuhala i otisla s malom u park, vise nisam mogla na nogama prakticki stajati. Sad sam poslala nju i mm van, zalegla u krevet i ne mrdam. Pitam se kako cu jos ova tri tjedna prezivjeti ovakva nikakva.
U prvoj trudnoci sam bila ko violina, sad sam za otpad 🤪
Ma jos i ovo vrijeme sugavo, pa mi se nist neda. Hocemoo suncee 🌞 cure aj pocnite radjat da se nes dogadja, da se veselimo 😁
Bogme da, ovakvo tmurno je samo za spavanje. Kasnije sam se ipak natjerala obrisati prasinu i oprati sanitarije po kupaoni. Sutra imam sauganje i pranje podova, da opet imam sve cisto i spremno za svaki slucaj, za ponedjeljak.
Sam se ti spakiraj ds pravis drustvo pikulici 😁
Sve je spakirano i spremno 😁
Ja nisam jela pizzu zadnja dva dana ali sam zato jucer u mc donaldsu pojela hambi i neke medaljone sa sirom i bila "kaznjena" usred noci sa dizanjem kiseline. Kak sam ustala za wc tako je i kiselina navalila.
Danas sam neka krepana, samo kaj sam ujutro skuhala i otisla s malom u park, vise nisam mogla na nogama prakticki stajati. Sad sam poslala nju i mm van, zalegla u krevet i ne mrdam. Pitam se kako cu jos ova tri tjedna prezivjeti ovakva nikakva.
U prvoj trudnoci sam bila ko violina, sad sam za otpad 🤪
Ma jos i ovo vrijeme sugavo, pa mi se nist neda. Hocemoo suncee 🌞 cure aj pocnite radjat da se nes dogadja, da se veselimo 😁
Bogme da, ovakvo tmurno je samo za spavanje. Kasnije sam se ipak natjerala obrisati prasinu i oprati sanitarije po kupaoni. Sutra imam sauganje i pranje podova, da opet imam sve cisto i spremno za svaki slucaj, za ponedjeljak.
Sam se ti spakiraj ds pravis drustvo pikulici 😁
Pa ja ti svu ekipu od proslog tjedna skoro otpravila kuci kad sam sad blize izlazu 😁😁😁😁 a nove stizu i stizu… Taman da jeja stigne 🤗🤗🤗🤗
Cek, cek, vidjet cemo sto ce teta mesarka reci u ponedjeljak 😁🤣🤪
Ayla pitala sam vec dva puta u TA, sta s venama pa nisu rekli nis posebno obzirom da mi se nisu pogorsale u trudnoci, mozda su cak i bolje nego su bile... Danas na kontroli cu jos jednom pitat jel mogu preventivno barem ove do koljena na porodu imat
Ayla pitala sam vec dva puta u TA, sta s venama pa nisu rekli nis posebno obzirom da mi se nisu pogorsale u trudnoci, mozda su cak i bolje nego su bile… Danas na kontroli cu jos jednom pitat jel mogu preventivno barem ove do koljena na porodu imat
Ma mislim i ja imam prosirene i nisu mi nove izbijale u trudnoci samo su se upalile pri velikom naprezanju
Jutro cureeee
Nista kod mene. Ali sam barem ok jer me pustaju do 42tt bez pritiska. Pitanje samo jel ce me moja psiha pustiti bez pritiska 🙈 iako znam da ce nam bebice doci kad bude pravo vrijeme ❤️
Kod nas kisa cetvrti dan, fali mi setnja, a da se ne namocim
Sortiraj odgovore
Najstariji