Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    28. Listopad 2019. 22:04

ayla

Noemi1

Aurora87

Smiju li se bebe odgurivati nogama? Glupo pitanje ali ako ne smiju sjediti, mozda ni ovo ne smiju. Pitam jer kad mali treba kakati, bude na meni na leđima a mm se namjesti tako da se on odguruje nogama od muzeva prsa i onda lakse kaka…
    E, da, Manich, drago mi je da je Liam bolje❤. Jesu li ti ga poslije poroda stavili na prsa?

Ne znam jel smije. Al ja svog znam stavit na ledja i onda mu guram malo nogice prema stomaku, pa to pomogne. Mislim da je to slican polozaj. Samo ja svom nedam da se odguruje od mene. Kad ga drzim u sjedecem polozaju i pocne se odgurivat nozicama o moje slaufe na stomaku 😅, odmah ga maknem, kad nisam sigurna jel smije. A recimo dok lezi i kad se previja, ako se odguruje nogicama o podlogu kao da ce dic guzu, to ga pustim jer samostalno radi bez pomaganja.

Ja svoju kad prematam kako me suta nogama po trbuhu ajmee, kako sam malena mislim pa kad oblacim bodi kruzim okolo da ju obucem jer me tuce samo tako a dok mjenjam pelenu moram se stripiti 🙈🙈

Hahaha ma ja na kaucu previjam pa me ne moze dohvatit 😀

Cure moje kako mene glava boli i nos i grlo pece i jos me neki hormoni uhvatili najrade bi plakala to mora da je pms malo jaci samo za vrijeme menge, najrade bi popila normabel i otisla spavati.. Al mi od toga svega dode da odem u 3pm i napijem se ko krava da neznam za sebe 😂😂

• Zara88

Noemi1

Zarasi bila na pregledu? Ili sam ja zabrijala da i ti imas danas 🤔

Hello! Bila sam na pregledu i nikad toliko dugo nisam cekala kao danas 🤯🤯🤯 strasno. Radila ctg i uzv. Ugl, sve je ok. Ctg dobar, a curka ima 3260 g. Sljedeci pon ponovno ctg i vaginalni pregled da vidi kako je stanje jesam li se pocela otvarati itd.

• Zara88
    28. Listopad 2019. 22:07

Ja cu si uzeti Casmatino podlogu sa svinjicama 😆 bas mi se super cini. Debelo, mekano i prakticno za spremanje i odrzavanje.

28. Listopad 2019. 22:21

Aurora87

Za te bebe stvarno trebaju neka uputstva…nitko ti nista ne kaze i onda sam kao internet mama a kako da saznam neke stvari🙄. Jedna patronazna mi kaze jedno, druga drugo, neka lijeva pedijatrica trece, nasa cetvrto…a hrpu toga ni ne kazu i ne upozore…evo npr znam da ne smiju sjediti jer ne mogu i jer sam cula ovako, a nitko mi to nije napomenuo a mogla sam to i ne znati

Meni je pedijatrica rekla da ju stavljam potrbuške i to jos na prvom pregledu po 5min i sad mi je to opet rekla a za spavanje nis nije spominjala, mada sam ju znala ostaviti da spava uz nadzor a sad vise ni nece da spava tako odma se buni.. Za sjedenje znam da nesmi radi kicme i jos sada govore da se ne mece u hodalicu da se ne forsira da sjedi a ja znam da smo svi islu u nju i sto sestra kaze kad sam ja bila mala kad naidem na prag samo ju podignem i sibam dalje 😂

luce35
    28. Listopad 2019. 22:34

Meni su svi govorili ne stavljaj bebu na stomak spavati, vec u rodilistu pa patronazna, pedica, mama, svi redom.
    Sjedenje nisu preporucili prije 6 navrsenih mjeseci, a hodalicu nismo koristili, po meni potpuno nepotreban rekvizit

• Kengurica
    28. Listopad 2019. 22:54

Evo ja isla na hitnu zbog svraba i ostajem do sutra na promatranju i neki nalaz krvi cekamo. Mislim do sutra sigurno, a sutra cu znati da li i duze. Nego lezim u predradjaoni i zasad mislim da su se 4 bebe rodile. 3 mame su vristale, jedna ko egzorcizam da joj rade. Ja kad sam prvu cula se prepala kaj je ovo jer sam zaboravila da tu zene radjaju.
    Cure jeste vristale jako? 

october30
    28. Listopad 2019. 23:09

Zara88

Noemi1

Hello! Bila sam na pregledu i nikad toliko dugo nisam cekala kao danas 🤯🤯🤯 strasno. Radila ctg i uzv. Ugl, sve je ok. Ctg dobar, a curka ima 3260 g. Sljedeci pon ponovno ctg i vaginalni pregled da vidi kako je stanje jesam li se pocela otvarati itd.

Jesam dobro zapamtila da si ti isto iz Osijeka? Mozda smo se vidjele onda danas... Ja sam isto izludila od 10-14 u TA, radili su mi ctg gore u predrađaoni kolika guzva je bila... 

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 23:54

ayla

Cure moje kako mene glava boli i nos i grlo pece i jos me neki hormoni uhvatili najrade bi plakala to mora da je pms malo jaci samo za vrijeme menge, najrade bi popila normabel i otisla spavati.. Al mi od toga svega dode da odem u 3pm i napijem se ko krava da neznam za sebe 😂😂

Hahahahah i meni neki dan doslo da se napijem 😂😂 al nisam, bilo mi glupo sama cugat😂😂

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 23:57

Zara88

Noemi1

Super za dobar pregled 😊 bit ce to velika curka ako doceka termin 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.