Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    02. Studeni 2019. 02:49

Pobjeze mi post... Evo ja odspavala nekih 2 sata i nece vise san na oci, a vidim ni ovdje nista posebno se ne događa 😒.. 
    Oktober ili November 🙃, pa ti onda imas veliki korak.. moj nije ni pola metra, a pogotovo sad kad se gegam 🐧..  

• Pikulica19
    02. Studeni 2019. 05:13

Jutroooo 🦉🦉🦉🦉

02. Studeni 2019. 07:44

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Luce cestitam ti i zelim brz oporavak, da mozes uzivati u bebacu 😊😊
    Supergirl dobro dosla u klub 😊 ja sam dobila oko 20kg ubilo me lezanje 2 i pol mj i tad sam natukla samo 10kg 🥴🥴
    Noemi tu sam, citala sam al nisam mogla pisati dosli kumovi pa smo se malo druzili i rostiljali 😁 sad odoh da se druzim s curkom jer se probudila😘

Taman dosla da opet napisem dii si 😀 da nisi rodila, mislila bi da radjas kolko te nije bilo 😆 ja se zabrinula 😀

😂😂 Pisala sam ja jutros ili ti je post promako

🤔 niaam.sigurna, al dugo te nije bilo😀

Nisam se javljala od jutros oko pol 7 sam pisala 😂

Prećerala si bome. 🤣 lucee nam rodilaa dok.te nije bilo

A sto cu 😂😂 ionako ovdje vise nije to to.. Znam i to bas 1 a nije htjela bas taj datum al najbitnije da bebica bude dobro 🥰

Da, nitko nije htio 1. Rodit 🤣

Daa, pa mislim da ni ja nebi htjela

Hahaha da, ni ja ne bi 😆 jaoo ubi me malac, presvuci, nahrani, presvuci opet 🙄 pa nosaj da podrigne pa nosaj dok ne prestane stucanje. Pa prestane stucanje pa je preumoran a ne moze zaspat, pa vozam u kolicima ko formulu po kuci 🙄 i nist, jos nije zaspao kak treba 😒

Moja je zaspala oko 1 i jos spava a ja sr evo probidila naspavana 🤷‍♀️

Frajla
    02. Studeni 2019. 07:48

Jutro 
    Oktober svaka cast na kilometrazi. Mene su te aplikacije samo ubijale u pojam dok sam ih imala, tipa stavim mobitel u džep i onda mi ne mjeri dobro ilo jos bolje kad stavim narukvicu i guram kolica, a ona misli da vozim bicikl.🙈
    Dinah sretno, nek se sto prije pokrene 🤞 
    Mene ne gnjave jos porukama. Inace sam sklona sarkasticnim odgovorima, pa bolje da ni ne pocnu 🤣
    Pikulica, tebi ce tamo jos malo inventarni broj zaljepiti 🤪 btw. Jel imate one glupe narukvice s barkodom? Kak sam ja to mrzila, uopce ne kuzim cemu sluze, jedva sam cekala da ju skinem
    Supergirl dobro nam dosla.
    Ja sam prije 3 tjedna bila na nekih +9. U prosloj T sam bila na kraju +13 i stvarno je otislo sve za cas, poslje poroda ostalo samo 4 kg i to oslo za nekih mjesec, tako da se ni sad ne brinem puno

Maša62
    02. Studeni 2019. 08:15

Luce čestitam ! ❤️

• Jeja4
    02. Studeni 2019. 08:40

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Ja nisam jela pizzu zadnja dva dana ali sam zato jucer u mc donaldsu pojela hambi i neke medaljone sa sirom i bila "kaznjena" usred noci sa dizanjem kiseline. Kak sam ustala za wc tako je i kiselina navalila.
    Danas sam neka krepana, samo kaj sam ujutro skuhala i otisla s malom u park, vise nisam mogla na nogama prakticki stajati. Sad sam poslala nju i mm van, zalegla u krevet i ne mrdam. Pitam se kako cu jos ova tri tjedna prezivjeti ovakva nikakva.
    U prvoj trudnoci sam bila ko violina, sad sam za otpad 🤪

Ma jos i ovo vrijeme sugavo, pa mi se nist neda. Hocemoo suncee 🌞 cure aj pocnite radjat da se nes dogadja, da se veselimo 😁

Bogme da, ovakvo tmurno je samo za spavanje. Kasnije sam se ipak natjerala obrisati prasinu i oprati sanitarije po kupaoni. Sutra imam sauganje i pranje podova, da opet imam sve cisto i spremno za svaki slucaj, za ponedjeljak.

Sam se ti spakiraj ds pravis drustvo pikulici 😁

Sve je spakirano i spremno 😁

• Jeja4
    02. Studeni 2019. 08:44

Pikulica19

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Ja nisam jela pizzu zadnja dva dana ali sam zato jucer u mc donaldsu pojela hambi i neke medaljone sa sirom i bila "kaznjena" usred noci sa dizanjem kiseline. Kak sam ustala za wc tako je i kiselina navalila.
    Danas sam neka krepana, samo kaj sam ujutro skuhala i otisla s malom u park, vise nisam mogla na nogama prakticki stajati. Sad sam poslala nju i mm van, zalegla u krevet i ne mrdam. Pitam se kako cu jos ova tri tjedna prezivjeti ovakva nikakva.
    U prvoj trudnoci sam bila ko violina, sad sam za otpad 🤪

Ma jos i ovo vrijeme sugavo, pa mi se nist neda. Hocemoo suncee 🌞 cure aj pocnite radjat da se nes dogadja, da se veselimo 😁

Bogme da, ovakvo tmurno je samo za spavanje. Kasnije sam se ipak natjerala obrisati prasinu i oprati sanitarije po kupaoni. Sutra imam sauganje i pranje podova, da opet imam sve cisto i spremno za svaki slucaj, za ponedjeljak.

Sam se ti spakiraj ds pravis drustvo pikulici 😁

Pa ja ti svu ekipu od proslog tjedna skoro otpravila kuci kad sam sad blize izlazu 😁😁😁😁 a nove stizu i stizu… Taman da jeja stigne 🤗🤗🤗🤗

Cek, cek, vidjet cemo sto ce teta mesarka reci u ponedjeljak 😁🤣🤪

october30
    02. Studeni 2019. 08:45

Ayla pitala sam vec dva puta u TA, sta s venama pa nisu rekli nis posebno obzirom da mi se nisu pogorsale u trudnoci, mozda su cak i bolje nego su bile... Danas na kontroli cu jos jednom pitat jel mogu preventivno barem ove do koljena na porodu imat

02. Studeni 2019. 08:57

october30

Ayla pitala sam vec dva puta u TA, sta s venama pa nisu rekli nis posebno obzirom da mi se nisu pogorsale u trudnoci, mozda su cak i bolje nego su bile… Danas na kontroli cu jos jednom pitat jel mogu preventivno barem ove do koljena na porodu imat

Ma mislim i ja imam prosirene i nisu mi nove izbijale u trudnoci samo su se upalile pri velikom naprezanju

Dinah
    02. Studeni 2019. 09:13

Jutro cureeee
    Nista kod mene. Ali sam barem ok jer me pustaju do 42tt bez pritiska. Pitanje samo jel ce me moja psiha pustiti bez pritiska 🙈 iako znam da ce nam bebice doci kad bude pravo vrijeme ❤️
    Kod nas kisa cetvrti dan, fali mi setnja, a da se ne namocim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.