Ja sam jos u spremanju, danas se ozbiljno najozbiljnije pakiram 😎
Ovaj put mi se stvarno ne zuri roditi, naravno ako je sve ok, htjela bi sve srediti i onda se malo izlezavati i odmarati jos😎
Vidit cemo sta kazu u uto na pregledu
Jesi li se najozbiljnije spakirala?.. Ja sam vec neko vrijeme na oprezu, a bas mi nije jasno sto se ne pokrece nista… Oticu li tebi noge i ruke?
Je, najozbiljnije sam se spakirala, i vodu i hranu cak i izdajalicu…..
Jedino jos moram pripremiti za izlazak iz bolnice
Ja sam vec dugo otecena
Nemam osjecaj da se ista pokrece (hvala bogu), ali to se moze preokrenuti u trenu
sta si od hrane spakirala?
Uh, sta nisam 🤣
Slane stapice, ribice, elvita kekse, corny, male napolitanke….🙈 al dobro, nema me posjetiti nitko osim muza, a on mi max moze donjeti nesto iz pekare. Normalnim ljudima ne treba sve to 🤪
Kod mene je sve spremno osim hrane 🙈.. Ne znam zasto, ali jos nista za jelo nisam ubacila 😂, nadam se njihovoj dijeti... drugi put kad sam rodila, nisu mi htjeli dati rucak jer kao taj dan izlazim, pa da malo ustede, a ja umirem od gladi i jos među posljednjim izasla iz bolnice, haha ne znam kako sam ziva ostala... njihov dorucak mi je uvijek fantazija, dvije kriskice hljeba mozes gledat kroz njih, dva neka mini mini naza i solja caja.. od tog se trebas oporaviti i od tog ti treba mlijeko krenuti, haha ironicno stvarno..
Iso muz u lidl po bodice pree medeni su uzimo je 74-80 velicinu i hlacice samo nije bilo rozih za curice pa je uze za deckice al plave i sive mada to nije bitno i ona jaknica sto ima to je bas bas tanko al dobro posluziti ce 😊😊😊
Vi se vec spremate za ljeto s velicinama? 😆
Na kojem je sad broju curka?
68 😂😂😂😂 ovo nece biti do ljeta ako bude do proljeca bit ce supp
Ma da, al to je zapravo 80, samo napisu dva broja
Jer ne moze biti dva broja, ili je ovo ili ono 🤪
Ma da vidim ali ona sto ima ove 62-68 lidlove su joj taman, jer je ona dugacka na muza se ubacila
Da, da,to je problem s njima jer zapravo imaju svaki drugu velicinu, pa tako i kupujem 😏
Da ja sam odustala od jednodjelni odjelaca jer joj to sve maleno neznam uopce koji br da uzmem a i nekako mi prakticnije hlacice i bodi
Moj nosi 62 il 68 jednodjelno odjelce, a dug je 55cm 😂 zato sto na guzi ima sto slojeva pa moramo malo duza odjelca obuc, u 56 ne stane, ne mogu zakopcat. Iako ovi iz c&a su mu taman br 62.
Ja ih vise ni ne oblacim, moja ima 61cm..
Aa bas je dugacka 😊 na muza kazes 😃 bit ce mala manekenka 😜
Luce preporucam ti za radjaonu obavezno japanke za tus, mozes neke stare pa ih baci poslije, je novo rodiliste (iako puni 10god u prvom mjesecu), ali tusevi u radjaoni ne izgledaju bas najbolje i bas mi je jedna cura rekla kako je za tren dobila gljivice na nogama.
Mene nisu klistirali jer su bebi bili poviseni otkucaji, al sam isla sama dva puta do wca piskit i vidila taj tus u radjaoni di je priprema trudnica.
Ja sam nosila mali ruksacic u radjaonu s vodom, grozdjani vitaminski bomboni za energiju i slani krekerici kad mi je doslo mucno/glad izmedju najajcih drip trudova 😅
Ponijela sam iz dma one balea maramice za dezinfekciju i navlake za wc solju 😂
I svoje vlazne maramice, rucnik, gel za tus ako zatreba
E cure koje ste imale carski, kad ste prvi put depilirale venerin brijeg, mjesto reza i okolo...meni je nezanimislivo i blizu pric tome do daljnega britvicom
Il aparaticem, al opet se mislim koliko cu obrast u medjuvremenu, i ako odem na gin pregled 6 tj pp, oce do tad sve bit spremno za depilaciju 😂
Ja sam jos u spremanju, danas se ozbiljno najozbiljnije pakiram 😎
Ovaj put mi se stvarno ne zuri roditi, naravno ako je sve ok, htjela bi sve srediti i onda se malo izlezavati i odmarati jos😎
Vidit cemo sta kazu u uto na pregledu
Jesi li se najozbiljnije spakirala?.. Ja sam vec neko vrijeme na oprezu, a bas mi nije jasno sto se ne pokrece nista… Oticu li tebi noge i ruke?
Je, najozbiljnije sam se spakirala, i vodu i hranu cak i izdajalicu…..
Jedino jos moram pripremiti za izlazak iz bolnice
Ja sam vec dugo otecena
Nemam osjecaj da se ista pokrece (hvala bogu), ali to se moze preokrenuti u trenu
sta si od hrane spakirala?
Uh, sta nisam 🤣
Slane stapice, ribice, elvita kekse, corny, male napolitanke….🙈 al dobro, nema me posjetiti nitko osim muza, a on mi max moze donjeti nesto iz pekare. Normalnim ljudima ne treba sve to 🤪
Kod mene je sve spremno osim hrane 🙈.. Ne znam zasto, ali jos nista za jelo nisam ubacila 😂, nadam se njihovoj dijeti… drugi put kad sam rodila, nisu mi htjeli dati rucak jer kao taj dan izlazim, pa da malo ustede, a ja umirem od gladi i jos među posljednjim izasla iz bolnice, haha ne znam kako sam ziva ostala… njihov dorucak mi je uvijek fantazija, dvije kriskice hljeba mozes gledat kroz njih, dva neka mini mini naza i solja caja.. od tog se trebas oporaviti i od tog ti treba mlijeko krenuti, haha ironicno stvarno..
Budi hepii za tih dvije snjite kroz koju vidis jer ja sam bila dobila neku zivotinjicu u kruhu 😂😂
Iso muz u lidl po bodice pree medeni su uzimo je 74-80 velicinu i hlacice samo nije bilo rozih za curice pa je uze za deckice al plave i sive mada to nije bitno i ona jaknica sto ima to je bas bas tanko al dobro posluziti ce 😊😊😊
Ma da vidim ali ona sto ima ove 62-68 lidlove su joj taman, jer je ona dugacka na muza se ubacila
Da, da,to je problem s njima jer zapravo imaju svaki drugu velicinu, pa tako i kupujem 😏
Da ja sam odustala od jednodjelni odjelaca jer joj to sve maleno neznam uopce koji br da uzmem a i nekako mi prakticnije hlacice i bodi
Moj nosi 62 il 68 jednodjelno odjelce, a dug je 55cm 😂 zato sto na guzi ima sto slojeva pa moramo malo duza odjelca obuc, u 56 ne stane, ne mogu zakopcat. Iako ovi iz c&a su mu taman br 62.
Daa, on je blize 2 metra a ja patuljcic kraj njega 🙈🙈🙈 al zato kad obucem stikle e onda sam mu blizu al mi fali 25cm da bi bila 😂😂
E cure koje ste imale carski, kad ste prvi put depilirale venerin brijeg, mjesto reza i okolo…meni je nezanimislivo i blizu pric tome do daljnega britvicom
Il aparaticem, al opet se mislim koliko cu obrast u medjuvremenu, i ako odem na gin pregled 6 tj pp, oce do tad sve bit spremno za depilaciju 😂
Daj muzu da se uhvati posla 😂😂😂🙈
Daa, on je blize 2 metra a ja patuljcic kraj njega 🙈🙈🙈 al zato kad obucem stikle e onda sam mu blizu al mi fali 25cm da bi bila 😂😂
Hahahhahahahhahah 😂 😂
Hahahhahahahhahah 😂 😂
😂😂😂 To je kad uhvatis visokog momka 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji