Iso muz u lidl po bodice pree medeni su uzimo je 74-80 velicinu i hlacice samo nije bilo rozih za curice pa je uze za deckice al plave i sive mada to nije bitno i ona jaknica sto ima to je bas bas tanko al dobro posluziti ce 😊😊😊
Vi se vec spremate za ljeto s velicinama? 😆
Na kojem je sad broju curka?
68 😂😂😂😂 ovo nece biti do ljeta ako bude do proljeca bit ce supp
Prijavljujem komadice sluznog cepa 😁 Pa valjda se nesto pokrece…hopsam na lopti, setam, pijem malinu, jedem ananas…ali izgleda da je presudno bilo mijesenje tijesta za pizzu 🤣
Jeiii 😊😊 sta si i ti pizzu pravila? 😂😂😂 hahahah stizee nam beba joos maloo 😁😁
Da… Zbog tebe sam pravila pizzu kad si napisala da jedes uhvatila me zelja za domacom 😁
😂😂😂😂 i ti ces sa zarom i samnom za par mj u teretanu pa na slaju 😂😂😂
I meni je ta ista pedijatrica prigovorila sto nisam bila u sobi za vrijeme posjeta. Kazem ja njoj, pa da ste rekli da ce bit vizita bas u vrijeme posjeta, bila bi u sobi. U ostalom, bila sam u hodniku ispred, mogli ste zvat. I mislim jos u sebi, gledate bebu, ne mene. I nis, osla zena bez rijeci. Nije mi htjela rec nist kak je bebac, sam je dosla malo prisrat 😂
Dobro si joj rekla 🤯🤯🤯 kakva glupaca, men kad su dolazili ko kraj turskog groblja su prolazili samo pogledaju papir i odu a ja ko napeta puska cekam da nes kazu
Hahha da. Al ja sam uvijek pitala sta me zanimalo. Osim ovu, ova je utekla ko da od vraga bijezi 😈😎
I meni je ta ista pedijatrica prigovorila sto nisam bila u sobi za vrijeme posjeta. Kazem ja njoj, pa da ste rekli da ce bit vizita bas u vrijeme posjeta, bila bi u sobi. U ostalom, bila sam u hodniku ispred, mogli ste zvat. I mislim jos u sebi, gledate bebu, ne mene. I nis, osla zena bez rijeci. Nije mi htjela rec nist kak je bebac, sam je dosla malo prisrat 😂
Dobro si joj rekla 🤯🤯🤯 kakva glupaca, men kad su dolazili ko kraj turskog groblja su prolazili samo pogledaju papir i odu a ja ko napeta puska cekam da nes kazu
Hahha da. Al ja sam uvijek pitala sta me zanimalo. Osim ovu, ova je utekla ko da od vraga bijezi 😈😎
Mozda i da 😂😂🤪🤪🤪🤪🤪
Mozda i da 😂😂🤪🤪🤪🤪🤪
😱😂😂😂😂
Mozda i da 😂😂🤪🤪🤪🤪🤪
😱😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
Iso muz u lidl po bodice pree medeni su uzimo je 74-80 velicinu i hlacice samo nije bilo rozih za curice pa je uze za deckice al plave i sive mada to nije bitno i ona jaknica sto ima to je bas bas tanko al dobro posluziti ce 😊😊😊
Ma da, al to je zapravo 80, samo napisu dva broja
Jer ne moze biti dva broja, ili je ovo ili ono 🤪
Ma da, al to je zapravo 80, samo napisu dva broja
Jer ne moze biti dva broja, ili je ovo ili ono 🤪
Ma da vidim ali ona sto ima ove 62-68 lidlove su joj taman, jer je ona dugacka na muza se ubacila
Ja prijavljujem cjelodnevno druzenje sa sveki 🤪... Taman jutros isplanirala sta cu danas uraditi i kako, da se pripremim ako budem morala sutra u bolnicu, bas sam imala energije. Prvo zvala ja nisam cula tel, nesto u kupatilu sređivala, kasnije opet zvala, ja taman prevrcem ocima, dok malu spremim za skolu javit cu se, kad ona na vrata... 😠.. kad je otisla, noge su mi bile duplo vece ☹, evo sad ih digla u zrak da se barem malo vrati ovo sve, ali sve u svemu otecena sam, katastrofa... Sto bih sad nesto i radila, ne mogu zbog nogu..
Di nam je Pikulicaa? Zabavlja ekipu u vinogradskoj, a mi nek se dosadjujemo a?
Ma garant nesto jede ne stigne pisat masne ruke 😂😂😂
Hambi narucila 😂😂😂 pikulice zamasti displej, nece mu nist bit, vjeruj nam, imamo iskustva 😂
Da bas to, ma da nije otisla roditi 😲😲
😱 to.mi nije palo na pameet🤔 ajmoo pikulice javljaaaj di si. Lociraj see
😂😂😂😂 Saljemo specijalce da ju traze 🤪
Muza mi nema, mozda specijalac potakne nesto.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Na ctg-u je pokazivalo trudove ali ja nist ne osjecam 😩😣 idem ubit pol sata na lopti, jos mi da se ne napalim na toj lopti koliko mi pase 🙈🙈🙈🙈🙈
Hahaha joj luda si stvarno 😂.. pregledaju li te vise vag, na koliko si prstica
Sortiraj odgovore
Najstariji