Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    31. Listopad 2019. 20:20

Ja u radjaonu nosim samo gel za tusiranje, mobitel, vlazne maramice i vodu ako dopuste.

• Noemi1
    31. Listopad 2019. 20:35

Aurora87

Noemi1

october30

Noemi1

october30

Prijavljujem komadice sluznog cepa 😁 Pa valjda se nesto pokrece…hopsam na lopti, setam, pijem malinu, jedem ananas…ali izgleda da je presudno bilo mijesenje tijesta za pizzu 🤣

Jeiii 😊😊 sta si i ti pizzu pravila? 😂😂😂 hahahah stizee nam beba joos maloo 😁😁

Da… Zbog tebe sam pravila pizzu kad si napisala da jedes uhvatila me zelja za domacom 😁

😂😂😂😂 i ti ces sa zarom i samnom za par mj u teretanu pa na slaju 😂😂😂

Mogu i ja s vama? I ja jucer i danas jela pizzu, al kupovnu. Skuhala sam muzu rucak😜. Jedem ko termit zadnjih dana.

Moze moze 😆 ak ne uspije teretana, uvijek je tu zivot na vagi 😅 jedem ko termit stalno 🤦

31. Listopad 2019. 20:58

Frajla

ayla

Frajla

ayla

Frajla

ayla

Iso muz u lidl po bodice pree medeni su uzimo je 74-80 velicinu i hlacice samo nije bilo rozih za curice pa je uze za deckice al plave i sive mada to nije bitno i ona jaknica sto ima to je bas bas tanko al dobro posluziti ce 😊😊😊

Vi se vec spremate za ljeto s velicinama? 😆
    Na kojem je sad broju curka?

68 😂😂😂😂 ovo nece biti do ljeta ako bude do proljeca bit ce supp

Ma da, al to je zapravo 80, samo napisu dva broja
    Jer ne moze biti dva broja, ili je ovo ili ono 🤪

Ma da vidim ali ona sto ima ove 62-68 lidlove su joj taman, jer je ona dugacka na muza se ubacila

Da, da,to je problem s njima jer zapravo imaju svaki drugu velicinu, pa tako i kupujem 😏

Da ja sam odustala od jednodjelni odjelaca jer joj to sve maleno neznam uopce koji br da uzmem a i nekako mi prakticnije hlacice i bodi 

• Noemi1
    31. Listopad 2019. 20:59

lala3

Noemi1

lala3

Ja prijavljujem cjelodnevno druzenje sa sveki 🤪… Taman jutros isplanirala sta cu danas uraditi i kako, da se pripremim ako budem morala sutra u bolnicu, bas sam imala energije. Prvo zvala ja nisam cula tel, nesto u kupatilu sređivala, kasnije opet zvala, ja taman prevrcem ocima, dok malu spremim za skolu javit cu se, kad ona na vrata… 😠.. kad je otisla, noge su mi bile duplo vece ☹, evo sad ih digla u zrak da se barem malo vrati ovo sve, ali sve u svemu otecena sam, katastrofa… Sto bih sad nesto i radila, ne mogu zbog nogu..

Nek sveki izmasira 😂😂😂😂

Da sigurno ce… Smazala rucak i pobjegla glavom bez obzira… Ne razumijem kako ljudi ne shvataju da mi sad nije ni do cega, pogotovo ne do toga da nekome spremam kafe i ruckove i da me jos pri tome nervira sa nekim dosadnim pricama… evo sad me mama zove, da slucajno sutra gdje ne odem dici ce ona i otac do grada pa da dođu i kod mene 😡.. Samo sam joj rekla ako budem morala otici negdje ja cu i otici, ne mogu ja cekati kad ce ko doci..

🙄 tebe bas vole zezat😕

• MonaL.
    31. Listopad 2019. 21:03

luce35

Ja u radjaonu nosim samo gel za tusiranje, mobitel, vlazne maramice i vodu ako dopuste.

Ja sam u ST pila vodu. Meni je trebala samo voda,mobitel i slatko nešto 😁

• Noemi1
    31. Listopad 2019. 21:04

ayla

Frajla

ayla

Frajla

ayla

Frajla

ayla

Iso muz u lidl po bodice pree medeni su uzimo je 74-80 velicinu i hlacice samo nije bilo rozih za curice pa je uze za deckice al plave i sive mada to nije bitno i ona jaknica sto ima to je bas bas tanko al dobro posluziti ce 😊😊😊

Ma da vidim ali ona sto ima ove 62-68 lidlove su joj taman, jer je ona dugacka na muza se ubacila

Da, da,to je problem s njima jer zapravo imaju svaki drugu velicinu, pa tako i kupujem 😏

Da ja sam odustala od jednodjelni odjelaca jer joj to sve maleno neznam uopce koji br da uzmem a i nekako mi prakticnije hlacice i bodi

Moj nosi 62 il 68 jednodjelno odjelce, a dug je 55cm 😂 zato sto na guzi ima sto slojeva pa moramo malo duza odjelca obuc, u 56 ne stane, ne mogu zakopcat. Iako ovi iz c&a su mu taman br 62. 

Frajla
    31. Listopad 2019. 21:21

ivana0907

Frajla

lala3

Frajla

Ja sam jos u spremanju, danas se ozbiljno najozbiljnije pakiram 😎
    Ovaj put mi se stvarno ne zuri roditi, naravno ako je sve ok, htjela bi sve srediti i onda se malo izlezavati i odmarati jos😎
    Vidit cemo sta kazu u uto na pregledu

Jesi li se najozbiljnije spakirala?.. Ja sam vec neko vrijeme na oprezu, a bas mi nije jasno sto se ne pokrece nista… Oticu li tebi noge i ruke?

Je, najozbiljnije sam se spakirala, i vodu i hranu cak i izdajalicu…..
    Jedino jos moram pripremiti za izlazak iz bolnice
    Ja sam vec dugo otecena
    Nemam osjecaj da se ista pokrece (hvala bogu), ali to se moze preokrenuti u trenu

sta si od hrane spakirala?

Uh, sta nisam 🤣
    Slane stapice, ribice, elvita kekse, corny, male napolitanke....🙈 al dobro, nema me posjetiti nitko osim muza, a on mi max moze donjeti nesto iz pekare. Normalnim ljudima ne treba sve to 🤪

Frajla
    31. Listopad 2019. 21:24

Mi smo napokon isli danas kupiti posteljinu za bebu 🙈
    Mislim da sad imam sve.
    I naisla u next, zali boze vremena, stavili jedan standić sa snizenim stvarima, par pidjamica, ostalo sve kratki rukavi 😡 ajd da su barem bodiji, pa moze ispod majica, al stavili kratke majicu kraj 10 mj kao "međusezonsko snizenje" 🤬

31. Listopad 2019. 21:39

Noemi1

ayla

Frajla

ayla

Frajla

ayla

Frajla

ayla

Moj nosi 62 il 68 jednodjelno odjelce, a dug je 55cm 😂 zato sto na guzi ima sto slojeva pa moramo malo duza odjelca obuc, u 56 ne stane, ne mogu zakopcat. Iako ovi iz c&a su mu taman br 62.

Ja ih vise ni ne oblacim, moja ima 61cm.. 

lala3
    31. Listopad 2019. 22:00

Pikulica19

Lala jesi ti rekla prije tjedan dana da si imala pregled u Vinogradskoj? 🤔

🤣🤣 u petak sam imala pregled, ali ja sam ti Bosanka, daaaleko sam ti ja od Vinogradske 😎😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.