Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    31. Listopad 2019. 14:58

Prijavljujem jos jedan komad cepa, doma vise nisam mogla jer su svi radili skraceno jer je praznik sutra. Nigdje lijecnika ni za lijek 🙄

• Noemi1
    31. Listopad 2019. 15:04

Frajla

Noemi1

Daa, kad je prvo a samo 3 uzva 😮 aj kad ti je 3. Pa si vec navikla, al ja bi zamracila da cekam 3mj uzv 😂 i 1mj je bio predugo 😅

A tako to je u vecini zapadnih zemalja
    Je nasa drzava i zdravstvo generalno u banani, ali mislim da trudnice uglavnom mogu biti sretne
    90% trudnica na komplikacijama, a tog vani nema ako nije stvarno nesto ozbiljno. Godinu dana doma je isto prava rijetkost (znam da ima u svicarskoj).
    A o pregledima da ne govorim, pa evo vec u sloveniji su samo 3 uzv kod normalne trudnoce (12, 20 i 32 tt).

Ajme, stvarno smo onda dobri po tom pitanju. Aj da se i mi necim mozemo pohvalit 😂 da, porodiljni nam je duzi nego u vecini zapadnih zemalja, nedavno je bio neki clanak na 24 sata, pa sam se bas zacudila. 😁

october30
    31. Listopad 2019. 15:29

ivana0907

october30

Prijavljujem komadice sluznog cepa 😁 Pa valjda se nesto pokrece…hopsam na lopti, setam, pijem malinu, jedem ananas…ali izgleda da je presudno bilo mijesenje tijesta za pizzu 🤣

superr…. boli li te sta?

Nemam nista kao trudove, opet ko menstrualne grceve... Beba je malo mirnija, u biti reagira kad drzim ruku na trbuhu

• Noemi1
    31. Listopad 2019. 15:30

october30

Prijavljujem komadice sluznog cepa 😁 Pa valjda se nesto pokrece…hopsam na lopti, setam, pijem malinu, jedem ananas…ali izgleda da je presudno bilo mijesenje tijesta za pizzu 🤣

Jeiii 😊😊 sta si i ti pizzu pravila? 😂😂😂 hahahah stizee nam beba joos maloo 😁😁

• Noemi1
    31. Listopad 2019. 15:37

TeBa

Noemi1

ayla

Frajla

Aurora87

Hahahaha, a bilo bi dobro staviti i link🤣🤣🤣
    https://www.mamatataja.hr/rast-i-razvoj/prvi-dani-s-bebom-od-rodenja-do-1-mjeseca/

Super, hvala za link
    Meni je oduvjek bila zelja otici na baby handling tecaj, ali evo na kraju nisam…. u prosloj trudnoci sam dosta gledala tih vide i trudila se drzati toga sto vise sam mogla. Recimo kod presvlacenja ga nikad nisam dizala za nogice nego rotirala i onda dode patronazna i digne ga maltene naglavacke za nogu 😡
    Sto se podrigivanja tice, moj prvih tjedana nije uopce podrigivo, jbg, takvo dijete… kasnije je poceo, ali teze. Uvjek sam ga drzala tak preko ramena i tu je bitno da se obje rukice moraju prebaciti preko, ne smije jedna ostati onak ko da vas je beba zagrlila.
    I kod dojenja/hranjenja u polozaju koljevke ("obicno") obavezno obje rukice moraju biti naprijed, a ne jedna iza mame.
    Ta druga rukica ide iza jedino u onom polozaju dojenja (zaboravih kako se zove) kad se djetetu glavica pridrzava sa suprotnom rukom

Po ovome tvome ja krsim sva pravila 🤪🤪🤪

I ja isto. Dizem nozice u zrak svaki put kod prsvlacenja, jos se tak zna pokakat kad su u zraku 😂

Haha,evo prikljucujem se i ja takoder krsim vecinu pravila 🙈
    Patronazna mi rekla za tu stranicu i jos neke unicef vjezbe,al nisam ni gledala… ma, ko da su babe nase znale sta je baby handling pa smo svi dobro ispali na kraju 🤣
    Mada,pocela sam ima mjesec citat od Jovancevica knjigu, Prve godine i zasto su vaze, pa imaju i tu neke vjezbe i dosta dobrih stvari, pa nikako dovrsiti

Jao sad si me podjsjetilaa, ja kad sam bila u bolnici, bila je neka cura u sobi do moje i nije mogla dojit, nije joj islo mlijeko i curica joj je stalno plakala. I dodje pedijatrica i kaze joj  onak odresito: a koliko ste knjiga o dojenju procitali? 😱 a cura se jadna uzmucala, cujes glas joj puca, kaze nijednu, bila sam na tecaju.. E da nisam bila u drugoj sobi, pitala bi ja nju koliko je knjiga o empatiji procitala 🙄 glupaca.

• Noemi1
    31. Listopad 2019. 15:40

I meni je ta ista pedijatrica prigovorila sto nisam bila u sobi za vrijeme posjeta. Kazem ja njoj, pa da ste rekli da ce bit vizita bas u vrijeme posjeta, bila bi u sobi. U ostalom, bila sam u hodniku ispred, mogli ste zvat. I mislim jos u sebi, gledate bebu, ne mene. I nis, osla zena bez rijeci. Nije mi htjela rec nist kak je bebac, sam je dosla malo prisrat 😂 

• Noemi1
    31. Listopad 2019. 15:42

luce35

Prijavljujem jos jedan komad cepa, doma vise nisam mogla jer su svi radili skraceno jer je praznik sutra. Nigdje lijecnika ni za lijek 🙄

🙄 aj onda bar setaj po stepenicama nek se nes pokrene kad si vec zatocena tamo

october30
    31. Listopad 2019. 15:44

Noemi1

october30

Jeiii 😊😊 sta si i ti pizzu pravila? 😂😂😂 hahahah stizee nam beba joos maloo 😁😁

Da... Zbog tebe sam pravila pizzu kad si napisala da jedes uhvatila me zelja za domacom 😁

31. Listopad 2019. 15:47

Noemi1

I meni je ta ista pedijatrica prigovorila sto nisam bila u sobi za vrijeme posjeta. Kazem ja njoj, pa da ste rekli da ce bit vizita bas u vrijeme posjeta, bila bi u sobi. U ostalom, bila sam u hodniku ispred, mogli ste zvat. I mislim jos u sebi, gledate bebu, ne mene. I nis, osla zena bez rijeci. Nije mi htjela rec nist kak je bebac, sam je dosla malo prisrat 😂

Dobro si joj rekla 🤯🤯🤯 kakva glupaca, men kad su dolazili ko kraj turskog groblja su prolazili samo pogledaju papir i odu a ja ko napeta puska cekam da nes kazu

Frajla
    31. Listopad 2019. 15:47

ayla

Iso muz u lidl po bodice pree medeni su uzimo je 74-80 velicinu i hlacice samo nije bilo rozih za curice pa je uze za deckice al plave i sive mada to nije bitno i ona jaknica sto ima to je bas bas tanko al dobro posluziti ce 😊😊😊

Vi se vec spremate za ljeto s velicinama? 😆
    Na kojem je sad broju curka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.